Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тия хич не им вярвам от една седмица следя и всеки ден променят прогнозата за 15-ти. По принцип времето винаги го познават, но бъркат датите тъи че
    манете го това ми я кажете кой какво тунингова за последно.

Comment

• аз сбирам пара да сменя маслото..... и бензин 100 октана и стига толкова

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Затегнах болтове,обезвъздуших спирачки и малко моднах нещата и почна да вдига задни гуми
        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          ми я кажете кой какво тунингова за последно.
          Боядисах предния капак с аеродинамична боя, даваща предимство от 0.0032 за обиколка......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• по коя телевизия можем да следим надпреварата, за тези които нямат възможност да присъстват
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
              по коя телевизия можем да следим надпреварата, за тези които нямат възможност да присъстват
              никъде... САМО НА ПИСТАТА

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• аз изпрах филтъра тази нощ! предполагам ще измия и колата преди събота, да олекне малко

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  аз сбирам пара да сменя маслото..... и бензин 100 октана и стига толкова
                  Почти сме на едно дередже ама аз май няма да успея и маслото да сменя
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Масло и филтър-сменени,въздушен филтър- изпран,окачване-подменено,спирачки-ъбдейт вери биг спешъл тул,полиоретан-тази вечер,седалка + колан -монтирани,събира парички за бензин,хихихихи.
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Щом ще има гръмотевици, слизам да подменя антената с метална и да заземя колата
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

• Ей,да правите снимки и видео,че работещите пак ще го пропуснем....
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Та въпреки, че е повече от ясно, че ще вали, гърми и прочие, мероприятието ще остане в събота така ли?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Какво ви пука за дъжда, вече и в нета го има мероприятието, няма как да се премести деня според мен http://news.automedia.bg/read/9610.html

Comment

• Ако някой доде само със сликове, мое да остане изненадан......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ами от една страна е добре да е дъждовно от друга не...Примерно тези, които имат сликове, при дъжд няма да карат с тях, а ще са с нормални стрийт гуми...Дефакто губят малко или много от преимуществото на слика срещу стрийт гумата в условия на слънчево и топло време...

Лично аз нямам сликове, така че нищо не губя...

Единственото, което ще ме е яд при положение, че вали е, че няма да мога да съпоставя времето, което дадох миналата година ( беше жега), с това от тази година (ако вали)...Защото малко или много бая неща промених по колата от тогава и ми е интересно дали си е заслужавало инвестицията
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X