Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2014 - коментари и въпроси
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sanny Покажи съобщениеАаа.. те са ми приятелчета, и тези от Пазарджик също
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеПиста не е лошо като идея,ама да организираме някаква скара ли? Пък вечерта един драг на маса?
Ааа,има ли съмишленици?
Само казвате и паля алфатане са ми сила "масовите спортове" , но ще обещаете да ме спрете навреме
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеВхода се събираше от човек на пистата, като преценяваше хората по възраст на око. А за "домашното узо" се бъзиках аз, защото знаех, че ще носиш анасонлийка. То таквоз нящо не се пропуща. Ма се заприказвахме със сръбчето и отече... Нищо, на следващата сбирка
Абе той че моя синковец е едър, едър е, все пак на татко си прилича у телесата, ама е само на 10 години....
Майната му, аз ако ми пукаше, щях още на място да реагирам. Просто вчера като хвърлях билетчетата и се сетих и си викам, чакай да питам, да не би да има някакво специално отношение
Иначе така и почти никогоне можах да почерпя с домашното ми узо вечерта, защото детето се разболя и търчахме по Бърза помощ и болници и накрая финиширахме в Хирургия, на системи, със съмнения за апендицит, а то всъщност някакъв вирус...
Тоя Италфест добре ще го запомня.
Добре че нямаше полиция по пътищата, че бях пил, а обикалях из Пловдив до 4 сутринта...
Важното е че всичко е наред с детето!Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеАбе той че моя синковец е едър, едър е, все пак на татко си прилича у телесата, ама е само на 10 години....
Майната му, аз ако ми пукаше, щях още на място да реагирам. Просто вчера като хвърлях билетчетата и се сетих и си викам, чакай да питам, да не би да има някакво специално отношение
Иначе така и почти никогоне можах да почерпя с домашното ми узо вечерта, защото детето се разболя и търчахме по Бърза помощ и болници и накрая финиширахме в Хирургия, на системи, със съмнения за апендицит, а то всъщност някакъв вирус...
Тоя Италфест добре ще го запомня.
Добре че нямаше полиция по пътищата, че бях пил, а обикалях из Пловдив до 4 сутринта...
Важното е че всичко е наред с детето!145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от Sanny Покажи съобщениеСнимки италфестAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Sanny Покажи съобщениеСнимки италфест
Охооо и цигарите у теб....
татко ти знай ли че пушиш, а ?bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Един въпрос, хората които са си запазили номер, а по някаква причина не са дошли на феста могат ли да си го получат? :P-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Можеше и конкурс за единствен мотор на кола или за най-голям мазохист. ( Моята е с JTS )Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеК'о казахте за Пазарджик, а?
Тука вече са изтрезнели!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеЩе има ли скоро клип от Италфеста?
Феновете на Опел имаха Опел Събор две седмици след нас пак на Калояново и вече имат няколко клипа..........Last edited by nastybg; d.m.y г., 14:28.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеЩе има ли скоро клип от Италфеста?
Феновете на Опел имаха Опел Събор две седмици след нас пак на Калояново и вече имат няколко клипа..........
Comment
-
Феновете на Опел имаха Опел Събор две седмици след нас пак на Калояново и вече имат няколко клипа..........))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment