Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    ....... всъщност няма да се оправдавам! Като си можел да го направиш по-добре - да беше дошъл да помогнеш! Аз лично повече критика (освен ако не е градиввна) от хора, които не са си мръднали грам гъза да помогнет не мисля да взимам под внимание! Лошо се е получило в твоят случай, но фактите са си факти! Това е! Благодаря за коментарите и критиките, ще си взема поука и следващия път ще давам съвети на органзаторите как да го направят.

Аз веднъж го казах, на който не му е харесал да е изявил желание да помогне, щото е много лесно 10 човека цял ден да се пържат на слънце, за да може на други 500 човека да им е весело...И после това не ми хареса, онова не ми хареса...много е лесно да недоволстваш на чужд гръб.

Престанете вече, излагате се!!!
    sigpic

Comment

• Другият вариант е да се направи една такса по 20лв на човек и тогава всичко ще е перфектно - ще се наемат стюарди, ще се наемат организатори, ще се наемат професионални съдии и т.н. Хората, замесени в това мероприятие жертваха своете време, за да организират, своя кеф и своите средства, за да ви бъде гот на вас. Сега въпросът е колко от вас ще дадат по 20лв??????
      Помислете малко къде сте ходили на 2лв вход и какво сте получили за 2лв?? Аз последно влезнах в един музей с вход 2лв, седях там 40мин, нямаше кой да попитам за каквото и да било и нямах възможността да участвам в каквито и да било конкурси, с възможността да спечеля награда.

Comment

• Феновете вече нямат желание тва е,просто се изпарява незнайно как,при мен да си призная също.Преди 4-5 години имах страхотно желание,както и много други,участвали сме в организацията,и самото мероприятие,но тогава ни доставяше удоволствие 05/06 години си спомням,че участвахме поне по 20 човека в провеждането на самото мероприятие,ставали сме в 5 часа и сме били на пистата,да я подреждаме за организираме конкурситеСега го няма това,незнам защо,но според мен организаторите трябва да се замислят над това
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Феновете няма да се свършат
          Кофти е човек да се взима за център на вселената и да мисли,че след него и край
          Нормално е с годините да се променят приоритетите
          Нищо не е такова ,каквото е било,няма и да бъде
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
            Феновете няма да се свършат

Вече е по- лесно да се ходи на готово
            sigpic

Comment

• В крайна сметка нещата пак опират до манталитет
              Да не говорим за това,че никой на никого не е длъжен.За каквото и да било
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• А пък на някои ВИНАГИ им е било по-лесно да ходят на готово
                ЛОГИЧНО, мрънкащите винаги са хора, които НИКОГА не са участвали в организацията!
                Освен това, от фен до фен има огромна разлика. От организатор до организатор - също. Разни хора, разни идеали... и всеки си мрънка за нещо
                sigpic

Comment

• добре дошли в бг реалността.........

Без ама никой да се обижда!

Просто когато някой поеме отговорност в тази държава трябва и да си свърши работата. Оправдание всеки си има, но като се захванеш, още повече с нещо общественополезно като не си свършиш работата добре, получаваш критика. Така е. Хората са прави. Същото като с политиците. Избираме ги и не сме доволни. Нормално. Значи и трите клуба си имат избрани УС от членовете им. Следователно тези хора са се наели доброволно с мисия. Отговорността следва от това.

Мероприятието си е било нормално, така ми изглежда на мен за нашите стандарти. Винаги може по-по-най ама тогава ще има "ма много пари, ма скъп ресторанта, ма никой не ми плати бензина, ма нямах награда, ма ощетиха ме, никой не ми направи с....ка".....

КОЛЕГИ каквито сме ние такъв ни е Италфеста. Бедни хора - бедно мероприятие. Просто вижте какви коли караме, та то даже дилърите нямат интерес към нас феновете на тези коли и с право. Просто ако всеки реално пред себе си си признае и слезе на земята ще види че това е реалността. Събиране на 80% автомобили на стойност между 2-5000 лева това е. Колко ГТА-а, Абарти и Делта Интегралета имаше.... да не говорим за класики или Ферари и Ламборгини. ЕВАЛА НА ПИЧА С МАЗЕРАТИТО! Та на шестаците собствениците мога да ги изброя по имена. Много поже да се каже по темата. Такъв ни е стандарта това е.

