Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
    Ето ви телефона на човека който стопанисва летище Междене
    0887266184 - Радостин.

Който дойде на "Великата 156 среща" видя, че мястото не е никак лошо. Но нека организаторите да си решават.

П.П. Само да попитам как установиха колегите, че Пловдив и Стара Загора са център на България?????
    На мен в училище друго са ми казвали:
    http://www.priroda.bg/articles/view/7/222
    Не се заяждам
    Alfa 156 1,6 TS ex
    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Това за центъра на БГ е образно казано...Защо всеки гледа италфеста да бъде някъде до града, в който живее..?? Стига вече Габрово, Трявна итн...Тази година вече 2 мероприятия от АЛфа Ромео форума имаше там в този район!!!

В крайна сметка наистина стига сме спамили и организаторите да решат къде ще е най-изгодно и удобно за Италфеста!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Да, Габрово е в средата на България. Най-удачно за всички ще е пистата на Междене.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Това за центъра на БГ е образно казано...Защо всеки гледа италфеста да бъде някъде до града, в който живее..?? Стига вече Габрово, Трявна итн...Тази година вече 2 мероприятия от АЛфа Ромео форума имаше там в този район!!!

В крайна сметка наистина стига сме спамили и организаторите да решат къде ще е най-изгодно и удобно за Италфеста!
          Нали в крайна сметка се търси най-удачно и най-удобно място за това мероприятие.
          Alfa 156 1,6 TS ex
          Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
            Нали в крайна сметка се търси най-удачно и най-удобно място за това мероприятие.
            Ами не точно,в момента се търси каквото и да е място което да се предостави за мероприятието!И стига спорихте за мястото бе хора!Който го организира той казва каде ще е !!!!!Що не казахте на Мадона да дойде да ви пее пред къщата ?
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Ами не точно,в момента се търси каквото и да е място което да се предостави за мероприятието!И стига спорихте за мястото бе хора!Който го организира той казва каде ще е !!!!!Що не казахте на Мадона да дойде да ви пее пред къщата ?
              Повече няма да предлагам
              Alfa 156 1,6 TS ex
              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
                Повече няма да предлагам
                Не ти са да несе обидиш нещо,но просто почва да ми писва,как всички като развалени магнетофони си дрънкат всеки път едно и също,постоянно се недоволства и с нищо несе помага.Оплакват се от мястото,от мероприятието,от разходите по транспорта,от цената на входа,от кебабчетата,от президента абе всичко им е криво...
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Не ти са да несе обидиш нещо,но просто почва да ми писва,как всички като развалени магнетофони си дрънкат всеки път едно и също,постоянно се недоволства и с нищо несе помага.Оплакват се от мястото,от мероприятието,от разходите по транспорта,от цената на входа,от кебабчетата,от президента абе всичко им е криво...
                  Няма за какво да се обиждам колега. Просто дадох едно предложение. Понеже по мои изчисления това място се намира на горе-долу равни разстояния от краищата на Р. България и има място където да се събере народа.
                  Надявам се не го смятате като натрапване или нещо от сорта.
                  Alfa 156 1,6 TS ex
                  Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Иво няма смисал от празни приказки ... Където и да се състои Феста който си е фен ще отиде.Ако ще да е на 500км пак ще отида,също така който си е фен и 50лв вход ще плати.

Comment

• Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщение
                      Понеже по мои изчисления това място се намира на горе-долу равни разстояния от краищата на Р. България и има място където да се събере народа.
                      Надявам се не го смятате като натрапване или нещо от сорта.
                      Мндаа, само дето тия дето ще дойдат, по обективни причини, 80% от тях живеят в едно голямо село.

Толкова за местоположението да е удобно на всички.

Стига сте бистрили глупости. Тя неща сме ги обсъждали още преди 5 години и промяна няма. Няма и причина да има.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Определено ще доида и аз !!!!!!!!

Comment

• Датата окончателна ли е? Щото аз от утре до 6 октомври съм в Гърция на моренце.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Пък аз ще съм в Рим на мач и няма да успея да се върна, да го е.а... Явно и тази година ще пропусна по някаква причина...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Пък аз ще съм на луната ... вижте ме кой съм

Успех с организацията, за мен звучи най-добре Сливен/Бургас/Стара Загора
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• След днешните обиколки, огледи и размишления - работим в две посоки - Междене и Стара Загора!
                                Датата мисля, че ще остане същата, НО това ще е ясно със сигурност в началото на следващата седмица.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X