още несъм почвал да мъдря някакви днес бях на панаира във пловдив.а ако от организаторите са готови с листовките да не правя аз че и без това мие някво неудобно аз да правя листовки,че аз съм никой все пак във форума
Известие
Collapse
No announcement yet.
Листовките за Италфест 2008
Collapse
X
-
Абе аз си мисля че хич няма да е зле... за догодина де, то вече е късно, да се пуснат 1000 бр. да се изпечатат без спонсори, само за мероприятието, сумата по флаерите можем да си я поделим 3-те клуба. Все пак ще е малка сума - 50тина лева. И да раздаваме и да зарибяваме месец преди това. Хем и хората ще могат да си предвидят отпуски и да стане по-весело. Мисля че спонсорите няма да се разсърдят ако има повече хора.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеоще несъм почвал да мъдря някакви днес бях на панаира във пловдив.а ако от организаторите са готови с листовките да не правя аз че и без това мие някво неудобно аз да правя листовки,че аз съм никой все пак във форумаLast edited by marian; d.m.y г., 12:32.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от GT Покажи съобщениеСрам не срам, листовките ще са готови в понеделник, много е късно, знам, зависеше от спонсорите, не от нас.
Давайте адреси на които да се пращат.
за Свищов при тва положение няма да могада разнсям ако някой колега от там или от Белене иска да се заеме да пише
не е проблем и моите да ги пуснете в оофиса на еконт аз ще мина да си ги взема,както е по удобноLast edited by didiod; d.m.y г., 19:34.Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
за гр.Кърджали
Промишлена зона - Юг
"Формопласт" АД
получател: Назъм Алиосман
- за предпочитане е по ЕКОНТ , защото всеки ден минават от тук и ме познават вече повечето техни куриери. Мисля, че около 50-ина бр. ще са ми достатъчни за нашия град и околията. Няма проблем доставката да е за моя сметка.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
TAKAAA
при мене са !!!
който от София има желание , да идва да зима
знаете ме къде съм, който не ме знае - 0888 895508 Валери
айде е ся ше опитам да овържа за извън софия'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
До 8 часа 69 италиански каруци са закичени само от мен. Спрях на тая цифра щото обичам сладоледКато се има и в предвид още двама разносвача ......
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment