Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поизчетох мненията и просто нямам думи колко сте неблагодарни половината.

Ако този празник имаше комерсялна цел щяхте тогава да се тръшкате защо е толко скъпо.Няма смисъл да си хабя клавиатурата да ви обяснявам.

Феста си бе на ниво.Благадаря на организаторите че го осъществиха.

Наистина пицарията бе гадна но заради Доган бяха отцепили и рестората.

Вечерта се получи страшен купон.Пиене,ядене,танци и проятна компания.Поздрави на всички.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
      По-горе един колега се изказа че на Божурище били по интересни мероприятията - ами да, организаторите печелят от тях, затова и са по интересни, затова има повече спонсори и рекламодатели, затова има повече реклама, затова има по-големи награди...
      Ако пък се направи Италфеста така че да се спечели от него - първо вечните мрънкачи ше ревнат че 'управата' се обогатява за сметка на масата. И още по големи критики ще има- не дай си боже входа да е 10лв - о ужас! Тогава цената на билета ще 'откаже' много от хората..
      Ама аз това имам предвит, какво като е 10лв входа и се печели от тях.Това е целта - хората организиращи го печелят от него - следователно се стремят да е максимално интересно, максимален брой публика и максимална печалба + че публиката е доволна и очаква догодина пак, така е не само с божурище, така е с бмв съборите, трак дейовете на дракон и т.н. Мрънкащите ли ... има ги винаги, но честно казано, те и безплатен да е входа пак няма да дойдат. Това се опитвам да обясня хората дошли в събота щяха да са СЪЩИЯ БРОИ дори да беше 10лв билета, в това съм сигурен. Но сега като беше 2лв и пълна скука догодина по-малко и така. С пръдня боя не се прави И общо взето като се вземе запример почти всяко авто събиране, което се организира се вижда, хората не намаляват, заради цените на билетите, а обратното нараства интереса, благодарение на шоуто !

ПП. а и клипчето за телевизята - "по данни 350автомобила" кого залъгваме аз видях 20-25 ланчии, 50-тина фиат-а и около 100 алфи и това във върховия момент ... след 15.30 часа я имаше 50 коли я не !

ПП.Васил Петров - не ме разбирай погрешно , не съм неблагодарен, евала на всички потрудили се, сигурен съм че не им е било лесно, но от всички мероприятия на който съм бил съм стигнал до тези изводи ... Успех догодина, аз ще си ходя винаги, ако ще и на морето да са фестовете !
      Last edited by nastybg; d.m.y г., 16:57.
      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Феста си беше екстра!Кой каквото можа направи,недоволни винаги ще има!Събрахме се,видяхме се,изпразнувахме си-какво по-хубаво от това!
        155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
        Powered by ...
        sigpic

Comment

колега,

към 300 стикера са раздадени на входа. над 500 билета за вход също са купени. А членовете на клубовете влизат безплатно. Сметката излиза.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

наи не организирания фест на които сам пресъствал,пълен хаус

Comment

тцтцттц.....
              а бе някой има ли да ми развали 6 лева бре !

за феста 2012 та всички от вас които още не бехте си свалили обувките като се прибрахте по домовете и почнахте с критиките!!
              предлагам за догодина всеки да преведе по 20 кинта примерно за феста ,организации и така нататак
              и по 10 кинта вход примерно!
              ма май и тогава няма да ви хареса !
              вярно имало боклуци по пистата ,хора ходили насам натам през огражденията,
              за пикаищите няма да споря ... нуждица !,. ама си има места бре !
              и като се замисля ако всеки се замисли това да го направя или не !, няма да е така май !!!
              макар ,че след всяко мероприятие винаги си има джавкащи !!........... от манталитета ще да е !!!!!!!
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

За 2012г. Лепа Брена и Миле Китич и всичко ще е наред
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  За 2012г. Лепа Брена и Миле Китич и всичко ще е наред
                  аз съм навит бре! с Китич бееме заедно у казармата

моля модераторите да изтрият това мнение , няма нищо общо с мен и темата!!!
                  Last edited by toki4a; d.m.y г., 20:44.
                  0884650778 токи4а

Comment

Много е прав токича

А за хората дето мрънкат за Устата искам само да ви кажа на мен също не ми харесва, НО този човек ми направи добро впечатление беше сред нас. Не беше някъв въздухар и надувка евала на човека за което.
                    Дори след освиркването което му спретнахте, той се държа чудесно.

