Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Италфест коментари след феста
Collapse
X
-
-
Аз съм недоволен само от едно-че не можах да присъствам по уважителни причини. Щеше ми се да се видя с много стари муцуни,но уви.Радвам се ,че се е получило добре и с удоволствие изчетох коментарите. Догодина ще се постараем да е още по-добре.А що се отнася за гайдите догодина ще ви ги докарам за откриването- няколко каба гайди!Last edited by kik73bg; d.m.y г., 23:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕ то щеше да е хубаво и поне една добра италианска песен да чуем, щото съм сигурен, че хората творили тоя италианска марка са прослушвали тяхна си музика.
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеВъобще - колкото и хубав да беше феста, нека не се задоволяваме с постигнатото, а в бъдеще да е още по-добре!Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
-
Да драсна и аз два реда.
Като разбрах къде ще е феста бях абсолютно скептичен,че ще се получи нещо по-различно от сбирка тип "гонки на ОМВ".Даже мислех да не ходя.По стечение на обстоятелствата обаче по служебни задължения се оказах в София и реших,че въпреки всичко е редно да посетя феста и останах изненадан от организацията и атмосферата.Беше ми дори по-хубаво от сефтето ми миналата година на Калояново.Някакси спокойно,хора и коли бяха заедно и имаше с кой да се размени приказка,а на Калояново всеки си бе оставил колата и седеше на оградата.Браво на организаторите.Справихте се много добре предвид кратките срокове!
Искам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!Uno 1.?i EX
Tipo 1.?i
Comment
-
Първоначално публикувано от white_shark Покажи съобщениеИскам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!Да не би да ги дават само на Св. Илия...
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
...
[/COLOR]Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщениеЛично аз искам да благодаря и на всички алфисти които се оказаха че ме познават Мислех си че съм последният мохикан но съм грешал Благодаря ви момчета)...и без туй втора година не ми даваш наем за подписа ми на задното ти стъкло....
п.п...сериозно на лични....ако има шанс....
__________________Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:00.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеПа аз със Типото дойдох и не ми дадоха - на не знам колко италфеста съм бил, нямам нито едно стикерче... аз ли не знам на кое гише ги дават, те ли някъде се криятДа не би да ги дават само на Св. Илия...
Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщениеНа всички се даваха на входа. Но ако са те пропуснали ще ти дам. Няма проблем, оцели ГишетоИначе пак да кажа, сичко си беше супер, даже по-добре от друг път
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Comment
-
А искате ли да оставим темата САМО за коментари за Феста все пак???
Една кака беше яхнала метлата на края на Феста, ма не сварих да я снимам за да видите как може да я размахва ...Last edited by Alfa User; d.m.y г., 11:52.
Comment
Comment