Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2015

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз излязох, поогледах се, нямаше никой на чертата и се прибрах, баси...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Заставай на чертата да ти избие варицелата и после карантината ще те държи 1 месец. Ще се будиш на сън и ще викаш 1.8Т

Comment

• Бързи алфи за драг няма, 145цата турбо беше дала 12.9 преди да я продадат, и на Радо дизела с нитро записа 12.9. Поне аз не съм видял по-добри времена,последните 4-5 години...
        пс. на официална техника,не на съборите

Comment

• Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщение
          Бързи алфи за драг няма, 145цата турбо беше дала 12.9 преди да я продадат, и на Радо дизела с нитро записа 12.9. Поне аз не съм видял по-добри времена,последните 4-5 години...
          И на Бобо имаше средна 11-ка ба г-тек ако не ме лъже паметта..

Comment

• Аз спирам да пиша, защото осъзнах с какъв заблуден човек разговарям. Ако си мислиш, че света се върти около една дървена А3-ка и един двигател, който ако не е напомпан е пълна скръб, то ти си в голяма грешка. Не разбрах защо игнорира предишния ми пост?

ПС Сега ти разгледах клиповете във Вбокс, и като гледам колата ти има сила от 6000 до 8000, преди тва е умряла работа. За мене тва е далеч от всекидневна кола.
            Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 13:16.
            Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
            Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
              Аз спирам да пиша, защото осъзнах с какъв заблуден човек разговарям. Ако си мислиш, че света се върти около една дървена А3-ка и един двигател, който ако не е напомпан е пълна скръб, то ти си в голяма грешка. Не разбрах защо игнорира предишния ми пост?

ПС Сега ти разгледах клиповете във Вбокс, и като гледам колата ти има сила от 6000 до 8000, преди тва е умряла работа. За мене тва е далеч от всекидневна кола.
              Не съм ти игнорирал предишния пост. Погледни хубаво на предишната страница съм те цитирал и отговорил. Колата ми е с климатик, салон ФУЛЛ СТРИЙТ и държа да кажа че от 5000-8000 има фул бууст като турбината тръгва още на 3500 и там има 0.2 налягане, просто на клипа не я карам така че да може да го видиш това. А преди 3500 колата има малко над 100 коня на мотор, което е напъно достатъчно за стрийт евридейка, докато алфите са зле като цяло в целия работен диапазон и там нищо не се случва никъде (тук не визирам дизелите)

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
              И на Бобо имаше средна 11-ка ба г-тек ако не ме лъже паметта..
              11.8 имаше на г-тека. Само че тази кола вече не се движи, а тя не пее в хора Роска дори и да е здрава

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:25 ----------

Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщение
              Бързи алфи за драг няма, 145цата турбо беше дала 12.9 преди да я продадат, и на Радо дизела с нитро записа 12.9. Поне аз не съм видял по-добри времена,последните 4-5 години...
              Именно и аз това се опитвам да обясня "НЯМА БЪРЗИ АЛФИ" и като цифрите го говорят на официялната техника незнам защо спорят алфистите и си мислят че ги нападам, та даже ми се и сърдят. Просто констатирам факти!

Comment

• Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
                Не съм ти игнорирал предишния пост. Погледни хубаво на предишната страница съм те цитирал и отговорил. Колата ми е с климатик, салон ФУЛЛ СТРИЙТ и държа да кажа че от 5000-8000 има фул бууст като турбината тръгва още на 3500 и там има 0.2 налягане, просто на клипа не я карам така че да може да го видиш това. А преди 3500 колата има малко над 100 коня на мотор, което е напъно достатъчно за стрийт евридейка, докато алфите са зле като цяло в целия работен диапазон и там нищо не се случва никъде (тук не визирам дизелите)

---------- Post added at 14:25 ---------- Previous post was at 14:20 ----------

11.8 имаше на г-тека. Само че тази кола вече не се движи, а тя не пее в хора Роска дори и да е здрава

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:25 ----------

Именно и аз това се опитвам да обясня "НЯМА БЪРЗИ АЛФИ" и като цифрите го говорят на официялната техника незнам защо спорят алфистите и си мислят че ги нападам, та даже ми се и сърдят. Просто констатирам факти!
                Има Пешка, но не улицата!

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                  Има Пешка, но не улицата!
                  Сега само да не кажеш че не е и в БГ?

Comment

Сега само да не кажеш че не е и в БГ?
                    Нещо такова, не се и състезава вече.