На феста му трябват и такива личности като него вас никой не ви знае ама него го знаят доста хора.
                    На такова мероприятие му трябва и такава нотка.
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Както каза колегата Bodom - Феста НЕ беше провал ... но от всичките критики може да се извади един основен извод - трябват си хора, за да върви организацията навреме и на ниво - мисля че спор по този въпрос няма!
                      Лечков и Доган няма да ги коментирам - хората, с които поне от време на време си говоря пределно добре знаят какво ми е мнението. А предполагам и тези, дето случайно са чели нещо ...
                      Както и да е.
                      За манталитета "болгарски" (или ако щете - бай Ганьовски...) също няма да пиша - боклуците и пикаенето зад публиката са достатъчно ясна картинка за начина ни на мислене и поведение - но това организаторите не могат да го променят по никакъв начин (освен може би да има стюарди с фишове за глоби...).
                      Моето мнение не беше точно критика, а по-скоро констатация - знам, че може и по-добре, но също така знам и защо не е станало по-добре - желаещи да помогнат почти нямаше. И това е най-тъжното ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        Много е прав токича

А за хората дето мрънкат за Устата искам само да ви кажа на мен също не ми харесва, НО този човек ми направи добро впечатление беше сред нас. Не беше някъв въздухар и надувка евала на човека за което.
                        Правилно !
                        Доста грубо го посрещнахме,а той излезе пичага.
                        И аз не го слушам,но това е друг въпрос..
                        Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                        Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                        Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                        Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                        Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                          Правилно !
                          Доста грубо го посрещнахме,а той излезе пичага.
                          И аз не го слушам,но това е друг въпрос..
                          ахам! точно!

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                          Много е прав токича

На феста му трябват и такива личности като него вас никой не ви знае ама него го знаят доста хора.
                          На такова мероприятие му трябва и такава нотка.
                          не знам колко съм прав Мирела, но според теб и мен , неможе всички от организаторите да са отделяли време!!,
                          да организират това събитие и после да има такива хора !,да оплюват старанието им!, и времето за това да се съберем . заедно!
                          Last edited by toki4a; d.m.y г., 21:23.
                          0884650778 токи4а

Comment

Аз не можах да дойда на феста, но като чета тая тема, вече съм напълно убеден, че форума си е баш представителна извадка на нашето общество...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                              Аз не можах да дойда на феста, но като чета тая тема, вече съм напълно убеден, че форума си е баш представителна извадка на нашето общество...
                              Аз ще се въздържа относно коментарите около феста,но ще отбележа само,че не беше никак културно и възпитано начина на посрещането на устата,без значение че не е приятен на повечето от присътващите, без значение дали са фенове на рок музиката или без никакво значение каква музика слушат,не се прави така трябваше да проявим поне малка доза уважение все пак той показа такова че посети мероприятието ни,едва ли му пука за нашите италянски коли,а на дали е дошъл за "огромния" хронорар който ще получи.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                                Гледайте и от друга страна - Това да дойдеш в Сливен и да няма драг по цял ден е все едно да идеш до Рим и да не видиш Папата

Града е ралиджийски и драгаджийски. Приятно впечателние ми направиха колегите които същия ден отново срещнах но в Твърдица. Личаха си лепенките
                                Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                                Аз не съм пропускал фест от 2007г. до сега, и всяка година феста е такъв какъвто си го направиш

Пак казвам че ми хареса
                                Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                                Феста е такъв, какъвто си го направиш.Не сме отишли на театър или на концерт , че да очакваш някакво шоу от някой си.За мен си беше добър ! Изкарах си доволно и стоях до последно . Догодина пак,стига да има кой да го организира,че с тия критики !
                                Абсолютно ви подкрепям.

Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение

ПП. а и клипчето за телевизята - "по данни 350автомобила" кого залъгваме аз видях 20-25 ланчии, 50-тина фиат-а и около 100 алфи и това във върховия момент ... след 15.30 часа я имаше 50 коли я не !
                                А бе мойто момче, ти кой клас си завършил?!!!!!!!
                                И ако си немаш очилца ТУРИ СИ..........

Извинявам се за острия тон, ма ни са сдържах.........
                                sigpic
                                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                                147 JTDm 140-Малката манекенка
                                GT- JTDm 150

Comment

Working...
                                X