If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали и тази година ще има лепенки с никовете/за колите/ на участниците в Италфеста?
Значи , стикери има за alfa_147_mania , alfatras , MUROMAN , Grozdan , StarChild , 1912 , toki4a , Слав и to6ko . Съжалявам , ако успеят да оправят плотера , ще помоля да пуснат и за Марян , Дидиод и останалите
не се бласкаите и аз мога да ви уредя сьс стикери за СФ.По 1-2 лв ще са(колото по-вече са толкова по-евтини ще са те.)Но да ми се каже бързо за да се подготвя имена и броики.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
не се бласкаите и аз мога да ви уредя сьс стикери за СФ.По 1-2 лв ще са(колото по-вече са толкова по-евтини ще са те.)Но да ми се каже бързо за да се подготвя имена и броики.
И мен добави с: Furious 155
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Хора нещата не се правят така,предните години човека който се наемаше,пак казвам Жорко,пускаше теми и в трите италиянски форуми и събираше списъци до последно,а вие ко събрахте 5 имена и ае ша ги праиме Пак казвам свържете се с Жорко щом имате желание,и разберете дали той няма да прави Ако ще правите нещо правете го като хората,иначе няма смисъл
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Хора нещата не се правят така,предните години човека който се наемаше,пак казвам Жорко,пускаше теми и в трите италиянски форуми и събираше списъци до последно,а вие ко събрахте 5 имена и ае ша ги праиме Пак казвам свържете се с Жорко щом имате желание,и разберете дали той няма да прави Ако ще правите нещо правете го като хората,иначе няма смисъл
добре де дай телефона на колегата Жорко за да го направим като хората
Comment