Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления и мнения за ИТАЛФЕСТ 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    И още нещо, ако драга не беше това което беше, то тези които бяха се записали тези които гледаха драга щяха да мрънкат.
    Така, че все ще има мрънкащи и недоволни.
    500 човека- петстотин различни желания.
    Е тук си права госпожице
    Ясно е ,че няма угодия за всички
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

• Бил съм на други Фестове, на този не и не мога да коментирам.

За Италфест 2012 бих се включил в организацията и идеите за това какво и как да се провежда, ако това е възможно без да съм член или в управителния съвет съм на линия! Дано подготовката започне по-рано.
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
        Бил съм на други Фестове, на този не и не мога да коментирам.

За Италфест 2012 бих се включил в организацията и идеите за това какво и как да се провежда, ако това е възможно без да съм член или в управителния съвет съм на линия! Дано подготовката започне по-рано.
        Ти кога мислиш е започнала подготовката за този фест?
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Дадох оценка 6 на феста и давам 7 на организаорите! Помогнах колкото можах на пистата и получих лек топлинен удар ма както и да е ...

Хейтърите и интригантите ги виждаме всички и много се радвам че от 300-500 човека те са 10-15 от които половината не са били на пистата, така че за България това е перфектно

Поздрави на пазарджишката група и на всички с които се забавлявахме перфектно
          Last edited by Bobo; d.m.y г., 15:28.
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• от дотук прочетеното ми стана ясно ,че всеки който е останал за вечерта, е доволен ,останалите са 50/50 ! Според мен целия проблем идва от късното започване на феста, ако човека на микрофона вместо през 15 минути да казва "феста ще започне след 10 минути" и така в продължение на 2часа (от 10 до към 12 часа, по спомен) беше казал ИМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛКО ПОМОЩ да сглобим ши.аната сцена и започваме Старозагорската група и НЕ САМО ТЯ щеше да помогне , така и така се въртяхме като мухи без глави !!! Не ме обвинявайте , че като съм искал толкова е можело сам да предложа , нямам идея кой-кои е с какво се занимава и към кого да се обърна и с повечето "консуматори" е така . макар импровизирано в последния момент това щеше да повдигне духа на "консуматорите" и щяха да се превърнат в "фенове"

П.П. мене лично феста ми хареса
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
              от дотук прочетеното ми стана ясно ,че всеки който е останал за вечерта, е доволен ,останалите са 50/50 ! Според мен целия проблем идва от късното започване на феста, ако човека на микрофона вместо през 15 минути да казва "феста ще започне след 10 минути" и така в продължение на 2часа (от 10 до към 12 часа, по спомен) беше казал ИМАМЕ НУЖДА ОТ МАЛКО ПОМОЩ да сглобим ши.аната сцена и започваме Старозагорската група и НЕ САМО ТЯ щеше да помогне , така и така се въртяхме като мухи без глави !!! Не ме обвинявайте , че като съм искал толкова е можело сам да предложа , нямам идея кой-кои е с какво се занимава и към кого да се обърна и с повечето "консуматори" е така . макар импровизирано в последния момент това щеше да повдигне духа на "консуматорите" и щяха да се превърнат в "фенове"

П.П. мене лично феста ми хареса
              Изцяло съм на същото мнение
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Сега нека да не преиначаваме думите ми,невидях къде съм написал,че никой не е гледал драга,или че парите стигат за абс. всичко...
                просто по-голяма част не гледаха - факт.
                Аудиото толкова години подред се правеше "на ухо" имаме ли оплаквания? Някой да ни е заплашил със съд понеже не е бил оценяван от ЕММА ?
                Както и другите казаха,спокойно може да се отдели 5-10-15 лв за вход...
                За трети последен път казвам,че неискам с никой да се драча или да не зачитам нечий труд.
                Явно немога да се изразя правилно ..или и аз незнам вече
                Боянски и аз толкова колкото теб разбирам....
                Не всеки може да отдели 5-10-15 лв за вход аз едва 4 отделих си4ко друго отиде за бензин и сега съм без пукната стотинка до заплата така че не сички земаме луди пари за заплата
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                  Абе ква подготовка кви 5 леа,ако организаторите могат да разчитат на безрезервната помощ на хората от форума,няма нужда от подготовка,преди години ходехме по 7-8 човека с 2-3 коли да се търси място за феста.Всичко друго ставаше,както се казва само,ако имаш подкрепа е лесно.Явно сега УС нямат такава/както се доказа и с темата за стюардите/.Та ние вече нямаме форум,па камоли клуб или безрезрвна помощ от феновете.
                  Така ще е. В същата тема някой писа, че стюардите никога не били безплатни... Една лепенка дори не видяхме... Лично за мен всичко трябва да е в духа на феста, а не комерсиално и който иска да помогне да помага, а не да чака нещо наготово...
                  Alfa 75- Ex
                  Lancia Lybra 1.8

Comment

• дадох оценка 6!

На мен ми беше готино и наистина съжелявам, че ми се наложе тогава да тръгна по-рано, тъй като имах неотменим ангажимент.

Единствения коментар, който имам е свързан със "сигурността"! Просто мястото където се провеждаше "майсторското шофиране" не беше заградено и безопасено! :-/
                    Вярвам, че на следващия фест, този въпрос, няма се налага да се повдига.

Поздрави и Евала на организаторите!

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                    AR 155 2.0 16v SUPER
                    Toyota Corolla 2014 S Premium
                    Moskvich 2140

Comment

• Едни зверски се хранят тук, други примерно са направили това:
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=64437&page=2
                      Май повече обяснения наистина не са нужни...

Comment

• или това
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Аууууууууу немога вече,Кирееееее виде ли за кво ти говоря майка..............мъкаааааа,догъде ще я докараме,незнам............

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение
                          или това
                          Мръсни пияни металяги,хихихихихихихихихх,къртите..............в еселбата ясна,ма другото незнам.........
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• и понеже аз съм повече по кичека !!!
                            само клюна са ми хванали!
                            ма така като гледам баш тогава съм бил барабанист ! хахаххах
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от spetsnaz_147

И що се прави винаги в ранна зима - майки с деца ( минимум ) , работещи ( липса на отпуска ) , време ( вятър и дъщ помня само ) , е тая година дамо вятър ама вечерта си навакса и ни отнесе
                              По това време на годината се прави, защото в жегата никой няма да издържи (нито колите, нито хората)!
                              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX
                                ....последните си пари за ТОВА...

какво ще рече ТОВА...

за мен "това" е нещо като нова година защото го има веднъж в годината и го чакам от вече 2 години защото за първи път успях да отида на фест през 2009г. и когато 2010г. не можах поради ангажимент в работата си обещах каквото и да става че "Италфест 2011" няма да го пропусна и така и направих изчислих си парите до последната стотинка дори не ми останаха да си взема една питка с кебапче на феста и стоях цял ден гладен но бях там. И пак бих го направил!!! Съжалявам че нямаше как да остана и за вечерята но това до година.

п.с. kamen666: не се обидих братле аз съм човек на шегата и винаги съм готов за шеги и закачки
                                Знаем се и 2-мата след всеки фест сме хахах
                                Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                                По това време на годината се прави, защото в жегата никой няма да издържи (нито колите, нито хората)!
                                Миналата година в Хасково беше септември и времето беше повече от страхотно . За времето през 2009-та няма да говоря но пак си искарахме добре
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X