Известие

Collapse
No announcement yet.

Записване на тайм атак Италфест 2015

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
    Момци днес разбрах ,че времето на Светльо(които ни беше на гости днес) е засечено с Реисхроно от телефона не с транпондер от пистата.Но Балкантон(тонката) каза че времето с транспондер и това от тел. било горе долу еднакво.Стига сте се дървили важно е че си защитаваме италианската марката по пистите и не отстъпваме по нищо на хондаджиите,хлопели,рена ,бмв, и др
    Не си правя колата да се драпам с италианките ,а да дразня германските марки като Ауди, Голф,Сеат,които хич НЕ уважавам от време оно

Евала! и аз съм на това мнение !
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Ами хайде де, че откакто Бобо не се взима в ръце и Ферариста не кара кола приличаща на алфа ми сипват отвсякъде за итал колите...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Тая година ще е така - догодина може би ще има промяна.....
        Макар че чух че шампиончето в клас стрийт над 2000сс във Bulgarian Endurance Championship бил с италианска кола.......така че пак не е без хич.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Тая година ще е така - догодина може би ще има промяна.....
          Макар че чух че шампиончето в клас стрийт над 2000сс във Bulgarian Endurance Championship бил с италианска кола.......така че пак не е без хич.......
          НАтискай ти за Серес да си на ниво, че аз може и да не доладя. Радко и той ко си даде зор може и да бъде и най-бърз ама иска работа...... Бобо и той кола има да прави... СПИТЕ!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

не спиме споко деистваме

Comment

Working...
            X