Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2013-снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ogi28b Покажи съобщение
    От всичко написано от теб оставам с впечатление, че проблемът е в това, че клипът не е заснет от твои приятели и още по-лошо - заснет е от хора, които не си чувал, и не е било за 2 хамбургера и 2 кутийки монстер? Ти не си гу чувал, ама някой друг ги е чувал, а пък не е чувал за твоите приятели. Това какъв критерий е? Никакъв.

Аз не съм чувал за Кьонигсег, ама като тръгнеш да си купуваш - дали ще ти кажа "Бегай бе, аз тва не съм го чувал дори!"
    Айде да НЕ ми четеш между редовете, ЗАЩОТО знам къде живееш(дано разбереш шегата, че сте "лоши батки"), никъде не съм писал, че е защото не са го правили моите приятели, а заради това, че MXMvideo, не са се справили с монтажа. Кои са ми приятели ? Виж клипчетата от автосъбития, изгледай на VENTIX, TRACKSTAR, TUNIGN.BG, JDMWORKS, всичките ли са ми приятели, може би, но ги давам за пример поради друга причина. Да го обясня просто - вижте клипове правени от подобни събития и го сравнете с този от Италфест2013 и си преценете сами дали са на едно ниво - ТОЧКА. И пак казвам не ми говорете за пари, защото АЗ не го правя, всеки си оценява труда, както намери за добре !!!
    Last edited by nastybg; d.m.y г., 17:35.
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Е нали ти засегна това, че ония пичове са снимали за кебапчета и бира, демек - безплатно. Не чети и ти между моите редове. Не съм казал, че не ти харесва, защото не са били твои хора, а само, че АЗ оставам с такова впечатление. Ама то не е така, нали? За догодина ти ще отговаряш за избора на екип и ще можеш да им кажеш всички забележки, относно монтажа, преди да пуснат каквото и да е, за да е наред всичко, щом разбираш от монтаж. Аз не разбирам нищо и до момента не ми е ясно какво не е наред с монтажа. Не ме интересува, клипът на мен ми харесва. Не ми харесва нещо друго, но вече съ мго заявил където трябва и съм поел ангажимент за догодина аз да го направя по-добре.
      '99 Brava ELX 1.9 JTD:
      Почувствай България !

Comment

• Първоначално публикувано от ogi28b Покажи съобщение
        .... Не ми харесва нещо друго, но вече съ мго заявил където трябва и съм поел ангажимент за догодина аз да го направя по-добре.
        И на мен не ми хареса, че докато пускахме колите и махахме със знамето на италианското не ни носеха бира. Па и не се сетих да ти кажа да ми вземеш, като отиде за твоята ...

Шегувам се. От моя гледна точка, нещата си бяха на 6...
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Хелпппппппппппппппппппппппппп

Здравейте, аз бях и двата дена на феста.. и ми хареса много. Пуснах се и на пистата. Гледахме Родеото.....Всичко беше тип топ, но това тук с критиките ми идва в повече! Всеки ден отварям темата да видя някой с нови снимки, клипове но за мой ужас какво намирам? караници.. Големи хора сме... моля ви се.. Кой прав, кой крив няма значение.. няма смисъл да се заяждаме и да разваляме хубавият спомен от феста. Живот и здраве догодина тези, които не дойдоха ще дойдат, а пък другите, които претендират за по добри оператори, монтажисти и режисьори да натоварят техниката и да направят клип или репортаж. Пускаме го на конкурс за най-добро видео(Репортаж) ще гласуват феновете от клубовете. Който събере най много гласове, неговият клип да стане клип на Италфеста. Примерно може да се отдели награда за победителят от конкурса -зависи дали има средства?- По този начин няма да има ама този клип, ама оня клип.. Музиката не ми харесва, не пасва и т.н.

Благодаря на всички организатори на феста, на феновете, които дойдоха на феста и допринесоха за хубавата атмосфера.
          Поздрави!
          Last edited by Majed_146; d.m.y г., 14:27.
          sigpic
          Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
          FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

• Искам да ви покажа какво засне моят фотоапарат. Обектива е нормален 18-55мм, "китов". Опитах с един филтър, но явно е менте?! Дано ви харесат! И понеже съм сигурен, че всеки ще намери нещо готино ... дано настроението и желанието за следващият италфест е по-голямо!
            Attached Files
            иноишес турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, иначе ... сток
            http://www.keepfighting.ms

Comment

• И още малко ... от самото начало!
              Attached Files
              иноишес турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, иначе ... сток
              http://www.keepfighting.ms

Comment

Working...
              X