Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2015

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега,моите уважения към 1.7 боксер,но сме 2015-та година.Какво ти е ежедневието?

Comment

• Първоначално публикувано от Италиан Покажи съобщение
      Колега,моите уважения към 1.7 боксер,но сме 2015-та година.Какво ти е ежедневието?
      А каква е връзката на така сериозно повдиганата от теб "дискусия" с Италфест 2015??? Всички тия въпроси и дебати са за съвсем друга тема, и съвсем друг раздел... Което ме подсеща пак да повдигна въпроса аджеба има ли модератори в тоя форум, или не?!?
      И ако няма модератори - то къде са тогава администраторите???
      И ако няма и администратори - да ви таковам и анархията безбожна - тоя форум верно е умрЕл... Точно кат' феста!
      Last edited by Alfa User; d.m.y г., 23:06.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Аз съм доволен.
        Много мога да напиша, ама няма, за да не повлека много антипостове след написаното. Благодаря на организаторите. Догодина - пак. Ама първо да минем през пролетна среща, тракдей и тогава фест.
        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Ежедневието ми си е супер,не се оплаквам като за 2015г бива.А то е работа,семейство,приятели,природа,хобита и така нататък.Но най–важното е че аз съм си го избрал да бъде такова.Както съм избрал да снимам с лентов фотоапарат или да карам стара алфа,да нямам фейсбук,да имам мотор.....защото така искам.
          Аз съм избрал да съм фен на тази марка автомобили.Затова и пиша в този форум и вярвам че алфите са едни много добри коли.Или си фен и вярваш в това или не си.Всеки си избира сам.Интересно ми е колега ти какво си избрал,и какъв е твоя идеал за човека и битието му през 2015г.

Comment

• Към Италиан:
            Колега, 33-ката е като мотоциклета. Има един куп недостатъци, но феновете им са твърди. Иди попитай някой рокер, защо кара тая кошница и не чакай отговора, а бягай!
            Да говориш с пренебрежение към боксера е не само проява на лош вкус, но и явно незнание. Двигателите от началото на деветдесетте са достатъчно технологични дори и днес. Даже се наблюдава връщане назад при други марки. Инжекциона Вебер-Марелли се използува и днес масово. Много малко са му промените.
            Всеки ден изминавам с моята кола около 100 километра и едва ли щях да я търпя, ако нямаше нужните качества. Със старите и посестрими три пъти съм ходил до езерото Ван. По Европа не ги броя, защото я няма оная тръпка. Дори дъщеря ми, която още няма четири годинки, предпочита в Алфата, а не във Фиата, който е значително по-комфортен.
            Виждам, че очакваш да те питаме, а ти каква кола караш, но няма да се хванем в капана на словоблудието.

по темата:
            Считам, че трябва да сме цивилизовани хора, а не диваци.
            Гостът е свещено нещо. Защо трябва да гоним гостите си?!
            Ние не сме затворена секта, а автомобилен клуб. Редно е да има паркинг за гостите, както и да им се обърне особено внимание. Няма нужда да се затваряме. Затварят се и пазят тайни само престъпниците. Нека дойдат, да видят, да ги привлечем с качества, а не да ги отблъснем с високомерие и арогантност!
            Цвети, нека влизат! Какво толкова. Помисли малко! Ти поне имаш с какво.
            Нека влизат, нека гледат, нека се заразяват с алфа вируси!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ........... некой има ли да ми развали три лева уе

четаа чета . и ша зема да рода багер вече та тва е темата за фестъа веееее
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                ........... некой има ли да ми развали три лева уе

четаа чета . и ша зема да рода багер вече та тва е темата за фестъа веееее

БАЯ багер ще да е тоз....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Имах предвид,че за Хоби автомобил е перфектна занимавка.За семеен също,но за основен-АБСУРД.И практиката го показва.Тук там някой Фиат с мотор 1,3jtd,който доказано е по ненадежден от 1,4 на Пежо,Ситроен,Форд и от 1,5 да Дачия и Рено.

