Първоначално публикувано от Alfamaniak
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор във Варна 2007
Collapse
X
-
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Имам въпрос КОЙ И ЗАЩО МИ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА ,,Кой ще е сам във ВарнаСега ше ми плаща второто легло
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Cvetelinколко хора се събираме за сега.
@stelt: ша патуваме май заедно
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от steltПървоначално публикувано от Cvetelinколко хора се събираме за сега.
@stelt: ша патуваме май заедно
тебе верно ти е голям кеф да ме тровиш ...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от muffkaпишете и за мен една стая'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Пиши още една 3ка....Пламен (QVfoglio) + 2ма....по възможност в стая с 3 легла.
Като гледам ще сме около 20-30човека....а както винаги става може и към 40+ да одарим.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
@КГБ
Тройки няма. Има четворки и двойки. С Неокил нещо не може ли да се комбинира да станат 4-ма? Резервациите могат да се потвърждават до ден-два макс. След това няма гаранция, че ще може да се спи в тоя хотел. Не, че няма други варианти, но да не остане някой недоволен, а реално да се е обадил прекалено късно
Първоначално публикувано от valjo...то това е момиче, така че май няма да е с неокиллГолям моралист се извъди. Защо да дават 20-30 лв отгоре като могат да си ги изхарчат за диагностика, шарнирче нещо... времената са трудни, колите ни - чупливи
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment