Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз доколкото знам рено клуб имат рено фест точно тогава точно там ?
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
      Е тогава и те няма да имат фест

Имам информация че няма да ни предоставят военна писта (всичките са военни)

Все пак нека Кики сподели какво става
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ами ако ще е наистина там :
        43°27'7.06"N
        24°30'16.85"E

А за по-лесно, червения маршрут е за хората идващи откъм София, зеления - откъм Русе, Търговище и т.н., синия - откъм Южна България (през Троян).

Карта за Италфест 2009

Пък ако не е там - здраве да е (за съжаление не мога да помогна с военните там...)
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Мислено ли е какво ще се организира на този Италфест и какво ще се прави? Просто не съм присъствал досега и ми е интересно в какво ще се състои този път Sамо съм чувал за драг, най-силна музика, кебапчета и тн.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            Мислено ли е какво ще се организира на този Италфест и какво ще се прави? Просто не съм присъствал досега и ми е интересно в какво ще се състои този път Sамо съм чувал за драг, най-силна музика, кебапчета и тн.
            и кюфтета има,пропуснали са да ти споделят.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              и кюфтета има,пропуснали са да ти споделят.
              Бирата с кебапчета и кюфтета вървят ръка за ръка, то там ми е ясно.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                те са в Плевен аз поне така знам на някаква картинг писта. Мисля че беше писта плевен.
                Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 18:43.
                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                ех.. Малкото КуВе
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                  те са в Плевен аз поне така знам на някаква картинг писта. Мисля че беше писта плевен.
                  То само софиянци ако дойдат няма да може да им събере колите тая пистичка...
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Супер. Ама много скоро бе. Няма да мога да си оправя деругите и вдълбнатините. Ако има конкурс по харчене на масло, поне ще съм от фаворитите.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Нося много лоши новини, колеги.
                      Току-що се прибирам, а излезнахме в 7:40ч. сутринта и изминахме около 800км. - никаква работа не свършихме
                      Полк. Анатолий Кръстев не разреши да ползваме авиобазата
                      Бяхме при него, уговорихме всички подробности и детайли, стиснахме си ръцете и оставаше юриста да изпрати договора за подпис. Доволни тръгнахме към хотела да оставим капаро за стаите и ресторанта... докато чакахме управителя в лобито на хотела, полковника звънна, че от Министерство на отбраната са отказали ползването на пистата, заради трагичния инцидент преди седмица и последвалото разследване. Дори паркинга не можело да използваме
                      Добре, че управителя на хотела се забави, иначе щяхме да платим капарото и после да останем без писта!
                      В четвъртък пътуваме отново за Стара Загора да огледам летището (където беше "ИТАЛФЕСТ-2007") дали има някаква промяна, а другото предложение е авиобаза "Равнец", на 10-15км. от Бургас.
                      До края на седмицата се надявам да има ясен и точен резултат!!!
                      sigpic

Comment

За Стара Загора добре,но за "равнец" нали се гледа феста да е някъде по средата на България,за да няма сърдити,шото например София>Бургас>София са си грубо 1000 км ...
                        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                          За Стара Загора добре,но за "равнец" нали се гледа феста да е някъде по средата на България,за да няма сърдити,шото например София>Бургас>София са си грубо 1000 км ...
                          Чакай малко бря, Варна-Лесново-Варна знаеш ли колко километра са ? Дайте да не изпадаме в подробности за мястото, стига да се намери такова, ако ще във Видин да е.
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Въпросът е да се намери подходящо място за провеждане на Италфест-а
                            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Лоши новини....
                              дано поне датата остане същата
                              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Брейй тоа Бобо и скрит талант/пророк излезна. Викам Бре тоя път на близо ми излезна феста, па то се прецака работата...

И тука в Горна имаме летище само, че никой няма да ни разреши. Постояно има полети.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X