Comment

• аре драйвер пали аемгето и на 2000 км е германето стига ръси мозък и пиля акъл

Comment

• Първоначално публикувано от Италиан Покажи съобщение
                      Имах предвид,че за Хоби автомобил е перфектна занимавка.За семеен също,но за основен-АБСУРД.И практиката го показва.Тук там някой Фиат с мотор 1,3jtd,който доказано е по ненадежден от 1,4 на Пежо,Ситроен,Форд и от 1,5 да Дачия и Рено.
                      Това с надежността сигурно ти си го доказал предполагам. Особено Пежо малолитражния дизел е недостижимо надежден. Той е дошъл от друга планета най-вероятно.

Обаче все още не захапвам това какво общо има с Италфеста.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Как какво общо, колегата се е набутал с някой талянцки дрънгел на петстин хиляди километра и ся всички сме му виновни че...., заеби, не ми се занимава да ти обяснявам даже. Вземи прочети малко и ще разбереш колко грешно разсъждаваш. Забележи, не казвам че другите автомобили са лоши, трошливи и т.н., аз харесвам всякакви марки, но на сърце ми е тази.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          ...
                          Обаче все още не захапвам това какво общо има с Италфеста.
                          E как какво, бе Боби - биваме просветлени свише колко трошени и ненадеждни са италианските кошници ... Сега ако не си благодарен за осведомлението, не знам кога ще да е...

Аз искам пак да питам : има ли тука модератори, или поне някакво подобие на такива - няколко потребителя вече открито заявиха желание за намеса от "поддръжката", и не разбирам защо не се прави нищо по проблема?!?

П.П. Май схванах същината на проблема - явно трябва ЧЛЕН на клубЪ да се жалва, че да се намесят "модовете" ... мненията и желанията на простите потребители нямат значение.
                          Ми да ни е честито!
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                            Изчетох цялата тема,евала за активноста.на следващия фест вярвам ще ударите по едно рамо .
                            И не се ебавайте с баварките,щот ако фалира алфа те са единствената алтернатива.
                            Виж сега...алтернативата е Алфа....просто тя е мода.....ти виждал ли си добре облечена германка, без италианско участие....?))....я си задай въпроса, ако фалира БМВ....?...те и вагините купиха Ламбо...и какво развитие му направиха...?....никакво....само на некой друг мотор на Ауди слагат надпис ламборгини...за да впечетляват....
                            А бе я ги заеби....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение

П.П. Май схванах същината на проблема - явно трябва ЧЛЕН на клубЪ да се жалва, че да се намесят "модовете" ... мненията и желанията на простите потребители нямат значение.
                              Ми да ни е честито!
                              И това не помага. Преди не знам си колко страници и аз се опитах, ама........... явно акото трябва да стане по-голямо и да мирише по -силно
                              Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                              Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                              Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Аз се спрях като дете още. Баща ми имаше 33-ка още в далечната 92-ра година. За тогава беше извънземна кола на фона на тогавашния автопарк. Така започна всичко. Иначе към днешна дата работя в автосервиз, има мвъзможността да пробвам много и различни коли, та мога да преценявам и претеглям нещата. С ръка на сърцето ти казвам, че БМВ-тата са ми неудобни като цяло. изключвам най-надървените и най-скъпите им модели, но съм пробвал, не е толкова извънземна кола като цяло.

Иначе има много добри коли за пътуване, все италианки. Примерно на дизелова 166-ца ти ми кажи кое и е гадно за пътуване. И с какво съответно я сравняваш от тези години в нейния клас, от което тя да по-зле.

Въобще тая дискусия не е за тук, за този раздел. Тук се обсъжда Италфест 2015.
                                Адаш, аз пък точно обратното..баща ми величаеше Мерцедес и БМВ....аз излезнах издънката .....ама бог да го прости, човека ми купи Алфа...и за това моите уважение към него, че не само,че ме е направил...а и ми е угодил)
                                Аз не виждам, защо трябва да има дискусия за италфест....който иска ходи, който не иска не ходи.....а който е отишъл и мрънка, се е преебал...))
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:40.
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X