Ако ще е драг за кеф направо премахнете всякакви класове и всички да се пускат с всички и да се гледат само времената а ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Записване за ДРАГ състезание Италфест 2008
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеa в петък ще има ли публикация на записалите се
да!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеда!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА ти мацко ше участваш ли а,да видим дали ти въри колата
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от siiiтая година е редно да взема цял ксенон а не само части от него
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеНено на мейла трябва да се прати само "Order drag" ?!?! А декларацията се дава на пистата? Така ли е ако не е сори но неможах да разбера
за сега са важни заявките, на пистата декларациите
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениети ела с 6.0 турбо италианка па аз ще те бием с 1.4 турбо.....
това са правилата.... винаги има недоволни... сега ще се види на кой колко му върви колата
Кой ги е създал тези правила ?? и ги е одобрил ???
За справка
- Клас "В"
Клас за автомобили с атмосферни двигатели от 2051 куб.см до 3500куб.см. и такива с принудително пълнене до 1850 куб.см включително.
Разрешено е участието на частично тръбни конструкций ( след одобрение от техническа комисия ).
Разрешено е използуването на нитро системи!
което значи че си нагаждате нещата по ваш си вкус а не по правила който са одобрени от много хора и са от години
както и да е няма да соря с вас
Тука вече е комунизъм !!!
и още нещо , ще има хора където ще дойдат там щото са научили от други хора, а те как да се запишат ??? като не знаят за сайта и интернета ???
ейй вземете помислете малко преди да изсерете нещоLast edited by WhitePower; d.m.y г., 10:48.Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениееии тоя отговор много ми ареса направо ма заби
Кой ги е създал тези правила ?? и ги е одобрил ???
За справка
- Клас "В"
Клас за автомобили с атмосферни двигатели от 2051 куб.см до 3500куб.см. и такива с принудително пълнене до 1850 куб.см включително.
Разрешено е участието на частично тръбни конструкций ( след одобрение от техническа комисия ).
Разрешено е използуването на нитро системи!
което значи че си нагаждате нещата по ваш си вкус а не по правила който са одобрени от много хора и са от години
както и да е няма да соря с вас
Тука вече е комунизъм !!!
и още нещо , ще има хора където ще дойдат там щото са научили от други хора, а те как да се запишат ??? като не знаят за сайта и интернета ???
ейй вземете помислете малко преди да изсерете нещоAlfa romeo 145
Comment
-
Аз не се мъча да ги мисля , той е измислен от други хора който се занимават с това професионално - Бат ГоГО и компания ама се чудя кой се опитва да измисля топлата вода
Целта явно на този вид драг е да люпим семки на фестаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеа къде е общото между самолетна писта и здп и ппздп?
хихи
Иначе за какво плащаме за самолетна писта , ??? да люпом семки в барчетоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеМи няма , за това там можеш да се състезаваш. взместо да напраим един зрелищен драг-фест , ще стане семкарска история
Иначе за какво плащаме за самолетна писта , ??? да люпом семки в барчетонека всеки сам се сети за кои точно говоря
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment