Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Просто човек трябва да знае какво точно иска -първо,а едва след това да избере подходящ начин,за да го получи
    МНОГО МНОГО правилно казано!!!

а пред ици
    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Immortal Покажи съобщение

"Късния следобяд в събота ми направи много лошо впечатление това,че се пуснахме да покараме по пистата 3-4 фиата и 5-6 алфи.Спираха ни единствено тези с фиатите и ни казваха,че не е ден за каране и с какви ли не заплахи.Алфите си въртяха кръгчета и нищо.Както и да е!"
      Това не е баш така
      Боян спираше всеки, който може и, който спира. Т.е. евала на фиатите, че след забележките се изнесаха. Все пак имаше доста работа по пистата, а имаше и малко дете сред нас.

Това може да го предадеш на колегите от фиат форума, че там рядко влизам

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
        с теб пак не успяхме да се запознаем !
        но пък видях едно русо момиче от твоята компания

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

а преди колчови сатъри получих заради теб хаххахахаххахха
        Мдам,за жалост с много хора не можах да се запозная,но ще го поправим на следващата сбирка
        Пък и Дойнов се кандидатира за секретарка на

Клуб Алфа Ромео Блондс България

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Добре се е ориентирал Щом и GTV подкара
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Евала за всичко на организаторите,аз неможах да дойда,бях възпрепядстван,нищо догодина.

П.С.Лошото е че за мен си остава мечтата да имаме по-добър фест от този 2005 в Долна баня,ма на,май скоро няма да стане

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Феста беше супер, особено факта, че беше в два дена! Мрънакала винаги ще има, ако ще и на пухени кресла пред сцената да ги сложите, все нещо ще им пречи. Евала на Ици и Ники, страхотни автомобили!!!
              Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

а бе на мене ми умръзна от от флянкаджиии тем подомни всичко си беше на ниво ! и организаторите и стюардите !!!1 но винаги ще има и недоволни тоооооооооооо е ясно както четох и по горе заприличахме н а голфаджиии чак ме е срам вече ..!! и знаете ли какво жалко ,че никой не направи едно искренно повтарям ИСКРЕННО уважение на Ици каква кола е направил ами на финала беха едни изказвания тааа не ми се говори ...... то не беха и цувни и какво ли не там с некакви никове на цветленца и тем подобни !!!!!!!!!!
                за мене фесто си беше супер от дооооо
                поздрави ............
                а от мрънкащи пустеняци няма да се утървем да знаитие

поздрави и на цялата Пз. група изкарахме си дакааааажа чудесно

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:54 ----------

единнствено за което съжелявам , НЯМАшЕ го НЕО!!!!!!!

АМА КАТО ВИДЯХ НЯКОИ ХОРА ГО РАЗБИРАМ !!!!!

Подкрепям напълно Токича

За мен феста е това което сам човек си го направи...
                Аз отидох с празната кошница и си я напълних до горе.......
                Всичко беше на ниво... няколко пъти дори по случайност присъствах на на част от доорганизацията, и ясно се виждаше как шеша хора се опитваха да организират мероприятие което се отганизира от десетки.... искренно им съчувствах и точно тази тема си представих тогава и как всички са много разбиращи и можещи, ама май само във форума..... както и да е...

Благодаря на Пз групата за приятното изкарване с тях в ресторанта
                Много приятно си изкарахме...
                Много се зарадвах като се срещнах с много приятни хора...

Ици .... За втори път виждам колата (след италфест 2009) НЯМА ТАКАВА ИЗРУДИЯ
                Честито на Ферариста ... много добро каране в съчетание с подготвена кола......

И не на последни място... Поздравление на 145-цата, която елеминира доста расови бегачки... е те тва е майсторлък...

п.п.
                Някой да е заснел клип на светлозелената 145-ца (гаден дизел) на италианското преследване... ??
                http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщение
                  Подкрепям напълно Токича

За мен феста е това което сам човек си го направи...
                  Аз отидох с празната кошница и си я напълних до горе.......
                  Всичко беше на ниво... няколко пъти дори по случайност присъствах на на част от доорганизацията, и ясно се виждаше как шеша хора се опитваха да организират мероприятие което се отганизира от десетки.... искренно им съчувствах и точно тази тема си представих тогава и как всички са много разбиращи и можещи, ама май само във форума..... както и да е...

