Известие

Collapse
No announcement yet.

въпроси относно италфест 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпроси относно италфест 2011

Има ли нещо организирано за вечерта ?

Да попитам за хотел "Сливен". От сайта им се разбира, че имат нереновирани (34 лв.), полу-реновирани (40 лв.) и реновирани (46 лв.) стаи.

http://www.hotel.sliven.net/index.php?see=prices

Имате ли представа за тези 17 лв. на човек в каква ще сме?

P.S. Предполагам не е проблем парите за хотела и вечерите да са с 1 превод?
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

И още един въпрос, който за сега ме спира - как стои въпроса с децата - може ли да са при родителите /двама родители с едно дете на 8 г в моя случай в двойна стая, след като няма друг вариант/, а и менюто за вечеря не е много за деца?
      sigpic
      Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
        Да попитам за хотел "Сливен". От сайта им се разбира, че имат нереновирани (34 лв.), полу-реновирани (40 лв.) и реновирани (46 лв.) стаи.

http://www.hotel.sliven.net/index.php?see=prices

Имате ли представа за тези 17 лв. на човек в каква ще сме?

P.S. Предполагам не е проблем парите за хотела и вечерите да са с 1 превод?
        Управилтеката на хотела даде тази цена за всички стаи, без значение каква категория.

Серафим , мисля , че няма проблем детето да е при вас, ако искаш ще питам.
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          Серафим , мисля , че няма проблем детето да е при вас, ако искаш ще питам.
          Ще ви бъда благодарен за допълнително разяснение, мисля че няма само аз да съм с дете. Също и за менюто за деца за вечеря ако може нещо без ракия .
          sigpic
          Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
            Ще ви бъда благодарен за допълнително разяснение, мисля че няма само аз да съм с дете. Също и за менюто за деца за вечеря ако може нещо без ракия .
            Не искам да се бъркам в делата на клуба, но ще споделя какво мисля.

Колега без да се засягаш, но моля имайте на предвид, че клуба не е туристическа агенция и такива дребни неща се решават на място. Проявете малко самоинициатива.

Прост пример:

- никой хотилиер няма да ви направи проблем, че детето си е при вас, което е нормално.

- менютата са с цел улесняване на двете страни, като не искате ракията ами зарадвайте някой друг колега с нея

- също така това е ресторант има си меню и ще си поръчате каквото искате, но може да има забавяне примерно

Пак повтарям не се заяждам, но това са елементарни неща. Организацията е с цел улесняване. Никой не е длъжен да играе ролята на туроператор и да изпълнява прищявки. Големи хора сме.

Поздрави.

п.с. Винаги на такива мероприятия съм гледал да се оправям сам без да товаря организацията. Понеже е въпрос на възможности, смятам колегите от КАРБ са направили много добра оферта. Възползвайте се , но не се качвайте на главата на доброволния труд
            Last edited by ne0; d.m.y г., 13:49.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
              И още един въпрос, който за сега ме спира - как стои въпроса с децата - може ли да са при родителите /двама родители с едно дете на 8 г в моя случай в двойна стая, след като няма друг вариант/, а и менюто за вечеря не е много за деца?
              Колега , отговорих ти на мейла, но ще ти кажа и тук . Има вариант н атези менюта с намалено количество . няма да е проблем да направим на място някакво детско меню. Съгласи се че з а различна възраст на децата меню-то е различно.
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

Аз съм скорошен собственик на италианка и досега не съм присъствал на фест,но смятам да направя сефтето
                Интересувам,се има ли някакъв вход на мероприятието и ако има на човек или кола се заплаща? Както и автомобили по сектори Фиат,Ланча,Алфа ли се подреждат?
                Uno 1.?i EX
                Tipo 1.?i

Comment

вход 2лв на човек. децата и членовете на Клуб Алфа Ромео България , Фиат Форум България, и Клуб Ланча България влизат без вход. автомобилите получават номер и стикер. ще бъдат подредени по марки и модели.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

До колигете с деца относно вечерята в комплекса на хотел "Спорт палас" има много хубава пицария и според мен няма да има проблем децата да си изберат нещо от тяхното меню и да го вземем в ресторанта
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

а с каква техника ще се мерят времената на драга?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube
                      evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщение
                        А по време на мероприятието, ще има ли възможност да се излиза с колата след като бъде наредена в колоната на пистата, че има голяма вероятност да ми се обадят и да трябва да бягам по някое време, или ще трябва да я оставя отстрани на пистата някъде да не я вкарвам.
                        ???
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

искам да попитам ще имали мини-италфест с маничетата,че не видях да се споменава за тях???
                          Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                          Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                            а с каква техника ще се мерят времената на драга?
                            С професионална))

Светофарна уредба за стартиране, измерване време за реакция и терминална скорост. Времена в двата коридора.
                            Не се шегувам .
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                              С професионална))

Светофарна уредба за стартиране, измерване време за реакция и терминална скорост. Времена в двата коридора.
                              Не се шегувам .
                              техниката, която се ползва на националния драг шампионат, нали ?

А за майсторското управление нещо схема на трасето, ако може без гаражчета

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                              YouTube
                              evo2 600

Comment

Working...
                              X