If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я да се преброим кой ще пътува.
Аз мисля да тръгна на 25-ти сутринта. Маршрута ще е Русе-Букурещ-Брашов-Трансфагараш.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Като наближи момента за тръгване ще си пишем да уточним час и място на среща.
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Аз тръгвам към 2 00 на 24 за Русе.Пресичам към 5/6,от там Букурещ-Питешти и преди Сибиу се отклонявам.Идеята ми е към 9/10 да съм на място.
Пп
Казаха ми че на фериботите за разписание да не разчитам.Тръгват когато се напълнят.
Аз тръгвам към 2 00 на 24 за Русе.Пресичам към 5/6,от там Букурещ-Питешти и преди Сибиу се отклонявам.Идеята ми е към 9/10 да съм на място.
Пп
Казаха ми че на фериботите за разписание да не разчитам.Тръгват когато се напълнят.
демек ти още в петък ? ама имаш ли договорка с още някой или ще си кибичиш сам?
[QUOTE=valjo;1105800]демек ти още в петък ? ама имаш ли договорка с още някой или ще си кибичиш сам?[/QUOTE
ХА аз сам едва ли ще кибича
Не, не си ме разбрал,тръгвам реално в събота сутринтта към 02 00,три часа до Русе,около 5 пресичам и от там 60 км са до букурещ.От Букурещ до Питещи е магистрала. 120 km и от Питещи до Картисоара са 180 км.
По проект към 09/10 трябва да съм там.Тамън на време.
Пък и Косьо каза че може да дойде.
sigpic
По препоръчителния маршрут се пътува по бързо, пътя е по-хубав и по-ненатоварен.
sigpic
Comment