Благодаря на Пз групата за приятното изкарване с тях в ресторанта
                  Много приятно си изкарахме...
                  Много се зарадвах като се срещнах с много приятни хора...

Ици .... За втори път виждам колата (след италфест 2009) НЯМА ТАКАВА ИЗРУДИЯ
                  Честито на Ферариста ... много добро каране в съчетание с подготвена кола......

И не на последни място... Поздравление на 145-цата, която елеминира доста расови бегачки... е те тва е майсторлък...

п.п.
                  Някой да е заснел клип на светлозелената 145-ца (гаден дизел) на италианското преследване... ??
                  еее то твоя човек не го ли засне бре??
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

и знаете ли какво жалко ,че никой не направи едно искренно повтарям ИСКРЕННО уважение на Ици каква кола е направил ами на финала беха едни изказвания тааа не ми се говори ...... то не беха и цувни и какво ли не там с некакви никове на цветленца и тем подобни !!!!!!!!!!
                    аууу, това форумници ли са били или хора - зрители от Хасково?
                    Явно са били далече от нашата група и не са били чути, че щеше да има допълнително шоу
                    ама явно са някакви розови мишки

Иначе много се радвам че много хора бяха настроени много позитивно, то така се получават истинските мероприятия

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube
                    evo2 600

Comment

еее то твоя човек не го ли засне бре??
                      Бе той само с Голямата пишка снима... аз за клип питам...
                      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                        аууу, това форумници ли са били или хора - зрители от Хасково?
                        Явно са били далече от нашата група и не са били чути, че щеше да има допълнително шоу
                        ама явно са някакви розови мишки

Иначе много се радвам че много хора бяха настроени много позитивно, то така се получават истинските мероприятия
                        много ме радваш братле !,с теб се видяхме ако се сещаш точно когато сменяваше гумите //поздрави

а дали са били форумници или само зрители си го запазвам за мен . п . п то маи семкаджиите и недоволните беха повечето таз година!!!!!!!
                        Last edited by toki4a; d.m.y г., 22:38.
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                          За нагласеност на конкурсите немога да кажа,аудиото си беше оценявано от емма,оптичния от спиди,и т.н. ...невиждам как някой би се намесил и нагласил резултатите...

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Но имаше и някои ощетени колеги според мен жестоко.Kак се сформира класирането,как се реши кои да е на първо кои да е на второ и кои да е на трето място при оптичния тунинг специално,защото тука мисля за победител трябваше да бъде излъчен Змеичо на живо неговата кола изглежда много по добре и много по изчистена от колата на победителя.
                          Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          ...конкурсите бяха слаби ,недоизкусорени и не добре оценени...
                          Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
                          Единствения минус от мен са резултатите от конкурсите за оптичен тунинг и най-запазен автомобил
                          Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                          Така както чета тази тема си вадя няколко извода:
                          1. Алфа все повече започва да измества Голф-а като предпочитана марка
                          2. Насладата, иначе казано кефът от шофиране на тази марка, се е превърнала в една надпревара с времето и мерене на п**ки
                          3. Все повече Алфи започват да приличат на Алди, БМВ и т.н. с разните му там DLR светлини, както и всевъзможни пейки по задния капак, всякакви елерони и т.н. по броните и вратите
                          4. Хората се кефят и наслаждават на простотията, защото тя ги забавлява.
                          5. Все по-малко хора посещават Италфест, който все повече заприличва на Алфафест. Идеята за това мероприятие е да се съберат всички италянски марки, а колко пъти е постигано споразумение и е стиковано с клуб ФИАТ и клуб ЛАНЧА за провеждане на феста? Май само веднъж - първият път

...събирайте всички марки, провеждайте ясни конкурси, нека да има повече комуникация с потребителите и т.н.
                          Първоначално публикувано от Immortal Покажи съобщение
                          3. Как варненската алфа спечели конкурса за оптичен тунинг? Че сравни я с на змея 147-цата, просто... ти кажи, да видим!
                          4. На конкурса за най-поддържан автомобил какво правеше червената 155-ца, която стана 2-ра? Та тя нямаше почти нищо стоково при нея вече, то по време на презентацията заприлича на тунинг конкурс.
                          5. Защо на мен никой не ми даде възможност да презентирам автомобила си? "
                          Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Относно двата провалени конкурса - Оптичен тунинг и най-запазен автомобил.

