Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест коментари след феста

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    Хм, това за музиката отпреди 30 години може да е било и препратка към факта, че след 30 години Алфа Ромео се завръща към класическото за марката задно задвижване, а наложеното силово от Фиат предно такова е вече минало... Шегувам се, разбира се.
    Е то щеше да е хубаво и поне една добра италианска песен да чуем, щото съм сигурен, че хората творили тоя италианска марка са прослушвали тяхна си музика.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 05:52.

Comment

Аз съм недоволен само от едно-че не можах да присъствам по уважителни причини. Щеше ми се да се видя с много стари муцуни,но уви.Радвам се ,че се е получило добре и с удоволствие изчетох коментарите. Догодина ще се постараем да е още по-добре.А що се отнася за гайдите догодина ще ви ги докарам за откриването- няколко каба гайди!
        Last edited by kik73bg; d.m.y г., 23:17.

Comment

Феста, беше в пъти по добър от миналогодишния!
          Благодаря за гласуваното доверие да участвам !
          Много италиянки на едно място винаги е прекрасно !

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Е то щеше да е хубаво и поне една добра италианска песен да чуем, щото съм сигурен, че хората творили тоя италианска марка са прослушвали тяхна си музика.
            Тва щях да казвам, че ако въпроса с музиката е толко сложен, никой няма да се разсърди на италианска с оглед на повода

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Въобще - колкото и хубав да беше феста, нека не се задоволяваме с постигнатото, а в бъдеще да е още по-добре!
            Ама ти беше ли ве, що не се обади да пием по една бира
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 05:53.

Comment

Лично аз искам да благодаря и на всички алфисти които се оказаха че ме познават Мислех си че съм последният мохикан но съм грешал Благодаря ви момчета

Comment

Да драсна и аз два реда.
                  Като разбрах къде ще е феста бях абсолютно скептичен,че ще се получи нещо по-различно от сбирка тип "гонки на ОМВ".Даже мислех да не ходя.По стечение на обстоятелствата обаче по служебни задължения се оказах в София и реших,че въпреки всичко е редно да посетя феста и останах изненадан от организацията и атмосферата.Беше ми дори по-хубаво от сефтето ми миналата година на Калояново.Някакси спокойно,хора и коли бяха заедно и имаше с кой да се размени приказка,а на Калояново всеки си бе оставил колата и седеше на оградата.Браво на организаторите.Справихте се много добре предвид кратките срокове!
                  Искам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!
                  Uno 1.?i EX
                  Tipo 1.?i

Comment

Първоначално публикувано от white_shark Покажи съобщение
                    Искам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!
                    Па аз със Типото дойдох и не ми дадоха - на не знам колко италфеста съм бил, нямам нито едно стикерче... аз ли не знам на кое гише ги дават, те ли някъде се крият Да не би да ги дават само на Св. Илия...
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

...

[/COLOR]
                      Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
                      Лично аз искам да благодаря и на всички алфисти които се оказаха че ме познават Мислех си че съм последният мохикан но съм грешал Благодаря ви момчета
                      А бе, айде да ми го даваш тоя спринт....)...и без туй втора година не ми даваш наем за подписа ми на задното ти стъкло....
                      п.п...сериозно на лични....ако има шанс....
                      Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:00.
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                        Па аз със Типото дойдох и не ми дадоха - на не знам колко италфеста съм бил, нямам нито едно стикерче... аз ли не знам на кое гише ги дават, те ли някъде се крият Да не би да ги дават само на Св. Илия...
                        На всички се даваха на входа. Но ако са те пропуснали ще ти дам. Няма проблем, оцели Гишето
                        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Годишните оценки в бележника на ИталФест-а.
                          6 за организацията.
                          6 за състезанията.
                          6 за желанието.
                          6 за изпълнението в толкова кратки срокове.
                          3 за музиката (без да коментирам стила) беше много силна.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                            На всички се даваха на входа. Но ако са те пропуснали ще ти дам. Няма проблем, оцели Гишето
                            Споко, шегувам се, не е толкова спешно Иначе пак да кажа, сичко си беше супер, даже по-добре от друг път

Comment

Кажи кога и къде да почерпя за надписа за другото друг път

Comment

А искате ли да оставим темата САМО за коментари за Феста все пак???
                                Една кака беше яхнала метлата на края на Феста, ма не сварих да я снимам за да видите как може да я размахва ...
                                Last edited by Alfa User; d.m.y г., 11:52.
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X