може по куриер да ми се пратят или лично до софия да дойда да ги взема
Известие
Collapse
No announcement yet.
Листовките за Италфест 2008
Collapse
X
-
в някой случай когато не са ясни спонсорите на дадено събитие се пускат флаери без лога на спонсори само инфо за предстоящото събитие в по малък тираж
идеята е да се разгласи за събитието и евентуалните спонсори да видят че има движение около събитието пускат се пр материали към медиите с инфо за място на провеждане дати участници и т.н... имали медиино отразяване има и спонсори
след това като има бюджет се права плакати и листовки в големи тиражи стикери и квото искатеAlfa Romeo 156 SW, 1.9
Comment
-
To по принцип май така ще стане... Макар че нищо не пречи да разгласяваме датата и мястото на събитието чрез личен контакт с хората. Не че и това е лесно, но все пак е нещо
Comment
-
-
тук въпроса е да се разгласи не е важно колко ще е шарено и красиво флаер-чето или листовката. Аз за първия фест на поляната.... някои беше оставил изкопирани листовки на лист а4 супер грозни копия в един сервиз в бургас и от там научих и доидох .... и такива неща вършат много хубава работа тъи че ще взема един топ хартия ще ги нашибам в принтера в офиса и ще разпечатам 50-60 листа заповядаите на "италфест" София бла бла бла ..... Лесново от едисиколко часа. Ще запаля колата ще си зема един шоколад и една кола и цяла нощ с жената ще накича всички алфи в бургас и толкоз. а пък които иска ще си доиде на фестаAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениетук въпроса е да се разгласи не е важно колко ще е шарено и красиво флаер-чето или листовката. Аз за първия фест на поляната.... някои беше оставил изкопирани листовки на лист а4 супер грозни копия в един сервиз в бургас и от там научих и доидох .... и такива неща вършат много хубава работа тъи че ще взема един топ хартия ще ги нашибам в принтера в офиса и ще разпечатам 50-60 листа заповядаите на "италфест" София бла бла бла ..... Лесново от едисиколко часа. Ще запаля колата ще си зема един шоколад и една кола и цяла нощ с жената ще накича всички алфи в бургас и толкоз. а пък които иска ще си доиде на фестаАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениемай си прав щот кат гледа официални листовки ще има седмица преди феста ще ги раздадат на членовете за спомен и до там,давай да ги пускаме на принтера и да разгласявамеAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
аз се разчудвам да почвам да мъдря някакви листовки но ако почна щеви кажа даже може да постна да видите и ако ви харесат да ги направим еднакви,немислители чее по добре да са еднакви.който иска да почва да поства да видим коя щее най подходящата.давайте колеги ние го можемMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment