Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от krasyb Покажи съобщение
    Колеги, на мене това пък ми е първия фест на който отсъствам. Познавам почти всички стари форумци и поздравявам всички по-отскорошни. Макар да не влизам често много ме доядя, че не успях да дойда, ... Искам нещо да кажа специално на по-новите фенове и посетители на Италфест-а. Този фест като идея и като факт винаги е бил с програма /класации, драгове и т.н./ предназначен за обикновени редови автомобили. А те какви са - нови/стари, бързи/бавни, шофьорите им опитни/неопитни това е без значение, важно е желанието. Така е идеята поне, докато не се смени. И нека не забравяме, че цялата организация лежи всяка година на едни и същи хора, на доброволни начала.
    На мен също това ми е първия от 3 поредни италфеста, който се наложи по неведоми причини да пропусна.И мога да кажа само едно,че ужасно много СЪЖАЛявам,за това че не успях да съм там.Убедена съм,че и организаторите са се постарали,че феновете са били много и на ниво и че всичко е било супер(както винаги) А щом отново Петко е бил водещ,изобщо не се съмнявам ,че феста е протекъл перфектно,защото съм жив свидетел многократно на завидните му способности неуморно да забвлява публиката от зори до здрач(или от здрач до зори...както беше в един друг филм ).
    И сега само ще гледам снимчици и ще си цъкам какво голямо събитие съм пропуснала.Но пък се радвам искрено,че всички вас ви има,че бяхте там и сте се забявлявали качествено.Да живеят италианките и италфестовете.До година живот и здраве, ще направя всичко възможно да съм там

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      На мен също това ми е първия от 3 поредни италфеста, който се наложи по неведоми причини да пропусна.И мога да кажа само едно,че ужасно много СЪЖАЛявам,за това че не успях да съм там.Убедена съм,че и организаторите са се постарали,че феновете са били много и на ниво и че всичко е било супер(както винаги) А щом отново Петко е бил водещ,изобщо не се съмнявам ,че феста е протекъл перфектно,защото съм жив свидетел многократно на завидните му способности неуморно да забвлява публиката от зори до здрач(или от здрач до зори...както беше в един друг филм ).
      И сега само ще гледам снимчици и ще си цъкам какво голямо събитие съм пропуснала.Но пък се радвам искрено,че всички вас ви има,че бяхте там и сте се забявлявали качествено.Да живеят италианките и италфестовете.До година живот и здраве, ще направя всичко възможно да съм там
      ти специално изтърва и друго, вечерния купон беше ЕДИНСТВЕНИЯ досега въобще някога, чалга-фрий
      в няква друга тема беше писала че всичките са били чалгаджийски, и си е така, е тоя беше ....
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Предполагам тук е мястото всеки да си каже впечатленията за феста.
        И така... нека споделят колко човека бяха отседнали в хотела пуснат в 3 форума ? Хайде да не ви затруднявам ще ви кажа 3-МА АЗ И КОЛЕГАТА МИКТАКА със жена си. А как го намерих ли "много лесно" попитах няолко колеги на пистата и никой неможа да ми каже къде е, и така сам тръгнах към нищото след състезанията на пистата към 19:00ч. беше, а сам защото повечето с който говорих казаха че няма да ходят защото нямат запазени места в хотела и няма къде да спят. след шофиране с над 140км/ч бързайки да се предвижа по-бързо до градската част на нашата любима столица София, се замислих на Богров да хвана на дясно за Враца и да се прибера или да се пробвам в ляво и ако има места в хотела да се настаня при "всички" който според мен бяха отишли по рано за да си хванат стайте. Обаждам се аз на Митака и го питам къде се намира хотела и той ми сподели че е в студентски град, ок Идвам...
        Тръгвам аз хващам околовръстното в целият трафик който беше тръгнал явно за мача, испреварвам колкото може повече бързайки да стигна на време питах на 4-5 пъти за правилната посока и след лутане час и половина намерих прословутият хотел с което обаче останах изумен ?!?! Нито една кола на паркинга... за мое щастие това означаваше че ще има място за мен. Оставих си нещата аз предоблекох се за 3 мин и хоп стана 8 и трябваше да сме в бирарията вече, звъним ние чакаме 30 мин такси и изведнъж се случи чудото намерихме свободно и след това вече мога да каже че беше хубавата част в Але Хаус за нея поздравления !!! Но с това всеки да се спасява къде ще искара ноща беше кофти.
        Е... олекна ми
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
          ти специално изтърва и друго, вечерния купон беше ЕДИНСТВЕНИЯ досега въобще някога, чалга-фрий
          в няква друга тема беше писала че всичките са били чалгаджийски, и си е така, е тоя беше ....
          Е те тва е ,сега ще изпадна в депресия до следващия италфест,да ми дойде акълЯ.тсттс,как можах ,жива да не бех,че не додех.
          Както си умрем за чалга фрии купони,ама то не е само това ,не помня да е имало италфест купон ,който да не е бил супер, па ако ще и с чалга да е бил овкусен.Винаги е било супер яко и ВопЩе не се съмнявам,че и сега е било така.Ама нека ми е
          Искрено се радвам,че сте си изкарали страхотно, нека винаги да е така.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Значи ли това, че следващия ще е чалга-онли
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Значи ли това, че следващия ще е чалга-онли
              Най-клуб царя на нощта предлагам аз
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от BasicElement Покажи съобщение
                Що се отнася до конкурса за "най-добре поддържан автомобил" - може ли една 147-ца, която едва ли не оня ден е излязла от магазина, да участва, камоли да се класира в Топ 3 ?
                За класиките имаше отделен конкурс! И 147-цата е от първите 2000г. и наистина е адски подържана!
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                  За класиките имаше отделен конкурс! И 147-цата е от първите 2000г. и наистина е адски подържана!
                  както и доста други автомобили които бяха вчера. 147-цата не беше с нищо повече от тях. да беше спечелило куатропортето тогава. Начина за избиране на един автомобил от модел за участие в този конкурс беше неподходящ, но предвид ограниченото време е оправдано.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Убаво си беше!!!!
                    ...неразположени винаги ще има.......
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това е третия фест, който посещавам и мога да кажа, че се върви в правилната посока става все по-масов и все по-интересен. Само така и за напред
                      00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
                      97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
                      ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