Принципно ако има желание за по-добро мероприятие може да стане за три дена организация. Но тогава ще има много отбрано посещение. Та 20 лева вход си е нормално. Ама като дойдат 5 човека в кола - 100 лева...

Пример в Италия с Григор платихме 250 евро за 3 човека (също така и други над 20 българи) .. като имаше включен постен обяд. Да платихме защото сме фенове. За мен лично тези пари са много но ги дадох от фенщина. Колко от нас ще го направят.

Можеше ли да има Нова Джулиета и да се избие рибата - можеше... колко щеше да струва - около 2000 лева. Но нямаше.

Пожелавам Ви следващия път да стане ей таквоз мероприятие като на колегите:

http://www.youtube.com/watch?v=pQ8rifrMOTU
                  Last edited by ne0; d.m.y г., 12:28.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    Можеше ли да има Нова Джулиета и да се избие рибата - можеше... колко щеше да струва - около 2000 лева. Но нямаше.
                    До последно преговаряхме, но ни отказаха от централата на Алфа Ромео - искали когато те си били решали да дойде колата, а не по-рано. Мислено е за всичко.
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

До последно преговаряхме, но ни отказаха от централата на Алфа Ромео - искали когато те си били решали да дойде колата, а не по-рано. Мислено е за всичко.
                      брат стига много добре знаеш, че ако искаш самосиндикално може да си докараш Джулиета без централи ментрали и други оправдания дето са Ви хрърлили в очите. Парата му е мамата. Едно е да мислиш друго е да го измислиш.

едит. В края на сметка КАРБ не би трябвало да служи на представители на марки, защото с тях и без тях КАРБ си го има и т.н..
                      Last edited by ne0; d.m.y г., 12:43.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• така е, но както ти казваш ПАРАТА не стига за самосиндикални докарвания на каквото и да е

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                          Феновете няма да се свършат
                          Нешо не те разбрах миланешо май ми се струва че шса обиждаме,ако го твърдиш че искам да съм център на вселената,май си объркала рейсаПросто исках да кажа,колко лесно ставаха нещата преди 4-5 години/няма да споменавам хора като Вальо,Петко,Нено,Кики и т.н. колко навъртяни км.имат/,и най-важното,поне тук в нашия форум,нямаше мрънкащи-то е ясно че такива винаги ще има няма как

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• и идеята на тази констатация е? Не сме достатъчно фенове? Не сме достатъчно добри? Не те разбирам. Честно. Долна баня беше готин фест. И Калояново беше готин и Стара Загора и Лесново. За мен лош фест не е имало. Проблема идва от очакванията и нагласите. Аз ще се изкефя и на фест в Столипиново или Факултета само защото е Италфест. Когато правиш нещо от фенщина феновете се кефят.

Comment

и идеята на тази констатация е? Не сме достатъчно фенове? Не сме достатъчно добри? Не те разбирам. Честно. Долна баня беше готин фест. И Калояново беше готин и Стара Загора и Лесново. За мен лош фест не е имало. Проблема идва от очакванията и нагласите. Аз ще се изкефя и на фест в Столипиново или Факултета само защото е Италфест. Когато правиш нещо от фенщина феновете се кефят.
                              Тва е ясно мама,теб никой/поне аз/не те критикува,идеята ми е,къде се скри фенщината на старите фенове като нас/ходили на 5 и повече феста/,просто според мен трябват доста повече хора за организацията и самото мероприятие

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                Нешо не те разбрах мила:
                                Нищо подобно не твърдя,не е в мой стил да тръгна да обиждам ,знаеш
                                Не визирах някой конкретно
                                Но е факт,нещата се променят
                                Вярвам,че ще има много хубави фестове

Kuku
                                "Освен това, от фен до фен има огромна разлика. От организатор до организатор - също. Разни хора, разни идеали... и всеки си мрънка за нещо "

Comment

Working...
                                X