Първоначално публикувано от ogi28b
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2013-снимки
Collapse
X
-
Last edited by nastybg; d.m.y г., 17:35.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
-
Е нали ти засегна това, че ония пичове са снимали за кебапчета и бира, демек - безплатно. Не чети и ти между моите редове. Не съм казал, че не ти харесва, защото не са били твои хора, а само, че АЗ оставам с такова впечатление.Ама то не е така, нали? За догодина ти ще отговаряш за избора на екип и ще можеш да им кажеш всички забележки, относно монтажа, преди да пуснат каквото и да е, за да е наред всичко, щом разбираш от монтаж. Аз не разбирам нищо и до момента не ми е ясно какво не е наред с монтажа. Не ме интересува, клипът на мен ми харесва. Не ми харесва нещо друго, но вече съ мго заявил където трябва и съм поел ангажимент за догодина аз да го направя по-добре.
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi28b Покажи съобщение.... Не ми харесва нещо друго, но вече съ мго заявил където трябва и съм поел ангажимент за догодина аз да го направя по-добре.
Шегувам се. От моя гледна точка, нещата си бяха на 6...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Хелпппппппппппппппппппппппппп
Здравейте, аз бях и двата дена на феста.. и ми хареса много. Пуснах се и на пистата. Гледахме Родеото.....Всичко беше тип топ
, но това тук с критиките ми идва в повече! Всеки ден отварям темата да видя някой с нови снимки, клипове но за мой ужас какво намирам? караници
.. Големи хора сме... моля ви се.. Кой прав, кой крив няма значение.. няма смисъл да се заяждаме и да разваляме хубавият спомен от феста. Живот и здраве догодина тези, които не дойдоха ще дойдат, а пък другите, които претендират за по добри оператори, монтажисти и режисьори да натоварят техниката и да направят клип или репортаж. Пускаме го на конкурс за най-добро видео(Репортаж) ще гласуват феновете от клубовете
. Който събере най много гласове, неговият клип да стане клип на Италфеста. Примерно може да се отдели награда за победителят от конкурса -зависи дали има средства?- По този начин няма да има ама този клип, ама оня клип.. Музиката не ми харесва, не пасва и т.н
.
Благодаря на всички организатори на феста, на феновете, които дойдоха на феста и допринесоха за хубавата атмосфера.
Поздрави!Last edited by Majed_146; d.m.y г., 14:27.sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Comment
-
Comment
Comment