Първоначално публикувано от Италиан
Покажи съобщение
Първоначално публикувано от injekciona
Покажи съобщение
И не разбирам, защо постоянно трябва да се натрапва, че всеки който има пари за БМВ, неминуемо би си купил 330i и не би подушил повече Алфа. В момента се сещам за редица хора от форума, които продължават да си купуват не знам коя по ред Алфа, и си плащали за Алфа суми с които могат да си купят Е92 330i или по пет Е46-ци 330i. Включително има автомобили произведени в изключително ограничен тираж, а за ретро колите Tipo 105/115 и други такива дори няма да отварям дума.
Така, че все още, дори и в БГ има хора, които продължават да си купуват италиански коли, като личен, съзнателен избор и по собствено желание, а не щото такава им е изпаднала евтино на Горубляне. И във форума на Алфа, все пак би следвало да уважаваме избора на хората които искат да карат италиански коли, дори и на някой този избор да му се струва грешен.
Първоначално публикувано от tsvety
Покажи съобщение
Първоначално публикувано от fiore
Покажи съобщение

Ако обаче съзтезателните елементи отпаднат няма да ми липсват, даже има риск да се получи по-добре. Ако толкова ми залипсват и имам свободно време, винаги мога да ида на някой трак дей да люпя семки. И в интерес на истината, начина по който колегите примерно в Румъния (а и в други страни) си правят феста, на мен също ми се струва интересен, така че си заслужава и се радвам че се обмислят нови варианти.
За пастата и киантито съм ол-ин.

Comment