Аз излязох, поогледах се, нямаше никой на чертата и се прибрах, баси...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест 2015
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщениеБързи алфи за драг няма, 145цата турбо беше дала 12.9 преди да я продадат, и на Радо дизела с нитро записа 12.9. Поне аз не съм видял по-добри времена,последните 4-5 години...
пс. на официална техника,не на съборите
Comment
-
Аз спирам да пиша, защото осъзнах с какъв заблуден човек разговарям. Ако си мислиш, че света се върти около една дървена А3-ка и един двигател, който ако не е напомпан е пълна скръб, то ти си в голяма грешка. Не разбрах защо игнорира предишния ми пост?
ПС Сега ти разгледах клиповете във Вбокс, и като гледам колата ти има сила от 6000 до 8000, преди тва е умряла работа. За мене тва е далеч от всекидневна кола.Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 13:16.Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщениеАз спирам да пиша, защото осъзнах с какъв заблуден човек разговарям. Ако си мислиш, че света се върти около една дървена А3-ка и един двигател, който ако не е напомпан е пълна скръб, то ти си в голяма грешка. Не разбрах защо игнорира предишния ми пост?
ПС Сега ти разгледах клиповете във Вбокс, и като гледам колата ти има сила от 6000 до 8000, преди тва е умряла работа. За мене тва е далеч от всекидневна кола.
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеИ на Бобо имаше средна 11-ка ба г-тек ако не ме лъже паметта..
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:25 ----------
Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщениеБързи алфи за драг няма, 145цата турбо беше дала 12.9 преди да я продадат, и на Радо дизела с нитро записа 12.9. Поне аз не съм видял по-добри времена,последните 4-5 години...
пс. на официална техника,не на съборите
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеНе съм ти игнорирал предишния пост. Погледни хубаво на предишната страница съм те цитирал и отговорил. Колата ми е с климатик, салон ФУЛЛ СТРИЙТ и държа да кажа че от 5000-8000 има фул бууст като турбината тръгва още на 3500 и там има 0.2 налягане, просто на клипа не я карам така че да може да го видиш това. А преди 3500 колата има малко над 100 коня на мотор, което е напъно достатъчно за стрийт евридейка, докато алфите са зле като цяло в целия работен диапазон и там нищо не се случва никъде (тук не визирам дизелите)
---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:20 ----------
11.8 имаше на г-тека. Само че тази кола вече не се движи, а тя не пее в хора Роска дори и да е здрава
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:25 ----------
Именно и аз това се опитвам да обясня "НЯМА БЪРЗИ АЛФИ" и като цифрите го говорят на официялната техника незнам защо спорят алфистите и си мислят че ги нападам, та даже ми се и сърдят. Просто констатирам факти!
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениеИма Пешка, но не улицата!
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеСега само да не кажеш че не е и в БГ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеДа си драгаджия означава да имаш познания, а тук те са единици, които си драскат където трябва и вие не виждате нищо от написаното.
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеПросто всичките ви алфи са бавни и затова ви е тъпо момчета."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЕеее сега те сложиха на чертата и тебе
-----------
Пай сеее ...Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДа си драгаджия е едно, да правиш коли за драг е друго......за първото не се иска кой знае кво, за второто съм съгласен че иска много четене........
Сещам се преди петилетка мисля че беше, Алфисти.бг правиха некъв тракдей на Кал в деня след VW събора......след първата ни сесия от 5 коли на сутринта некъв Нену се изказа по микрофона че всичките 5 коли от първата сесия са били с поне секунда най - доброто време от целия VW фест.......така че бавна кола в права линия не значи че е бавна на писта......Не знам дали ти е известен факта че 110 коньова дизелация, дето тежеше 1400, беше най - бързия дизел на Калояново почти 2 години и половина......
---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеТой Ферко на право не мой да кара , но имали завой А-3 формата няма да разбере какво му се е случилоLast edited by Turbo_A3; d.m.y г., 16:35.
Comment
-
Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщениеАааа Колегата над моя пост ВИ го каза. Благодаря dansguardian. Лелелеле излезнах за 2-3 часа, връщам се и са ме налазили 17 алфисти. Какво става бе хора толкова ли ви дразна или смех да става?
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
Стоков чипосан 1.8Т ще пръсне мозъка на всяка една сток алфа чипосана. Кое не разбрахте от цялото изречение? А3-ка е ниска 15-ка до висока 14-ка/400м
С3-ки повечето са в 13-ките. Коя от стоковите чипосани алфи ще запише същото или по-добро време та приказвате глупости момчета?
п.п.Иначе много искам да те видя с А3-ката пред мене примерно на отсечката Мадан-Златоград или Варна-Зл.пясъци през Аладжата ако някой ден се засечем по пътищата.Щото преди месец един баварец много се заяждаше на равното ма на Шипка ми освети очите със стопове.Аз си падам по планинската каране и ако ми се скрийш зад завоя ти стискам ръката.Точно така неволно си направихме кефа с едно бургаско бмв миналата година из Еленския балкан, здраво караше пишлемето и мастойрски ми взе един завой без да ме хвърли в храстите.Добре ни дойде биричката в хотела.Позавиждахме си един друг кой кво му липсва дет другия го има и тъй.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment