Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен Събор2007-Варна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от valjo
    ... за Русе на мен ми изгори 90л ОМВ 100 бензин, факт ...
    Варна е по-далече, начи 30л отгоре със презапасяване е реалистично
    Бате, Варна си е горе-долу по средата м/у София и Русе. Грешна ти е аритметиката демек
    А ако се натоварите в 4-5 JTD-та, ще спестите луди кинти
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      ... за Русе на мен ми изгори 90л ОМВ 100 бензин, факт ...
      Варна е по-далече, начи 30л отгоре със презапасяване е реалистично
      Бате, Варна си е горе-долу по средата м/у София и Русе. Грешна ти е аритметиката демек
      А ако се натоварите в 4-5 JTD-та, ще спестите луди кинти
      бате, ко се натВаря на рейса, ше ми доде на 20лв в едната посока и ше спа цела нощ ....

ама тва ли е идеята?? аз ако искам да спестя кинти, нема да се занимавам ни с алфи ни с дай боже, че си зеем голф дизел и съм аз.....

но малоумието не оди по гората, е казано
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

...бате, ко се натВаря на рейса, ше ми доде на 20лв в едната посока и ше спа цела нощ ....

ама тва ли е идеята?? аз ако искам да спестя кинти, нема да се занимавам ни с алфи ни с дай боже, че си зеем голф дизел и съм аз.....

но малоумието не оди по гората, е казано
        С рейса е по-скъпо, отколкото с ЖТД-то, ама си прав, че идеята е друга - всичко е от значение, но масовката - ето това е най-важното.
        Иначе вие тръгнете насам, ние тука ще осигурим достатъчно голф 1.6Д за автопомощ
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Знам как да го анонсирам...

Може да си спретнем един мис пролетен събор Варна 2007
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Абе относно рейса лятото до Варна и обратно с Алфата ми излезе толко колко и с рейса за двама души отиване и връщане.
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Алооооу, маскари идеята за Варна е перфектна, ама бива ли такива тънки сметки "ще ми излезе толкоз и толкоз". Окото трябва да се пълни, нали работим за престижа на марката?! Едно е да видиш 10 коли и 200 мутри съвсем друго е да видиш 200 коли и 200 мутри, както и в киното масовката продава филма. Мисля че дата 05.05.2007 /събота/ е добра. Апропо присъствах наа сбирките на Ауди в Пловдив, малииии трагедия, става т"ва дето го казах по горе.
              AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Споко колега, то щом сме купили Алфа не сме много от тея дето правят сметка. То правим - ама махаме с ръка и караме

А за Варна ще се съберем - аз лично си мисля - Хубаво място, ще караме достатъчно дълго и трябва да идем в този край, за да видим Варненската група как е на собствен терен
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А сега малко по-сериозно....

Търсиме хотел с 40 до 100легла....и да има достатъчно голям охраняем паркинг към него или до него
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Извиняваите за странния и тъп въпрос но, какво представляват тези събирания?Аз сам новичак и ми е позволено .Гледах снимки от предните такива сабирания и явно е яко ама малко подробности ако може да знам да си пиша ли в план графика едно ходене до Варна.
                    Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                      Извиняваите за странния и тъп въпрос но, какво представляват тези събирания?Аз сам новичак и ми е позволено .Гледах снимки от предните такива сабирания и явно е яко ама малко подробности ако може да знам да си пиша ли в план графика едно ходене до Варна.
                      Ми пътуваме до там в колона, там сме всички в един хотел, петък си правиме заедно вечерята и от там излизаме по клубове и други....в събота през деня домакините ни развеждат пак в колона из забележителностите на града и местноста да си правиме снимки, след това си правиме малко гонки....в събота вечер има солидна вечеря в неделя в повече случей всеки се спасява когато се събуди....

Грубо казано това представлява СЪБОРА...да се видиме, да си покриказваме да се опознаем и най-вече да си починеме и прекараме приятно сред весели хора каквито сме ние Алфистите

пс: за Варна може и да приготвиме малко изненади, но ще видиме....има доста време до тогава
                      sigpic

Comment

и аз сам новак

и аз сам новак но това което прочетох ми звучи доста добре.От Димитровград съм но заради купона ще ида и зад Варна ако трябва.Май месец ли е събора или има и нещо по рано.
                        sigpic98.ALFA 156 1.8 T.S. ALFA ROMEO 33 1.4 GT 1300 JUNIOR

Comment

НЕМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА ВЪВ ВАРНА!
                          Ама да се разберем отсега - бабите по курортите си резервират места още ноември, така че не е зле овреме да се даде бройка и датата да се реши , а ние тук ще имаме грижата да намерим и кръчма и хотел, а може и някоя изненада да измислим, ама всяко нещо с времето си. Първо да уточним мащаба на събитието.
                          И без скатавки! Айде газ!
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            Първоначално публикувано от pr_00f
                            За съжаление колегата-собственик на хотела не посещава сбирките напоследък и няма как да го питаме.
                            Имам му координатите и телефоните , така, че това не е проблем стиг да е в града.
                            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

От утре може да пусна една тема, да направиме едно предварително преброяване на хората които биха дошли
                              sigpic

Comment

Хайде помагайте нашият човек с хотела има следният проблем : Attachment Mod language file does not exist: language/lang_/lang_main_attach.php
                                Това е VIST66® ав форума "Dobro"
                                Сега е във Велингрда и си ремонтира къщата.
                                Даже не може да се логне във форума.
                                хайде помагайте
                                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                                X