Comment

Да си драгаджия означава да имаш познания, а тук те са единици, които си драскат където трябва и вие не виждате нищо от написаното.
                      Да си драгаджия е едно, да правиш коли за драг е друго......за първото не се иска кой знае кво, за второто съм съгласен че иска много четене........
                      Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
                      Просто всичките ви алфи са бавни и затова ви е тъпо момчета.
                      Сещам се преди петилетка мисля че беше, Алфисти.бг правиха некъв тракдей на Кал в деня след VW събора......след първата ни сесия от 5 коли на сутринта некъв Нену се изказа по микрофона че всичките 5 коли от първата сесия са били с поне секунда най - доброто време от целия VW фест.......така че бавна кола в права линия не значи че е бавна на писта......Не знам дали ти е известен факта че 110 коньова дизелация, дето тежеше 1400, беше най - бързия дизел на Калояново почти 2 години и половина......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ееее сега те сложиха на чертата и тебе

-----------
                        Пай сеее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                          Ееее сега те сложиха на чертата и тебе

-----------
                          Пай сеее ...
                          Той Ферко на право не мой да кара , но имали завой А-3 формата няма да разбере какво му се е случило
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Да си драгаджия е едно, да правиш коли за драг е друго......за първото не се иска кой знае кво, за второто съм съгласен че иска много четене........

Сещам се преди петилетка мисля че беше, Алфисти.бг правиха некъв тракдей на Кал в деня след VW събора......след първата ни сесия от 5 коли на сутринта некъв Нену се изказа по микрофона че всичките 5 коли от първата сесия са били с поне секунда най - доброто време от целия VW фест.......така че бавна кола в права линия не значи че е бавна на писта......Не знам дали ти е известен факта че 110 коньова дизелация, дето тежеше 1400, беше най - бързия дизел на Калояново почти 2 години и половина......
                            Не споря и не става дума за завои. Съгласен съм че на писта със завои по-бързата кола по права линия не означава непременно, че е по-бърза и по завоите. Това не го коментирам. Аз говоря единствено и само за ДРАГ - написах го няколко пъти вече. Никакви други дисциплини не ме вълнуват или впечатляват по никакъв повод, още по-малко 110-коньови дизели. Изобщо дизелите не ги броя за коли без да обиждам никой. Само турбо бензин и нитро.

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:31 ----------

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
                            Той Ферко на право не мой да кара , но имали завой А-3 формата няма да разбере какво му се е случило
                            Някъде видя ли да говоря или да споря за завои? Макар че и с това не съм съгласен особено за с3 или рс3 или рс6 - тук и за завойте не участват алфите, защото са едни и същи от 20 години и не се развиват до ден днешен, но това е тема на друг разговор, в който няма да навлизам.
                            Last edited by Turbo_A3; d.m.y г., 16:35.

Comment

Аааа Колегата над моя пост ВИ го каза. Благодаря dansguardian. Лелелеле излезнах за 2-3 часа, връщам се и са ме налазили 17 алфисти. Какво става бе хора толкова ли ви дразна или смех да става?

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Стоков чипосан 1.8Т ще пръсне мозъка на всяка една сток алфа чипосана. Кое не разбрахте от цялото изречение? А3-ка е ниска 15-ка до висока 14-ка/400м
                              С3-ки повечето са в 13-ките. Коя от стоковите чипосани алфи ще запише същото или по-добро време та приказвате глупости момчета?
                              Ам ти очевидно не си наясно за какво е италфеста.Просто темата не е подходяща за страста ти ли, хобито ли или каквото е там.Направи си една тема ей тука - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=11. Мен лично ми е през дъртия колко ти върви А3-ката, и съм наясно че има гоуфове и аудита и субарута и други дето вървят повече ма не това е стимулиращото за протежатела на такава кола, говоря за тези дето купуват алфа пак и пак а не за тези дето случайно са си купили некъф скраб.Тия дето скороста и дрифта са им в кръвта си имат раздел ма там нема те пуснат.
                              п.п.Иначе много искам да те видя с А3-ката пред мене примерно на отсечката Мадан-Златоград или Варна-Зл.пясъци през Аладжата ако някой ден се засечем по пътищата.Щото преди месец един баварец много се заяждаше на равното ма на Шипка ми освети очите със стопове.Аз си падам по планинската каране и ако ми се скрийш зад завоя ти стискам ръката.Точно така неволно си направихме кефа с едно бургаско бмв миналата година из Еленския балкан, здраво караше пишлемето и мастойрски ми взе един завой без да ме хвърли в храстите.Добре ни дойде биричката в хотела.Позавиждахме си един друг кой кво му липсва дет другия го има и тъй.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Момчето попита за драг, вие го изядохте.

Comment

Working...
                                X