Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

"ИТАЛФЕСТ - 2009"

Уважаеми колеги,
    имам удоволствието официално да ви поканя на традиционното обществено мероприятие на феновете, собствениците, любителите и приятелите на италианските автомобили - "ИТАЛФЕСТ".

Дата: 3 Октомври 2009г.
    Място: Летище "Междени", област Габрово.
    Начало: 10:00ч.
    Вход: 3лв. за кола.

На наше разположение са: самолетна писта с дължина 530м., на която ще бъдат подредени автомобилите на посетителите; паркинг, който ще бъде използван за провеждане на конкурси и забавления; сцена с озвучение; павилион за храна и напитки; тревни площи за отдих; екипи на Полиция, Бърза помощ и Пожарна; санитарни помещения.
    Атракциите на мероприятието ще бъдат множество вълнуващи забавления и конкурси с големи предметни награди, както и майсторското шофиране за ентусиастите с буйна кръв.
    Всеки италиански автомобил, въведен на територията на авиобазата, ще получи билет за вход, стикер с пореден номер, анкетна карта и рекламни брошури.
    Всеки шофьор, на територията на авиобазата, е длъжен да спазва указанията на организаторите.
    Изрично се забранява движението по самолетната писта без разрешение от организаторите и извън рамките на провежданите състезания - наказанието за нарушителите ще бъде напускане на мероприятието.
    Всички НЕиталиански автомобили ще бъдат паркирани извън територията на пистата.
    Всеки посетител без автомобил ще бъде таксуван с вход 1лв.

Програма на "ИТАЛФЕСТ-2009":

10:00ч. - Официално откриване.
    10:10ч. - Аудио тунинг - спортен волан и фланец от www.spetsnazbg.com.
    11:00ч. - Силов тунинг - наградата за победителя е спортно крайно гърне от www.spetsnazbg.com.
    11:30ч. - Оптичен тунинг - наградата за победителя е спортен накрайник за крайното гърне и спортен въздушен филтър от www.spetsnazbg.com.
    12:00ч. - Ретро конкурс - наградата за победителя е почистващи аксесоари от www.spetsnazbg.com.
    12:30ч. - Обедна почивка.
    13:00ч. - Най-добре поддържан автомобил (кола на публиката) - наградата за победителя е коплект ксенонови светлини от www.spetsnazbg.com.
    14:00ч. - Майсторско шофиране (трасе) - наградата за победителя е чип-тунинг от "BlackAngels".
    16:00ч. - Игри с публиката: Едната от игрите с публиката ще бъде "Търкаляне на автомобилни гуми" по част от трасето на "Майсторско шофиране" - наградата естествено са гумите
    18:00ч. - Закриване на мероприятието.

Наградите за конкурсите търпят реконструиране, т.е. може да се разменят между конкурсите, според условията и изискванията на спонсорите - при промяна незабавно ще бъдат допълвани.

Last edited by Kuku; d.m.y г., 16:16.
    sigpic

олее ... пак ремонти ... евала за реализацията, почти сигурни бяхме, че няма да има италфест 2009
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Лелелееееееее браво, въпреки слуховете ще има Италфест, там сме
      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
      sigpic
      http://vbox7.com/play:884c5234
      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Ц-ц-ц.....язък......датата ми е ангажирана отдавна.....кофти.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Хахахаа, яко!
          Поздравления за хубавите новини!
          Дано съм си в БГ и да имам време да излъскам старите железа
          Надявам се, че пак ще си изкараме незабравимо!
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Чудесна новина браво
            92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
            95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
            90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
            00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Еее, браво бе, пичове! Това само си го мечтаех, но не вярвах, че ще случи! Супер! Казвайте с какво може да се помага за организацията! И дано привлечем повече алфисти от Плевен!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

До тук добре, ще ми е интересно като инфо да се пусне къде може да се спи в събота от организаторите нещо хотел, дори и сами да се обаждаме да резервираме, или всеки сам да се оправя, поне, ако идвам аз ще е със спане.
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Всичко е уговорено, колеги - писта, хотели, ресторант....
                  Само искам утре да подпишем договор и да дадем капаро, за да е сигурно - имайте още един ден търпение!
                  sigpic

Comment

Много хубава новина !!!
                    Нямаме търпение за подробностите !
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                      Много хубава новина !!!
                      Нямаме търпение за подробностите !
                      Определено! И това че ще е пак на самолетна писта ме радва!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Е тука вече ще присъствам
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Всичко е уговорено, колеги - писта, хотели, ресторант....
                          Само искам утре да подпишем договор и да дадем капаро, за да е сигурно - имайте още един ден търпение!
                          Аз нямам какво друго да кажа, успех на всички и явно ще ми трябва каска за пистата...
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

По принцип на тази писта се провеждат състезания от Супермото шампионата и миналата седмица при инцидент там почина състезателя Мариан Цанков.
                            Не бързайте да се радвате, защото е напълно възможно да не ни разрешат да провеждаме сътезания с автомобили.
                            sigpic

Comment

Там нямаше ли рали писта? Ходил съм преди години с мотора да гледам мотоциклетните състезания там. Даже го знам и къде е.

ЕДИТ: Куку, изпревари ме
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X