Първоначално публикувано от haljscho
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2014 - коментари и въпроси
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеАма прав си е човека ... макар и да не съм фен на скутерите определено ще ми е приятно да ги разгледам и да им се порадвам и наистина ще е хубаво италфест да се превърне в събор за всичко италианско. Може догодина да включим в програмата и надяждане с пастахахаха
))))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jimy Покажи съобщениеДа колега аз се разбрах с fiore на ЛС! Моят номер ще е при alfista96 ! Благодаря за което, но може и флаери да взема, за да ги намяткам където мога!
Мини на срещата в неделя и са стеснявай...
Надявм се, че хората които организират феста четат темата и ще пратят по-скоро рекламните материали.....
После да не кажете, че няма желаещи да помагат...sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
"А 4c -то някой покани ли ?"
Току що ми потвърдиха че е поканен ... надявам се да дойде!!!
Поправка ....
Собственика на 4С е потвърдил че ще доиде живот и здраве!
Поканени са и още няколко интересни автомобила ...Last edited by HACCP; d.m.y г., 14:30.Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщениеДали ще има някой колега който да ми донесе стикер Club Alfa romeo за задното стъкло. Ще си го заплатя разбира се.добра идея!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеЯвка из разни други форуми тук и в чужбина съм олицетворение на културата.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Имам още 1 въпрос. Ще има ли щанд със сувенири и др. такива на която и да е от маркитеsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеИмам още 1 въпрос. Ще има ли щанд със сувенири и др. такива на която и да е от марките
Ние (по всяка вероятност), за мое огромно съжаление - не.
Comment
-
Драги колеги и колежки , скъпи приятели
Във връзка с предстоящия Италфест имам една огромна молба към всеки един от вас.
Тръгвайки към Италфеста вземете с вас доброто си настроение, чувството си за хумор, запасете се с усмивки и усещането за разбиране на ближния
Ако всеки един от нас го направи това, съм сигурна, че ще се получи страхотно мероприятие и изживяване
Италфеста сте вие, всички вие феновете. Организаторите просто могат да се постараят да има за всеки по нещичко, но ИТАЛФЕСТА са хората който ще дойдат и това с каква нагласа ще са.
Дано не съм досадила на никого, но исках да споделя мисленето си с вас.
До скоро вижданеLast edited by tsvety; d.m.y г., 22:09.Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеДраги колеги и колежки , скъпи приятели
Във връзка с предстоящия Италфест имам една огромна молба към всеки един от вас.
Тръгвайки към Италфеста вземете с вас доброто си настроение, чувството си за хумор, запасете се с усмивки и усещането за разбиране на ближния
Ако всеки един от нас го направи това, съм сигурна, че ще се получи страхотно мероприятие и изживяване
Италфеста сте вие, всички вие феновете. Организаторите просто могат да се постараят да има за всеки по нещичко, но ИТАЛФЕСТА са хората който ще дойдат и това с каква нагласа ще са.
Дано не съм досадила на никого, но исках да споделя мисленето си с вас.
До скоро виждане
Това трябва да е началото на обратното броене май
6.
Comment
Comment