аз ще бъда на събора и хотел няма да ползвам, ама все пак - ебати педераската работа, така да се отметнат
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор във Варна 2007
Collapse
X
-
Дайте на някой сметката да мятаме пари
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от cvi4Първоначално публикувано от trustworthyИ това ше стане...суун. Вие последно сте в четворна стая. как ше та траят колегите....не мога да ги мисля
Comment
-
Първоначално публикувано от gigiПървоначално публикувано от cvi4Първоначално публикувано от trustworthyИ това ше стане...суун. Вие последно сте в четворна стая. как ше та траят колегите....не мога да ги мисля2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelinя питайте в тоз хотел ша ма пуснат ли с кучето. ако ме пуснат пишете ме1 двойна 26 една нощувка
) по хотелите
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelinкучето е шар пей и е 10 кг сега до тогава евентуално да е станало 15 кг не повече. ако стане номера идваме !!! 100%Иначе ще питам и ще ти отговоря веднага щом мога
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от Cvetelinкучето е шар пей и е 10 кг сега до тогава евентуално да е станало 15 кг не повече. ако стане номера идваме !!! 100%Иначе ще питам и ще ти отговоря веднага щом мога
е да до италфеста ша е големичка ... ама за събора сега ще е 15 кила. ще чакам да кажеш със сигурност и да ти пращам парите ... за стаята. даже си мисля напрао 2 дена .. да седим
чакам отговораех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Вероятно и аз ако не съм ангажиран служебно ще се включа, но няма да ползвам хотелът.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment