Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

разбира се! На мероприятието всеки е добре дошъл! Ще се събира входна такса, за посетителите. Единствено няма да се допускат на пистата автомобили, които не са италиански.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Последното изречение най-ми хареса,хаха.

Comment

Входа е отворен за всички желаещи , но на мястото на събитието се допускат само италиански коли.
        Обикновено се събира някаква такса вход 2-3 лева.
        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 12:46.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Таксата ще бъде на човек. Със входното билетче ще се гласува в някой от конкурсите, а между номерата на билетите ще се разиграе томбола
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Звучи добре

Comment

ееее един път и на мен да ми е близко събирането...на 15км дано има много хора!!!
              Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
              Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Много хубаво мероприятие,имам само една забележка,всички наградени задължително да получат по един каун(който не знае какво е това да търси в Google).Благодаря за вниманието!
                Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

добре де, хранителната програма я видяхме, ама дайте и автомобилната сега, ако може за първи и за втори ден.
                  ...а ако е така подробна както менютата, ще е най-добре

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                  YouTube
                  evo2 600

Comment

Аз мога Ице да ти обесня деловата част след 2 часа.Там еша ни нема.
                    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                      добре де, хранителната програма я видяхме, ама дайте и автомобилната сега, ако може за първи и за втори ден.
                      ...а ако е така подробна както менютата, ще е най-добре
                      Искаш да кажеш програмата на феста)
                      Че кога е имало толкова рано програма на феста)))
                      Събота:
                      1. Отваряне на пистата- 8,00
                      2. Откриване на феста - 10.30
                      3. Мултимедиен конкурс, съдействан от лицензирани съдии
                      4. Силов тунинг или представяне на автомобили с такъв
                      5. Оптичен тунинг-
                      6. Представяне н а ретро автомобили.
                      7. Конкурс за най запазен автомобил- ще има ограничение на възраста на автомобила. Ще се оценява поддържането и запазването му според спесификацията му от производителя;
                      8. Автомобил на публиката- определен чрез гласуване;
                      9. Конкурси свързани с феновете
                      10. Майсторско управление;
                      11. Мини "Италфест"- експозиция на макети на италиански автомобили;
                      12. Представяне на последните модели на италиански автомобили, които са в България;
                      13. Тест драйв на ???

Неделя:
                      1. Отваряне на пистата- 8,00;
                      2. Серии каране на пистата "Тайм атак" с автомобили и картове. Сесиите ще бъдат редувани като в тх ще има серии по 10 минути;
                      3. Класиране при автомобили и картове- индивидуално и по клубове( в него участват по ? бр от всеки клуб)
                      4. Стартова решетка- 2 полуфинала и финал от по 8 карта;
                      5 Награждаване на Индивидуални победители и Клуб победител.

Програмата може да претърпи някой дребни промени.
                      За всички конкурси и състезания ще има предварително обявени регламент
                      До Каране на 19-ти ще се допускат участници след Проверка за C2H5OH и съответната декларация
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

• Колеги понеже не влизъм често и не мога да следя до къде е стигнало развитието с хотела,някои може ли да ме запознае!
                        AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                        AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщение
                          Колеги понеже не влизъм често и не мога да следя до къде е стигнало развитието с хотела,някои може ли да ме запознае!
                          Очакваме оферти, скоро би трябвало да се появят.
                          Arena Coast Customs

Comment

• Не знам до къде е стигнала организацията с хотелите,но ако някой закъса в последния момент може да ми се обади-хотелчета из града има.Доколкото разбирам обаче ще е по-добре всички да сте в един или два по-големи хотела,за да има и къде да си паркирате колите все пак.

Comment

• Абсолютно, и аз затова питах по-нагоре за организацията - ще трябва да изчакаме още малко явно.
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Сега ще си навлека негативното отношение на някой хора, но, от 60 члена на този изстрадал клуб как пък един не каза " Ей момчета, дайте аз да организирам хотелите за феста". Само въпроси, само мрънкане, само критика. Да хубаво е нещата да се знаят от рано, но пък и никъде не е казано, че по презумпция всичко трябва да ви се поднася на тепсия, а вие само да консумирате!

Comment

Working...
                                X