Относно оптичния тунинг бяхме говорили със спонсорите ни от Спиди тунинг да излъчат един съдия и заедно с мен да оценим колите и да излъчим победител. Наложи ми се да се върна до Хасково за един час и през това време нещата излезнаха извън контрол. Лично аз съм крайно несъгласен с финалистите и на двата конкурса и с оценяването и със съдийството. Някои неща са непростими. Опитах се, говорих и се постарах, но явно не е било достатъчно.

Извинявам се на всички за това.
                          След широката вълна от недоволство, се принудих и аз да изкажа гледната си точка...

Желание на организаторите на фест 2010 не липсваше, но не и достатъчно старание!
                          Знание за това как се провежда подобно мероприятие...може би, но не и потенциал за това!

Неможе водещия и главен оценител (нещо като председател на журито), точно в разгара да реши, че спешно трябва да напусне събитието, щот имал ходене до Хасково...ми несериозно е!

След тва разни "спецове" поеха нещата в ръцете си, но пък събитията излезнали от контрол и всичко отишло подяволите за да дойдат на края горчивите извинения и тежки самопризнания от сорта "срам ме е" и "осрахме се"!

Неможе да няма никаква подредба на колите по модели, най-запазени да стават некви посредственяци, а Фиат-те да са забити в девета глуха и т.н и т.н....

Много хора след феста ме попитаха "не те ли е яд?" и "няма ли да се оплачиш...?!"

Колеги, всичко по колата си правя подтикнат единствено от огромното си лично желание, ентусиазъм и любов към марката.

По колата имам още много работа вкл. и по външния вид, така че някакъв конкурс далеч, не е в състояние да ми повлияе на настроението.
                          Меренето на геги, никога не ми е било страст, още по-малко приоритет в живота.

Пожелавам ИТАЛФЕСТ 2011 да е един наистина различен фест!
                          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Мир да има
                            Колега Immortal имаш право
                            Друго си е да беше дошла някоя 105-та серия
                            По една или друга причина това ми беше първия Италфест.И искам да благодаря на организаторите и на всички собственици на FIAT,ALFA ROMEO,LANCIA,MASERATI.....за преживяването което изживях!
                            Attached Files
                            Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 01:31.
                            155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                            1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                            GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                            ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

• А целта на тая снимка е ?!
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                                Неможе водещия и главен оценител (нещо като председател на журито), точно в разгара да реши, че спешно трябва да напусне събитието, щот имал ходене до Хасково...ми несериозно е!

След тва разни "спецове" поеха нещата в ръцете си, но пък събитията излезнали от контрол и всичко отишло подяволите за да дойдат на края горчивите извинения и тежки самопризнания от сорта "срам ме е" и "осрахме се"!

Неможе да няма никаква подредба на колите по модели, най-запазени да стават некви посредственяци, а Фиат-те да са забити в девета глуха и т.н и т.н....

Много хора след феста ме попитаха "не те ли е яд?" и "няма ли да се оплачиш...?!"

Колеги, всичко по колата си правя подтикнат единствено от огромното си лично желание, ентусиазъм и любов към марката.

По колата имам още много работа вкл. и по външния вид, така че някакъв конкурс далеч, не е в състояние да ми повлияе на настроението.
                                Меренето на геги, никога не ми е било страст, още по-малко приоритет в живота.

Пожелавам ИТАЛФЕСТ 2011 да е един наистина различен фест!
                                ....... всъщност няма да се оправдавам! Като си можел да го направиш по-добре - да беше дошъл да помогнеш! Аз лично повече критика (освен ако не е градиввна) от хора, които не са си мръднали грам гъза да помогнет не мисля да взимам под внимание! Лошо се е получило в твоят случай, но фактите са си факти! Това е! Благодаря за коментарите и критиките, ще си взема поука и следващия път ще давам съвети на органзаторите как да го направят.
                                Last edited by bouncer; d.m.y г., 11:08.
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X