На мен ми беше първия фест и изобщо не съжалявам че станах 4:30 сутринта, за да стигна навреме. Едно от нещата които много ми хареса е че на отиване се събрахме адски много коли и направихме огомна и красива колона по магистралата. Гледката беше просто невероятна. Летището също беше добро - евала на организаторите. Спецялно за конкурсите и състезанията си бяха интересни. Само драга малко се проточи, но при толкова много желаещи това е неизбежно. Който не е доволен от майсторското да не забравя, че тези хора участват просто заради адреналина и не са професионалисти и ако смята че е можел по-добре де го е показъл. Нещо което ми липсваше беше присъствието на Ауто Италия и представянето на някои от новите модели, но както писа някой от колегите по-горе това независи от организаторите.

Отново благодаря на организаторите че успяха да направят това събите възможно. Живот и здраве догодина пак съм там
                        Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

Феста го дела на две части:
                          1-ва-интересната-събирането сутринта и карането по пътя с толкова много алфи(благодаря на колегите от Плевен,Русе и Враца...мм имаше и един колега от Ловеч)
                          2-ра-безинтересна, не казвам тъпа...времето на пистата да кажа само че предеи 2 години на каляново ми беше по интересно защото повече от нещата се повтарят...не искам да казвам нищо за организацията защото знам че е много трудно,но ще вметна че липсваха нови идей и атракции за публиката а не само да гледам на БоБо и Нео търкането на гумите(мн скука)...ииии може ли само едно местенце за хапване и пииване да има и айде едно да е ама каката там беше много ама многооо мудна

Благодаря на организаторите за положените усилия
                          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                            1-ва-интересната-събирането сутринта и карането по пътя с толкова много алфи(благодаря на колегите от Плевен,Русе и Враца...мм имаше и един колега от Ловеч)
                            аз да кажа, че въпреки всичко изговорено и на дъбниците и на лукоил... вие драснахте да давате газ по магистралата...
                            може да обидия някой, но тва си беше баси лапешката изтория ...
                            та събрахме се да пътуваме колона и да пристигнем колона ...
                            не да се гоним и да си прайми драгове в тунелите ... адски тъпо ...
                            догодина живот и здраве ако ще се ходи на фест няма да има такива "колони"
                            крайно съм афектиран от държанието ви.... сори пак ако обидя някой!
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                              аз да кажа, че въпреки всичко изговорено и на дъбниците и на лукоил... вие драснахте да давате газ по магистралата...
                              може да обидия някой, но тва си беше баси лапешката изтория ...
                              та събрахме се да пътуваме колона и да пристигнем колона ...
                              не да се гоним и да си прайми драгове в тунелите ... адски тъпо ...
                              догодина живот и здраве ако ще се ходи на фест няма да има такива "колони"
                              крайно съм афектиран от държанието ви.... сори пак ако обидя някой!
                              аз те чаках както ти обещах...до лукойла де
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
                                аз те чаках както ти обещах...до лукойла де
                                без значение ... факт е, че развалихте цялата колона която не беше никак малка ...
                                къде ме чака ?
                                обади ми се по телефона да ми кажеш, че сте на лукоил и аз дойдох 15 мин по късно
                                както и да е ... няма значение
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X