То и да има фест аз вече се отказах да ходя ... Ше ми го изтропат 1 седмица предварително и пак ще почна да се чудя как да се сменям ко да прая че да отида и като отида няма да видя нищо ново или различно. Ми то ако ше е само за да се видя с близките приятели мое им звънна и да се съберем да са нальокаме и без фест
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2015
Collapse
X
-
Фест се организира минимум месец. Горе долу месец - два. За да го организираш трябва да знаеш 1 къде ще е. Дори и днес да се каже къде е феста, то трябва месец и половина преди да се случи.
Comment
-
Е има още шанс за коледен фест, ше докарам и Снежанки няколко брояAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И след много изписани постове се връщаме на моето предположение за октомвро-ноемврийски фести едномесечно предизвестие.
+1 за по-ранни номера и реклама, а не на входа. До сега май само веднъж бяха разпратени номера по клубните сервизи (пример), магазините където клуба има отстъпка и тн..., както и всеки който желае можеше да ги вземе от някой "представител" (който се навие да вземе за съответния град - винаги се намира).
Поздрави на всички!
Comment
-
Бе то ного неща могат да станат, ма желание няма. Сички искаме наготоо да идем да погледаме сиир, да издем пу две кибапчита и топла бира, после хутела, маса, хапка, пийка, некоя друга игра с публиката и сабален пу жиу пу здрау. Ма таз гудина и тва нема да има, ебахму и управителния савет начи, Алфити ли си пурдадаа, счипиа ли са, що тей стана ?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Е, ти пък сега "Управителен съвет"...Да си чул колхоз или ТКЗС с управителен съвет? У БКАР са само звеноводи, бригадири и ударници многомашинници.
Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Едното не пречи на другото ... според мен!
Comment
-
Дет се казва хора на години сме. Ако не сме се усетили до момента, че фест няма да има...кво говори тва за нас?
Comment
-
Бе то сме се усетили отдавна, ама въпроса е принципен, защо се крият и нищо не казват управляващите.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Ми в интерес на истината може би, щото не са на заплата осигурена от форумните "тигри" или от членовете на клуба. Според мен не са и длъжни при това положение да се отчитат на когото и да било...
Или казано по друг начин : плащам за кино прожекция - имам право да мрънкам, ако по средата на филма ми го спрат.
Ако вляза гратис и пак го спрат по средата - ставам и си заминавам без да имам право да мрънкам, за каквото и да било!
Като има тука 10тина фенове айляци с идеи и възможности, които държат да има Италфест тази година, ами давайте организирайте нещо!
Така или иначе до сега организаторите + "персонала/стюардите" се брояха на пръстите на двете ми ръцеЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Е защо да е гратис, нали всеки посетител си плаща вход. Колкото по-интересно е събитието, толкова повече посетители и събрани пари.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Това с гратиса го написах по отношение на това, че реално никой не е длъжен да се обяснява или да дава отчет на никой, защото в нашия случай всичко се прави от организаторите на "добра воля" за едно "мерси" или "беше супер" в края на мероприятието било то италфест, итал тракдей итн.
Ама където има една приказка "аз мерси не ям", още повече че даже 90% от отзивите са негативни накрая и все така никой не се наема да помага дали финансово, дали с губене на време и нерви по организационни въпроси итн. И в един момент всеки ше си каже "я майната му на всичко".
Таа така че извода според мен е, ако има фест супер - ходиш, виждаш се с хората, които са ти приятни, ядеш кибапчитъ/ кифтеа и пиеш биришка.
Ако няма кой да се наеме да го прави - чудо голямо...не ходиш никъде и си кротуваш.
Реално погледнато никой не е вложил нищо от себе си, за да се случи Феста - не виждам причина да се негодува, за това че едва ли не някой друг е бил длъжен да организира нещата, така че на човека Х да му е готЕно, докато е бил на Италфеста, или за това че не дава отчет що аджеба не е организирал кОпонаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Прав си колега digitalundgrd , че "гладна мечка хоро не играе" ама тея хора като са се цанили за тия "постове" им е било ясно какво е дереджето много преди това, аз една тема не видях в тоя раздел, където се дискутират финансови, организационни и каквито и да било други проблеми.
sigpic
166 JTD - Ex.
164 Super T.S.
145 T.S.
Comment
Comment