Първоначално публикувано от BlueStorm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко коментари от драг състезанието
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеОт там ли мислиш че идва проблема!?!?И какво време трябва да дам според теб???Колата ми е 1.6 16в а вървя наравно с 2.0 16в,според теб какво време искам да дам а?Писах в темата за да получа мнения от хора запознати с карането ми и "пиратския ми съндък" и биха ми дали адекватни мнения и съвети а не от семкаджий който просто са присъствали на феста и знаят само да спамят!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеОт там ли мислиш че идва проблема!?!?И какво време трябва да дам според теб???Колата ми е 1.6 16в а вървя наравно с 2.0 16в,според теб какво време искам да дам а?Писах в темата за да получа мнения от хора запознати с карането ми и "пиратския ми съндък" и биха ми дали адекватни мнения и съвети а не от семкаджий който просто са присъствали на феста и знаят само да спамят!
Не мисля, че само това е проблема, но и то дава своя отрицателен принос! На такъв тип тунинг не случайно му казват "оптичен". Ако беше почоплил семки с мен щеше да знаеш, че даже неизмит автомобил ( прашен и кален например ) увеличава своето съпротивление при движението си с до 4%. Твоята предна грапава, небоядисана "маска" горе-долу отговаря на това описание. Да не говорим за увеличената разгъната площ, която направо си действа като спирачка. Да не говорим за породената турболенция, на която ( да си представим ) пресмяташ общата въздушна маса и я прибавяш към теглото на автомобила си!!!
За пример - не знам дали си пробвал на магистрала да провериш максималната си скорост с отворени и прибрани странични огледала!!!
Разбира се при нормално шофиране и скорости тези "неща" оказват минимално влияние, но за твоите десети от секундата са доста важни!!!
Изобщо, доста семки има да изчоплиш, докато понаучиш някои неща!!!
Иначе ме радва, че беше от активните участнициFiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеВерно ли върви колко 2.0,дай да пробвамеAlfa romeo 145
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеВерно ли върви колко 2.0,дай да пробваме
Първоначално публикувано от FreeStyler Покажи съобщениеЧовека има предвид сток 2.0Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Първоначално публикувано от BlueStorm Покажи съобщениеТи сега защо се дразниш?
Не мисля, че само това е проблема, но и то дава своя отрицателен принос! На такъв тип тунинг не случайно му казват "оптичен". Ако беше почоплил семки с мен щеше да знаеш, че даже неизмит автомобил ( прашен и кален например ) увеличава своето съпротивление при движението си с до 4%. Твоята предна грапава, небоядисана "маска" горе-долу отговаря на това описание. Да не говорим за увеличената разгъната площ, която направо си действа като спирачка. Да не говорим за породената турболенция, на която ( да си представим ) пресмяташ общата въздушна маса и я прибавяш към теглото на автомобила си!!!
За пример - не знам дали си пробвал на магистрала да провериш максималната си скорост с отворени и прибрани странични огледала!!!
Разбира се при нормално шофиране и скорости тези "неща" оказват минимално влияние, но за твоите десети от секундата са доста важни!!!
Изобщо, доста семки има да изчоплиш, докато понаучиш някои неща!!!
Иначе ме радва, че беше от активните участници
Няма значение лоши чуства няма,млад съм и ентусиазиран а това е важното,догодина пак!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Колата си върви много добре...Определено тази броня ще е оказала негативен ефект, но не смятам че разликата щеше да е значителна....
Иначе каквото и да си говорим колата е сток...но доста олекотена с изолирани някои уредчета и т.н.. Мисълта ми е че на феста не беше много в стандартен видИ все пак 1.6
Аз лично се надявах да паднеш под 17.... Иначе това, че колата ти върви примерно наравно с на одисей и той дава по добро време не значи, че и ти ще го дадеш...Просто всеки старт е различен а разликите много бързо се трупатСпоред мен все пак с един по-добър старт ще паднеш лекичко под 17... Нещо като 16.95 :P
EDIT:
Mury вече карам на една специална течност....И все пак смятам да те предизвикам другата седмица(или този петък вечерта)ей така за спорта ако ти се занимавам с мен(тази събота и неделя съм зает)Last edited by VFTI; d.m.y г., 00:52.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеКолата си върви много добре...Определено тази броня ще е оказала негативен ефект, но не смятам че разликата щеше да е значителна....
Иначе каквото и да си говорим колата е сток...но доста олекотена с изолирани някои уредчета и т.н.. Мисълта ми е че на феста не беше много в стандартен видИ все пак 1.6
Аз лично се надявах да паднеш под 17.... Иначе това, че колата ти върви примерно наравно с на одисей и той дава по добро време не значи, че и ти ще го дадеш...Просто всеки старт е различен а разликите много бързо се трупатСпоред мен все пак с един по-добър старт ще паднеш лекичко под 17... Нещо като 16.95 :P
EDIT:
Mury вече карам на една специална течност....И все пак смятам да те предизвикам другата седмица(или този петък вечерта)ей така за спорта ако ти се занимавам с мен(тази събота и неделя съм зает)Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Ух не се успокоихте и все си мислите че вървите колкото 2.0 16в. Това е невъзможно, на писта винаги се вижда разликата. Както всички се уверихме 2-ку-ве-та дадоха под 16.5 две ти-та колко дадоха??? а 8 клапановите и по малките мотори колко дадоха ???? мисля няма смисъл да спорите повече.
Comment
-
Първоначално публикувано от kalata8 Покажи съобщениеИ аз си мисля че на писта си се вижда колко е разликата, возих се в на одисей колата и се усеща че си върви повече от мойта, а аз дадох 16,79 което мисля че и е почти най доброто възможно
А Гиги никой не е казал че сток 1.6 върви колкото 2.0!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЧовека ти го каза:alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Само да не чувам лоши неща за 8 клапановитеВинаги ще бият 2.0 16в...
Аз дадох 16.8 ама няма да влизам в разяснения и обяснения
Иначе при тези скорости най-малката грешка може да доведе до загуба на време и при гонка никога не се знае кой кога какво...1метър преднина и може така да си останат нещата....
Според мен най-вярно за вървежа са примерно 3-5 старта на една писта и от там вече по времена да се прави сравнениеLast edited by VFTI; d.m.y г., 14:19.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
заблудииии..... спамери....
Венци стига с тая газадвжийка... на феста кУ ВЕ ТО на Миро си беше абсплутно сток и се видя ко стаа.....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment