Известие

Collapse
No announcement yet.

Пролетен Събор2007-Варна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kris11
    Хайде помагайте нашият човек с хотела има следният проблем : Attachment Mod language file does not exist: language/lang_/lang_main_attach.php
    Това е VIST66® ав форума "Dobro"
    Сега е във Велингрда и си ремонтира къщата.
    Даже не може да се логне във форума.
    хайде помагайте
    Абе нямам нищо против хотелът на колегата, още повече към нещо лично, но районът му не е подходящ за подобна голяма група, че и с толкова много коли, вече беше станало въпрос. Ще се видят в чудо хората от тея тесни улички и после няма да искат да дойдат отново на гости
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Скоро ще трябва да почваме да се организираме....

Предложения за хотели може от сега да разглеждаме....но нека, всяко предложение да е съпроводено с конкретни цени и предварителен разговор с дадения хотел.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аре да е на слънчев бряг де. Един Хотел един паркинг отсечка 400 метра. Супер персонал и кухня. Без пари.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

За Бургас

Идеята за Слънчев бряг на Нео ниак не е лоша и като се има в предвид Обзорският проход в курортен сезон избегваме маса нерви по задръстеният път. Варна също не е лошо ма на съни биич даскотеките са рояяяяят и има и кръчми с програма и готино меню.
          AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Ами айде че за безпари цени требва малко по от рано

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Трябва да видим какви хотели има в Варна с възможност да ни приемат....
              sigpic
              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Трябва да видим какви хотели има в Варна с възможност да ни приемат....
                Бе то хотели има да поберат цяла София Бате Тино има нещо наум
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ще ми е първи италфест,но съм зарибен,ще 4акам колегите да решат каква ще я мъдрим
                  ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Comment

Първоначално публикувано от go4ko
                    ще ми е първи италфест,но съм зарибен,ще 4акам колегите да решат каква ще я мъдрим
                    Това колега ще е пролетен събор Феста есента...

Comment

ето колега,веднага си личи че ще ми е за пръв път и все пак чакам да видим ква ще я мъдрим
                      ALFA ROMEO 155 1.7 TS 94г.

Comment

аз тия дни ще мога да напиша дали ще дойда, на 26-ти имам изпит който има вариант да освободя утре и ако стане ... отивам на баловете на златните хабитуриентки елата ми поичи ... само доктора да е там .... като си спомням как му се ходеше на диско в мелник, тан немоем го одържим
                        ако идвам ще съм с пижака сигурно

Comment

Working...
                        X