Колеги, от много време искам такива лепенки с моя ник,но не знам как и къде да си ги направя.Ако някой подеме иницятивата, бройте ме и мен с 2 бр с ника Grozdan
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали и тази година ще има лепенки с никовете/за колите/ на участниците в Италфеста?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеЗа мене 2 кисели млека ... Момчета , дайте първо да се уточни дали някой има желание , време и нерви , и тогава поръчвайтеПък и време няма ...
Дай ние да си направиме списъка пък ще се намери кой да ги направи ти не бери грижи.Мисля,че 2-3лв няма да са проблем аз никои за лепненки.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеЗа тебе съм приготвил 2 млека от най-евтините по 34 ст.
Дай ние да си направиме списъка пък ще се намери кой да ги направи ти не бери грижи.Мисля,че 2-3лв няма да са проблем аз никои за лепненки.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm
Comment
-
На мен ми остана един стикер с ника от миналата година, който ще го използвам на тазгодишното издание на "феста"2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
www.fiat-uno.net
Comment
-
Не разчитайте на неволята... вижда се, че всеки трябва да се спасява поединично.
Ето за Пловдив.
Радослав
Град: Пловдив
Телефон: 0885750628
E-mail: stikery@abv.bgALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
два и за мен.....
ако се намри койHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщениекъде 6те е тоа италфест ,сори за тапия въпрос ама не сам в 4ас мн мн от село сам и сам за малкоАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМомци , пуснах за тези които искаха до снощи , и плотера се счупи . После ще ви кажа кой съм обзавел със стикер0888515205
Comment
Comment