Известие

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2014 - коментари и въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръчвам и предлагам за обсъждане.

Предварителни списъци за всички видове състезания, за да се придобие представа колко са кандидатите за всяко едно и на база на това да се направи програмата по часове. Идеята ми е, да се види колко кандидати има за всяко едно състезание и колко време ще е необходимо за да се проведе пълноценно то. Може би само майсторското може да се остави без предварителен списък , но и това подлежи на обсъждане

Много по- стегнато и организирано ще е с предварителни списъци. Разбира се ,че може да има промени, но те могат да се коригират на място.

Ако се сетя за още нещо, ще пиша.

Усещам, че тази година феста ще е много много добър
    Last edited by tsvety; d.m.y г., 21:39.
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• ВЕроятно и алкохолически.....
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        ВЕроятно и алкохолически.....
        Чи в Хасково ще речеш че не се пи...
        Имаше и заспали даже... И такива дето не си спомняха в кой хотел са. Хохохох
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
          Чи в Хасково ще речеш че не се пи...
          Имаше и заспали даже... И такива дето не си спомняха в кой хотел са. Хохохох
          Сигурно е било така. Просто аз се прибрах в събота вечерта. Иначе на всеки Италфест се пие. Много. Това си е закон.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Сигурно е било така. Просто аз се прибрах в събота вечерта. Иначе на всеки Италфест се пие. Много. Това си е закон.
            E тая година ако дойда и аз ще се пие повече.)))
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
              E тая година ако дойда и аз ще се пие повече.)))
              Ти трябва да дойдеш, че съм длъжник в пиене... После си губи давност...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Една идейка

Може ли да се направи сайт във фейсбук за Италфест 2014, но не като общност, а като събитие, така ще се канят хора и ще се рекламира феста доста успешно. А страницата Италфест, ще си стои като общност, за да се събират снимки и видео от всички фестове.

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                  Една идейка

Може ли да се направи сайт във фейсбук за Италфест 2014, но не като общност, а като събитие, така ще се канят хора и ще се рекламира феста доста успешно. А страницата Италфест, ще си стои като общност, за да се събират снимки и видео от всички фестове.
                  Според мен давай и не чакай отговор, че то дойде.
                  Гласувай и за мен, моля
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Според мен давай и не чакай отговор, че то дойде.
                    Гласувай и за мен, моля

https://www.facebook.com/events/7697...ming&source=49

Comment

• Само на мен ли идеята за "шофиране 2-3 км набарбалйокан с бира" ми звучи крайно недопустима. По принцип на разклона към Калояново винаги има патрулка. Който иска да пие да си зима шофьор, все пак целта на феста не е да изпиеш най-много бири.
                      Благодарности към организаторите, очертава се страшен фест )))
                      sigpic
                      Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                      Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                      Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

• Ще има ли ограничения за използваният тип гуми на тайм атак-а и драг-а?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• хубаво ще е да се спази правилника за класовете на Тайм Атак шампионата, тоест да се разделят колите на стрийт С1, С2, С3 в зависимост от кубатурата и да карат с улични гуми, а по- модифицираните да са в М1, М2, М3 класове където може да се кара със сликове.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            Ще има ли ограничения за използваният тип гуми на тайм атак-а и драг-а?
                            Няма да има ограничения за гуми

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:43 ----------

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                            хубаво ще е да се спази правилника за класовете на Тайм Атак шампионата, тоест да се разделят колите на стрийт С1, С2, С3 в зависимост от кубатурата и да карат с улични гуми, а по- модифицираните да са в М1, М2, М3 класове където може да се кара със сликове.

Принципно може и да е хубаво. но това все пак е Италфест, а не кръг от Тайм атак шампионата. Това че ще има Тайм атак, драг, майсторско и т.н. е за да е интересно на всеки посетител. Едва ли се търси точно състезателния характер. Класирането ще е едно общо. При положение, че в рамките на един ден ще има от всичко по-малко е ясно, че е по-скоро за удоволствие, а не за състезание.

Comment

• колеги, живот и здраве ще организираме специално Трак дей,на който ще има и класове и по стриктен регламент..
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                                колеги, живот и здраве ще организираме специално Трак дей,на който ще има и класове и по стриктен регламент..
                                Страотно.....така тия дето ще изтървем Феста по различни причини ще можем да се отчетем все пак......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X