Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами ще чакаме да
    За къде сме се разбързали, може и в деня на феста да научим къде ще замръкнем, кво пък толкоз..важното е тръпка да има, що пък трябва човек да си прави някви предварителни сметки, що пък да му е удобно, като може да не му е например и да му екшън до дупка

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
      Сега ще си навлека негативното отношение на някой хора, но, от 60 члена на този изстрадал клуб как пък един не каза " Ей момчета, дайте аз да организирам хотелите за феста". Само въпроси, само мрънкане, само критика. Да хубаво е нещата да се знаят от рано, но пък и никъде не е казано, че по презумпция всичко трябва да ви се поднася на тепсия, а вие само да консумирате!
      Ако това е към мен насочено, направи си справка първо с нещата, които съм организирал АЗ, за да видиш как са правени. В предни години нещата също се знаеха доста по-навреме, което изобщо не означава, че подценявам или омаловажавам труда на организаторите сега !
      Има две седмици до феста, и хората трябва да си планират пътуване, разходи и т.н. Не може с две хотелчета със символичен брой стаи да очаквате цветя и бонбони обаче...
      Както и да е, аз мога и да не замръквам на феста, но има много хора, които ще дойдат от много по-далеч - помислете за тях поне !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Офертата за хотелите предполагам ще бъде пусната тук в понеделник или вторник.
        Проблема с хасковските хотели се оказва не че липсват, а че не искат да свалят цените и сме го ударили малко на пазарлък в момента.
        Предполагам тогава ще се публикуват и менютата.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Менютата ще ги публикувам утре.
          Най-късно в понеделник трябва да започне записването!
          sigpic

Comment

• А как ще става записването с банков предвод ли ? или на място ?
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

• Колеги, папането е готово в ПРИМЕРЕН вариант, за това и го публикувам тук, а не в отделна тема!
              Както сами можете да сравните от менюто, крайната цена е завишена леко, заради условието да внасяме алкохол в заведението и да поръчваме хляб на място без да се смята кой, колко филийки е сгънал!
              Също така не е включено безалкохолно, заради личните предпочитания на всеки - лесно може да се добави 0,5л. мин. вода, кола, фанта, спрайт и т.н....

МЕНЮ 1 - 20,00лв.
              Овчарска салата.
              Пикантни картофки.
              Свинска пържола.
              Мелба.

МЕНЮ 2 - 20,00лв.
              Гръцка салата.
              Задушени картофи (соте).
              Пилешко филе с гъби.
              Палачинка (2бр.).

МЕНЮ 3 - 20,00лв.
              Салата букет.
              Чушка бюрек (2бр.).
              Бяла риба пане.
              Плодова салата.
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Колеги, папането е готово в ПРИМЕРЕН вариант, за това и го публикувам тук, а не в отделна тема!
                Както сами можете да сравните от менюто, крайната цена е завишена леко, заради условието да внасяме алкохол в заведението и да поръчваме хляб на място без да се смята кой, колко филийки е сгънал!
                Също така не е включено безалкохолно, заради личните предпочитания на всеки - лесно може да се добави 0,5л. мин. вода, кола, фанта, спрайт и т.н....

МЕНЮ 1 - 20,00лв.
                Овчарска салата.
                Пикантни картофки.
                Свинска пържола.
                Мелба.

МЕНЮ 2 - 20,00лв.
                Гръцка салата.
                Задушени картофи (соте).
                Пилешко филе с гъби.
                Палачинка (2бр.).

МЕНЮ 3 - 20,00лв.
                Салата букет.
                Чушка бюрек (2бр.).
                Бяла риба пане.
                Плодова салата.
                така като гледам 1 вото ми харесва най много ,,.-2 менюта за мен
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Колеги, папането е готово в ПРИМЕРЕН вариант, за това и го публикувам тук, а не в отделна тема!

МЕНЮ 1 - 20,00лв.
                  Овчарска салата.
                  Пикантни картофки.
                  Свинска пържола.
                  Мелба.

МЕНЮ 2 - 20,00лв.
                  Гръцка салата.
                  Задушени картофи (соте).
                  Пилешко филе с гъби.
                  Палачинка (2бр.).

МЕНЮ 3 - 20,00лв.
                  Салата букет.
                  Чушка бюрек (2бр.).
                  Бяла риба пане.
                  Плодова салата.
                  И за мен 2 от първото!
                  AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                  AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                  sigpic

Comment

• Опаааа, СТОП, това е само пример, нещо като подсказка - тук НЕ се записвате
                    Утре след обяд ще бъде отворена и темата за записване!
                    sigpic

Comment

• Дай да изкараме десерта, ако не е късно? Като идея де. Не с цел намаляване на цената, а че с пиенето не ми се връзва особено. Колкото и да се правим на трезвеници (някои не се и правим много), вечерята на италфеста си е по традиция алкохолна
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Дай да изкараме десерта, ако не е късно? Като идея де. Не с цел намаляване на цената, а че с пиенето не ми се връзва особено. Колкото и да се правим на трезвеници (някои не се и правим много), вечерята на италфеста си е по традиция алкохолна
                        Мисля, че доста хора (като мен) не смятат десерта за задължителна част от менюто.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Не стаа.... направиха ни реверанс за алкохола!
                          sigpic

Comment

• Айде бе - то и аз не ям сладко, ама сиурно ще си изям десерта след Н на брой ракии...
                            Ако помня къде съм седял де

Записвайте се колеги че за манджадта трябва да дадем бройката до 13ти.
                            Ама дата, а?
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Флаерче, нещо няма ли вече да разпространим из нета ?
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

• нещо не забелязвам къде ще е самата вечеря, за някои хора може да е определяща за резервациите на нощувките, да попълните този малък пропус
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X