Известие

Collapse
No announcement yet.

Търсят се стюарди за Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
    Някой да има свободно място в колата си от София? (с разделяне на разходите за гориво разбира се).
    Ако искаш може с мойта да ходим заедно, но аз събота вечерта няма да седя там.

Comment

Благодаря,ще ти звънна в четвъртък да се разберем със сигурност.
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

търсят ли се още стюарди??
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
          Момчета и момиче, за пореден път ви свалям шапка за желанието, което изразявате да помогнете поредното мероприятие да се превърне във достоен празник!
          Ще ви помоля в събота (18.09) да сте на пистата най-късно до 0800, да преговорим малко материала и да допълним някои нови неща, а и да въведем в положението тези, които за пръв път ще участват.
          Поздрави!
          няма грижи там сме
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Аз и Veloce , сме от Хасково и можем да помогнем с организацията , ще дойдем към 8 без нещо.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Искам да попитам, понеже виждам че има колеги от Хасково дали ще може някой да ме вземе от спирката и да ме повози до пистата
              sigpic

Comment

Да от коя спирка и във колко часа да съм там да несе налага да чакаш

Comment

колегата firedragon няма да може да присъства
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

И да не забравите , утре всички стюарди в 08:00 да сте на линия
                    sigpic

Comment

Благодарим, че ни дадохте възможност да сме част от това вълнуващо мероприятие!
                      sigpic

Comment

Благодарим, че ви имаше, че иначе без вас, не знам какво щяхме да правим!
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Благодарство и от мен, в неделя имаше една девойка която събираше парички на входа, та да се извиня понеже май се държах малко нагло, но просто алкохола все още действаше в главата ми. Та ИЗВИНЯВАЙТЕ мила девойко. Всички си бяха на ниво.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Благодарство и от мен, в неделя имаше една девойка която събираше парички на входа, та да се извиня понеже май се държах малко нагло, но просто алкохола все още действаше в главата ми. Та ИЗВИНЯВАЙТЕ мила девойко. Всички си бяха на ниво.

Да отбележа- и двата дни бях въпросната девойка...няма нищо!Както се казва алкохола непрощава на никого.Повярвай ми имаше доста нагли хора, но това е положението- не може да се угоди на всички!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
                              Да отбележа- и двата дни бях въпросната девойка...няма нищо!Както се казва алкохола непрощава на никого.Повярвай ми имаше доста нагли хора, но това е положението- не може да се угоди на всички!
                              Ехее и аз помогнах макар и малко.Другия път може и повече
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                              X