If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Ееее аз исках нещо като 16.50 или нещо от сорта,а и все пак Нено каза че пистата е била по нанагорнище и по дълга от 402м. така че при нормални условия ще дам по добро време.Нищо де на Бояна все още си мачкаме
Аб е вие сте луди бре,как си мислите че тая кола мое да даде 16.5 Питайте Нено колко му струва колата за да падне под тея времена Мислете малко и после говорете,тунинга не е лесен,нито е ефтин.Хората дават по 10 000+ лв.за да паднат 1-1.5 сек. надолу
Само да не чувам лоши неща за 8 клапановите Винаги ще бият 2.0 16в...
Аз дадох 16.8 ама няма да влизам в разяснения и обяснения
Иначе при тези скорости най-малката грешка може да доведе до загуба на време и при гонка никога не се знае кой кога какво...1метър преднина и може така да си останат нещата....
Според мен най-вярно за вървежа са примерно 3-5 старта на една писта и от там вече по времена да се прави сравнение
Бате пак говориш глупости,това не са свтофарни гонки.Просто се видя разликата м/у мойта и твойта кола брато-0.5 сек.което си е доста,на писта е друго Ако искате мое да пуснеме на Ацко 88 колата с на Миро Кувето,то е напълно сток,даже има катализатор,ма не му пречеше да дава 16.1 всеки път нали Венци няма сми да ме предизвикваш,не ми се занимава,всичко се видя на пистата,не на светофара и старт с клаксон
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Така е видя се на пистата....Само че от 1 опит на пистата време дават само късметлиите или хората които са карали/ били преди това на пистата...
Аз ще гледам да не се оправдавам, но само ще спомена че колата ми не е минавала 6200-300об защото нали беше "пробен" опит и дадох 16.8... На квалиф дадох по-лошо ама така е който не е сигурен как да тръгне....
А мен сега ми е готино как се опитваш да покажеш че ти е по-вървежна колата от моята, а всъщност много добре се сещаш с каква голяма разлика падна онази вечер... и сега ме кефи как всичко се решавало на пистата, ама нищо че не сме карали и незнаем как са там условията Виж на гиги колата може и да върви
П.П Просто драскам защото се хванах на бас с един приятел, който след моята кола и изобщо нещата, че после ще има това готино изречение "всичко се видя на пистата" Та баси колко бях прав
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Аб е вие сте луди бре,как си мислите че тая кола мое да даде 16.5 Питайте Нено колко му струва колата за да падне под тея времена Мислете малко и после говорете,тунинга не е лесен,нито е ефтин.Хората дават по 10 000+ лв.за да паднат 1-1.5 сек. надолу
Бате пак говориш глупости,това не са свтофарни гонки.Просто се видя разликата м/у мойта и твойта кола брато-0.5 сек.което си е доста,на писта е друго Ако искате мое да пуснеме на Ацко 88 колата с на Миро Кувето,то е напълно сток,даже има катализатор,ма не му пречеше да дава 16.1 всеки път нали Венци няма сми да ме предизвикваш,не ми се занимава,всичко се видя на пистата,не на светофара и старт с клаксон
Напълно съм съгласен, а и шофьорските умения са най решаващи. На пистата или се пускаш за удоволствие и нямаш претенции колко вървяла колата и т.н. или когато имаш претенции си се подготвил малко или много и знаеш какво правиш, не да се пускаме по 10 пъти да видим как даваме най добро време
Така е видя се на пистата....Само че от 1 опит на пистата време дават само късметлиите или хората които са карали/ били преди това на пистата...
Аз ще гледам да не се оправдавам, но само ще спомена че колата ми не е минавала 6200-300об защото нали беше "пробен" опит и дадох 16.8... На квалиф дадох по-лошо ама така е който не е сигурен как да тръгне....
А мен сега ми е готино как се опитваш да покажеш че ти е по-вървежна колата от моята, а всъщност много добре се сещаш с каква голяма разлика падна онази вечер... и сега ме кефи как всичко се решавало на пистата, ама нищо че не сме карали и незнаем как са там условията Виж на гиги колата може и да върви
П.П Просто драскам защото се хванах на бас с един приятел, който след моята кола и изобщо нещата, че после ще има това готино изречение "всичко се видя на пистата" Та баси колко бях прав
Я си карай на газ и не се занимавай с глупости,тогава си ме бил ясно е,с колко реално не се знае,защото стартовете бяха измислени С радиото не ми се спори да знаеш.Факт е че мойта кола си върви толкова и тва е/16.2-16.3/,ако я кара някой друг,може да даде и повече Кви условиуя бе брато,са да не ми кажеш,че условията са по-лоши от на Бояна Пробния опит е за тва,да даваш газ и да видиш колко може колата,тва че си давал газ до 6200-300 си е твой проблем,ако беше давал до край едва ли щеше да паднеш под 16.6 Па ти на квалификациите даде над 17 бре,и тогава ли не дава газ
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
На квалификацията додох 16.90 Имам запис да се види какъв ми беше старта (ужасно бавен и тромав)
Иначе пробния беше за да се види как е настилката и да се прецени...Е аз се подлъгах и се видя резултата на квалификацията....
Иначе айде няма да почвам пак да бръмча като радиоточка за разликата и гонките на бояна
П.П Оборотите ми свършваха на 7300...
П.П Помисли все пак за една дръпка отново...Няма от какво да се плашиш без чип съм с 95бензин и съм качил 8кг. от последната ни гонка
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
На квалификацията додох 16.90 Имам запис да се види какъв ми беше старта (ужасно бавен и тромав)
Иначе пробния беше за да се види как е настилката и да се прецени...Е аз се подлъгах и се видя резултата на квалификацията....
Иначе айде няма да почвам пак да бръмча като радиоточка за разликата и гонките на бояна
П.П Оборотите ми свършваха на 7300...
П.П Помисли все пак за една дръпка отново...Няма от какво да се плашиш без чип съм с 95бензин и съм качил 8кг. от последната ни гонка
Нещо мутрееш, май ми се струва, бегай да си играеш...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Я да попитам аз значи примерно еднакво ли вървят 156 2,0 и 145/146 2,0 примерно и двете с чип няколко пъти сме се гонили с един колега със 156 2,0 със чип и колите вървят на равно но има един колега с едно QV(дето му пръсна двигателя) и иска да ме гази като тръгнем да се гоним по каталог дават 145/146 с еднакво приблизително тегло със 156 но имам чувството че просто си навървяват повече 145/146 незнам от кутията ли е или от теглото.
И още нещо въпрос към колегите на колко оборота сменяте предваките на драг със ТС 16в мотора
При всички случаи вървят повече еднаквте двигатели на 145/146 пред 156. Веднъж се дърпах с един колега с 156 2.0 и ме би само с една кола. А за предавките аз си сменям до където може 7200-7300
При всички случаи вървят повече еднаквте двигатели на 145/146 пред 156. Веднъж се дърпах с един колега с 156 2.0 и ме би само с една кола. А за предавките аз си сменям до където може 7200-7300
Comment