Първоначално публикувано от ne0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Track day 2
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениев този ред на мисли, май ще трябва пускането на пистата да е май по класове... хем да не пречим по-бавните, хем да е по-безопасно и да не се налагат изпреварвания, които са си опасна маневра!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеПо-голям резултат може да се постигне със сходимостта на колелата (toe in/out),"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениезатова ще си има среща на пилотите преди карането и ще се взимат под внимание миналогодишните времена. Скоро ще има повече инфоAlfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениев този ред на мисли, май ще трябва пускането на пистата да е май по класове... хем да не пречим по-бавните, хем да е по-безопасно и да не се налагат изпреварвания, които са си опасна маневра!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПроблем е когато на пистата има коли с разлика повече от 2-3 сек на обиколка. 10 тината секунди при старта се стопяват преди средата на серията. Като цяло миналата година нямаше сериозни проблеми."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщениеЕто и първото ми видео....360градуса с ~140км/ч
Тия дни като ми остане време ще го направя да се вижда и телеметрията.
http://www.youtube.com/watch?v=X4LWvi8L0KUsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеdigitalundgrd да направим и ние една решетка"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе то като си киризиш в огледалата и знаеш кое е точното място да пропуснеш задния, и тва не е голям проблем.....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе то като си киризиш в огледалата и знаеш кое е точното място да пропуснеш задния, и тва не е голям проблем.....
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСакън, не му причинявай това - ще вземе да дадеш по добро време, и 2 месеца ще се терзае с кола ли си го бил или с пилотаж, а ако стигне до извода че си го бил с кола, ще се почне "ама що сега така", и без това много го бива в трудните решения......Мен ми се изясниха нещата относно невървежа на колата и въпроса "що сега така" не е на дневен ред
Сега въпроса е какво време ще дам с една от най-куците коли във форума
п.с.Всяка 147ца е добре дошла на стартовата решеткаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
майтапа настрана, може да се сформират стартови решетки по модели автомобили. Ще е готино да се снимат на писта, обаче но всичко зависи и от бройките конкретни модели и реално това няма да е подходящо. Освен ако се направи само по един такъв старт и после вече според времената да се подреждат на старта!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
идеята е всеки да кара колкото си иска... ако всички внимават и си ползват огледалата няма да има проблеми.... разликите м/у колите са малки така че споко
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеЩе е готино да се снимат на писта, ...
Като става въпрос за снимки, няма да е зле да се изкарат всички коли (и тия от паркинга) на пистата за общи снимки или клип с малка скорост. Не за заблуда на някого (че сме мнооого ...), но си мисля, че ще е добре. Една-две почетни обиколки по случай юбилея.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment