Известие

Collapse
No announcement yet.

въпроси относно италфест 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Трасето извън асфалта е много приятно и усещането е истински фън, но няма да се кара по него точно заради прахта и калта. Ако някой обаче има желание може в неделя след феста да влезе и да повърти . В Сливен има автомивки на които могат да свалят 2 та см прах и кал от колите и да промият всички отвори на тялото )
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Искам да попитам има ли някаква организация колите да са подредени на мястото им за паркиране по модели? Примерно както са в форума GTV/Spider, Alfasud / Sprint / 33, 147/156, 166, 145/146 и т.н? Мисля, че така колите ще стоят много по-красиво, а пък и ще е много по-яко и фенско за всеки един Алфист... поне аз така мисля де Не мисля, че би било проблем да се направи... просто една малка организация трябва да се направи ...
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
        просто една малка организация трябва да се направи ...
        Готов ли си да се заемеш със задачата?!?

Comment

Еми ако се организираш да го направиш?
          Ако знаеш какъв хаос настава и какво съдействие има от страна на шофьорите при подредбата на колите,се чудя до сега как сме се разминавали без инциденти,пък камоли да ги редим по модели.
          Малко невъзможно ми излежда.
          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Може просто терена да се раздели на сектори ... Просто пребройте колко модели имаме, и разделете площта на пистата на числото Задачка за втори клас е все пак ...
            Може и флагчета или ленти да се сложат за улеснение.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

На думи е лесно,даже може да разделим и дизелите от бензиновите и тези с газовите уредби отделно.
              Само че е задачата е с много неизвестни(броя на колите от всеки модел).
              И какво ще се получи накрая?-едни ще останат сами в техния сектор в единия край а другите по-масови ще се набутат на една боя разстояние.
              Все пак караме коли от една и съща марка,не е нужно да се делим.

ЛИЧНО МНЕНИЕ!
              155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
              Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Да си дойдем на думата!

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                Все пак караме коли от една и съща марка,не е нужно да се делим.
                Ще опитаме да наредим представители на всеки модел на отделно място - най-гледаните, най-близки до оригиналният си вид, най-представителните. За съжаление прекалено малко хора изявиха желание да спомогнат за реализирането на доброто протичане на Феста и задачките ни се поувеличиха.

Comment

Следващата година с удоволствие... просто явно ще трябват и някои доброволци за да могат да опътват феновете с автомобилите които идват... Не съм запознат с мястото защото за първи път ще идвам, а и вече ми е малко късно да поема аз отговорноста.
                  Now: 156 2.5 V6 24V
                  Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Като човек, карал на тая отсечка, мога да кажа, че е непрепоръчително. Ще се извият едни облаци с пепелак и ще ни засипят. Колите, които се карат там се нагълтват много здраво с пепелак също. Отсечката не се поддържа и има доста неравности и бабуни и т.н.
                    Абе - не става.
                    Ей майсторе

Айде след Италфеста с мене на рали Твърдица

И да питам, входа от 2 лв. на човек ли е или на кола.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                      И да питам, входа от 2 лв. на човек ли е или на кола.
                      На човек
                      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

А нещо за Мини Италфест ще има ли ?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          А нещо за Мини Италфест ще има ли ?
                          Тази година не ..
                          Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                          Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже къде точно е тази писта в сливен
                            '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                            Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

Първоначално публикувано от LYBRAtor Покажи съобщение
                              Здравейте, колеги. Някой може ли да ми каже къде точно е тази писта в сливен
                              Като влизаш в Сливен от към Стара Загора, караш само направо, докато не видиш табела Бургас 110км надясно. Ловиш на дясно и след това 1вия сфетофар на дясно и караш само направо. Кара се няколко км и пистата се пада отляво, няма как да я пропуснеш...

П.С. Ако някой колега от Сливен може да обясни по лесен маршрут нека го направи.

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

Благодаря, колега. Ще се опитам да го намеря. Имам ГПС и ако някой каже координатите май ще е по лесно или линк към bgmaps. В краен случай ще питам някой местен да ме ориентира. А и се си мисля че сутринта на 8-ми не може да няма навалица от италианки по АМ Тракия
                                '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                                Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

Working...
                                X