If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря на организаторите, догодина жив и здрав пак ще дойда, не ми хареса смао наистина малкия брой хора и коли....но това не зависеше от организацията Евала ви пичове всичко беше супер
Ама колко порядъчно беше освиркано въпросното БМВ, а?
Аз съм адски горд както с Ферариста (Ники президент, але, але), така и с Дани, който се представи повече от достойно.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
такаааааа, мъката отмина и почваме да се освестваме лека - полека....
Първо искам да благодаря на всички посетители и участници в конкурсите и състезанията - благодаря ви, колеги! След това искам да посоча истинските хора, без които Италфест 2010 щеше да е само блястък в очите ни - стюардите! Изключително много ви благодаря момчета и момиче! Без вас нямаше да можем да направим нищо! Тези хора стояха два дни на зверски пек и не можаха да усетят истински феста, защото през цялото време бачкаха и помагаха! Вие сте истинските герои на това мероприятие!!! поздравления!
На мен феста ми хареса макар и не всичко да успях да видя, да има и забележки без тех неможе когато за всичко се разправят 3-4 човека. Има има доста забележки но ще гледаме догодина да ги корегираме ... до колкото до малкото коли на пистата определено кризата си каза думата ... една кола вътре 3-4-5 човека ако тези дето бяха по 5 човека всеки си беше с колата ето ги 5 коли ... а колите с повече от 2-3 души в тях бяха доста ... до рекламата и критиките на всички ... секи знае да говори без нищо да е направил .... защото ние все още неможе да се съберем след тези два дена, а други още феста не беше приключил и вече почнаха тва онова бля бля ... до рекламата, рекламата става с пари а като стане въпрос за пари и секи дига ръце защото на доста като им се кажеше, че се събира вход първия ден и сякаш има казвахме не по 2 а по 200, за втория да коментирам ли? "пак ли се плаща офф ужас само пари и пари да не ги печатим тез пари" , "е нали вчера платихме неска пак ли" вие сами си правете изводите ... а после всеки тва онова тва треа така тва треаше така ... мили колеги когато искате нещо помогнете то да стане по лесно а не от няколко човека ...
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Ама колко порядъчно беше освиркано въпросното БМВ, а?
Аз съм адски горд както с Ферариста (Ники президент, але, але), така и с Дани, който се представи повече от достойно.
Аз несе оплаквам от нищо,колкото са можали момчетата и момиче са го направили... Единственото което се поиска от мен беше да направя свръска между организаторите и момичетата (Амазонките),каквото се искаше от мен го направих.
Видях се с много хора с който рядко имам възможноста да поговоря,падна голям смях,с геройте като Мариян (Muroman),Ники (Flame),Вики (Viki),Стилян (Jamal) "Леле Мале Jamale" и още много други хора просто ме мързи да ги напиша )) Поздрави на всички,да сте живи и здрави и до следващото мероприятие
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Хм, и аз имах съмнения, че опасно врязло се БМВ по време на конкурс за майсторско шофиране следва да бъде аплодирано.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment