Първоначално публикувано от soldier81
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търсят се стюарди за Италфест 2010
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеМомчета и момиче, за пореден път ви свалям шапка за желанието, което изразявате да помогнете поредното мероприятие да се превърне във достоен празник!
Ще ви помоля в събота (18.09) да сте на пистата най-късно до 0800, да преговорим малко материала и да допълним някои нови неща, а и да въведем в положението тези, които за пръв път ще участват.
Поздрави!Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Благодарство и от мен, в неделя имаше една девойка която събираше парички на входа, та да се извиня понеже май се държах малко нагло, но просто алкохола все още действаше в главата ми. Та ИЗВИНЯВАЙТЕ мила девойко. Всички си бяха на ниво.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеБлагодарство и от мен, в неделя имаше една девойка която събираше парички на входа, та да се извиня понеже май се държах малко нагло, но просто алкохола все още действаше в главата ми. Та ИЗВИНЯВАЙТЕ мила девойко. Всички си бяха на ниво.
Да отбележа- и двата дни бях въпросната девойка...няма нищо!Както се казва алкохола непрощава на никого.Повярвай ми имаше доста нагли хора, но това е положението- не може да се угоди на всички!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщениеДа отбележа- и двата дни бях въпросната девойка...няма нищо!Както се казва алкохола непрощава на никого.Повярвай ми имаше доста нагли хора, но това е положението- не може да се угоди на всички!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
Comment