Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа фест-Румъния

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа фест-Румъния

24-26 август.
    Знам че някои ще ходят. На мен също ми се ходи. Мястото избрано за събитието е уникално - http://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?f=69&t=18971

Драснете по някой ред, кой мисли да ходи.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

С оглед на оскъдното (да не кажа никакво) инфо за нашия Италфест, то много вероятно е да бръмна до Румънско А и точно Transfagarasan си струва да се посети и покара по него
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Малко е далече, но ако наистина се съберат хора, с които да отидем до там. Доколкото успях да разбера е за 24.08.12 г.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

"Далеч" не се приема като оправдание. Първо, защото не е толкова далеч и второ - карате дизели, които ви горят 5/100
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Едвам ме навихте ... ама дайте малко по - подробно инфо за събитието .. колко дена ще е точно часове ала бала километри по-точно ... щото аз не съм с дизел ... и газ нямам даже инъче съм навит
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
            Едвам ме навихте ... ама дайте малко по - подробно инфо за събитието .. колко дена ще е точно часове ала бала километри по-точно ... щото аз не съм с дизел ... и газ нямам даже инъче съм навит
            Аз ползвах Гугъл преводача в тяхната страница. Иначе ако някой има вътрешна връзка с тях ще е най-добре.
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Аз не съм се задълбочавал в проучването кое, къде, как, програма, но румънците са поканили алфисти от всички съседни държави.
              Ето тук http://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?f=28&t=18977 е отредено място за някакви въпроси евентуално.
              Присъствах на алфа феста в Румъния през 2008-ма и останах много доволен от екскурзийката, която си направихме до Брашов.
              sigpic

Comment

Остава да ме пуснат в отпуска тогава и направо ще се изкривим ... От Т-ще до езерото са 350 км. което е мн. добре ... но къде ще се спи там колко пари ще е нощувката ?
                Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 12:35.
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Да аз също се замислям,и повече клоня към да отида.
                  Това изглежда уникално събитие.
                  Само малко инфо спането организирано ли ще е или всеки сам.
                  Гледах в букинга и има хотели на прилични цени.Мисля да ми драсна на колегата от румънско два реда да каже малко повече информация.
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Aми хайде към Трансилвания
                    Опел Кадет GSI
                    166 2,4 JTD
                    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

След консултации с жената (тя е по-голяма алфистка от мене ), и аз съм принципно "ЗА". Ако можем да се съберем група, ще е готино! Ако някой има връзка с организаторите, да набавим повече информация и
                      sigpic
                      Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Организацията тече тук:

http://www.facebook.com/events/262088330559657/

за Трансфагарашан се говори отдавна

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

а някои знае ли колко километра е например от русе до феста доло горе ако прекарам бензин на танкалак пак скоро мога да дойда.сега видях че някои е писал трансилвания там ли ще е на дракула на замака в нея местност ли много е яко там аз сам ходил на екскурзиика там има много замаци супер ама на тези цени на бензина ако намеря ефтен пълня багажника и дим да ме няма.това транс...... нещо си шосе ми го дава 500 километра до там от карнобат далече си е
                          Last edited by eXtAzY; d.m.y г., 10:38.

Comment

Около 300 км.

Comment

Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
                              Около 300 км.

Тези километри са от Русе.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X