носете си и якета че е доста ветровито на междене
Известие
Collapse
No announcement yet.
"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Tifozza Покажи съобщениеаз все пак да попитам тръгва ли някои утре сутрин от София и ако да , къде и в колко ?ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Честито! Тук вече вали дъжд!
Питам се аз... аджеба глупако що изми колата за феста тая вечер? КхххххDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеХайде колеги,лек път и приятно изкарване.Да се кефите и за мене,аз ще гледам феста на картинка.Last edited by soldier; d.m.y г., 23:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеХаахха...а аз се чудя на себе си и на ината си (тъпотията си)...да измия колата сега след малкоахахахха в дъжда....
Избеснявам когато тъкмо съм я измил и да завали..
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Бройте и мене в тая група с измитите преди дъжда ... Тука вече три часа си вали ... и май не смята да спира
дано през Балкана да не е точно такова времето.
Comment
-
Пробрах се. Голям дъжд, мъгла, нищо не се виждаше... студ... умрях... иначе много коли имашеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
и аз се прибрах че,към 17:00 имам малко работа,очудващо дъжда не е уплашил мн хора,коли не липсваха,но и дъждец си поваля а капака беше гадната мъгла.Браво на организаторите,само яденето ставаше бавно ама айде само туй да е косураАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
Comment