Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря на организаторите, догодина жив и здрав пак ще дойда, не ми хареса смао наистина малкия брой хора и коли....но това не зависеше от организацията Евала ви пичове всичко беше супер
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Ама колко порядъчно беше освиркано въпросното БМВ, а?
      Аз съм адски горд както с Ферариста (Ники президент, але, але), така и с Дани, който се представи повече от достойно.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
        Малко му беше честно казано...
        Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
          такаааааа, мъката отмина и почваме да се освестваме лека - полека....

Първо искам да благодаря на всички посетители и участници в конкурсите и състезанията - благодаря ви, колеги! След това искам да посоча истинските хора, без които Италфест 2010 щеше да е само блястък в очите ни - стюардите! Изключително много ви благодаря момчета и момиче! Без вас нямаше да можем да направим нищо! Тези хора стояха два дни на зверски пек и не можаха да усетят истински феста, защото през цялото време бачкаха и помагаха! Вие сте истинските герои на това мероприятие!!! поздравления!

На мен феста ми хареса макар и не всичко да успях да видя, да има и забележки без тех неможе когато за всичко се разправят 3-4 човека. Има има доста забележки но ще гледаме догодина да ги корегираме ... до колкото до малкото коли на пистата определено кризата си каза думата ... една кола вътре 3-4-5 човека ако тези дето бяха по 5 човека всеки си беше с колата ето ги 5 коли ... а колите с повече от 2-3 души в тях бяха доста ... до рекламата и критиките на всички ... секи знае да говори без нищо да е направил .... защото ние все още неможе да се съберем след тези два дена, а други още феста не беше приключил и вече почнаха тва онова бля бля ... до рекламата, рекламата става с пари а като стане въпрос за пари и секи дига ръце защото на доста като им се кажеше, че се събира вход първия ден и сякаш има казвахме не по 2 а по 200, за втория да коментирам ли? "пак ли се плаща офф ужас само пари и пари да не ги печатим тез пари" , "е нали вчера платихме неска пак ли" вие сами си правете изводите ... а после всеки тва онова тва треа така тва треаше така ... мили колеги когато искате нещо помогнете то да стане по лесно а не от няколко човека ...
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
            Аз съм адски горд както с Ферариста (Ники президент, але, але), така и с Дани, който се представи повече от достойно.
            Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
            Малко му беше честно казано...

Какво БМВ? Да не да е 328-ца
            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 23:36.
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Какво БМВ? Да не да е 328-ца
              не на майсторското една X6-ca
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Трябваше момчето с Алфата да даде напред и да не отстъпва Да дава на зад 6-цата ... не и е там мястото !
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Колеги, гордеете се, че сте се проявили като пълни селяндури?!
                  sigpic

Comment

Аз несе оплаквам от нищо,колкото са можали момчетата и момиче са го направили... Единственото което се поиска от мен беше да направя свръска между организаторите и момичетата (Амазонките),каквото се искаше от мен го направих.
                    Видях се с много хора с който рядко имам възможноста да поговоря,падна голям смях,с геройте като Мариян (Muroman),Ники (Flame),Вики (Viki),Стилян (Jamal) "Леле Мале Jamale" и още много други хора просто ме мързи да ги напиша )) Поздрави на всички,да сте живи и здрави и до следващото мероприятие
                    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Колеги, гордеете се, че сте се проявили като пълни селяндури?!
                      Да Кире ! Щото имаше от къде другаде да мине
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                        Да Кире ! Щото имаше от къде другаде да мине
                        той нямаше място на писта влезе за да покаже той какъв селяк е : )

Comment

Хм, и аз имах съмнения, че опасно врязло се БМВ по време на конкурс за майсторско шофиране следва да бъде аплодирано.
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                            Иначе кола на публиката имаше ли ?
                            Та като по-смотан да си питам пак ?
                            Arena Coast Customs

Comment

Изобщо не ми разбрахте въпроса, ама как и да е.... живо-здраво!
                              sigpic

Comment

Браво колеги,аз тази година за парви пат бях и наистена много аииляк си изкарахме смях,яки коли и мацки да не забравяме,браво на ораганизаторите
                                sigpic145 Qv

Comment

Working...
                                X