Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    Ами от една страна е добре да е дъждовно от друга не...Примерно тези, които имат сликове, при дъжд няма да карат с тях, а ще са с нормални стрийт гуми...Дефакто губят малко или много от преимуществото на слика срещу стрийт гумата в условия на слънчево и топло време...

Лично аз нямам сликове, така че нищо не губя...

Единственото, което ще ме е яд при положение, че вали е, че няма да мога да съпоставя времето, което дадох миналата година ( беше жега), с това от тази година (ако вали)...Защото малко или много бая неща промених по колата от тогава и ми е интересно дали си е заслужавало инвестицията
    Тука си силно в грешка - сликове за дъжд бол Освен това като ти знам промените по колата ако няма локви а само е мокро, времето ти ще е много близко до миналогодишното
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Абе мисля си че ще има и сушинка за каране, демек надали ще вали цял ден, ако вали, но иска ми се да е поне 2-3 часа мокро, поне да си се изкефя......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Абе мисля си че ще има и сушинка за каране, демек надали ще вали цял ден, ако вали, но иска ми се да е поне 2-3 часа мокро, поне да си се изкефя......
        На кое ще се изкефиш че немога да се сетя да не си си направил алфата на задно?
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Мне, а много би ми се искало - но на сухо има едни лимити който могат да се достигнат, а на мокро други......на мокро не мога да се юркам на пътища с канавка или мантинела, но на писта мога колкото си искам.......аз не отивам на тракдей за да дам най - добро време, или да докажа нещо, отивам за да разбера какво може мойта 156 на писта......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Мне, а много би ми се искало - но на сухо има едни лимити който могат да се достигнат, а на мокро други......на мокро не мога да се юркам на пътища с канавка или мантинела, но на писта мога колкото си искам.......аз не отивам на тракдей за да дам най - добро време, или да докажа нещо, отивам за да разбера какво може мойта 156 на писта......
            Аха ясно явно само мен ме е страх от бетонните стени на пистата
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Тука си силно в грешка - сликове за дъжд бол Освен това като ти знам промените по колата ако няма локви а само е мокро, времето ти ще е много близко до миналогодишното
              Ами миналата година 4-5 коли карахте със сликове, предполагам същите хора ще имате и сликове за дъжд
              Останалите я имат някакви въобще сликове, я не...

А относно времето, ако то е 1-2 секунди надолу от 1,10 сек (миналогодишното) за тази кола мъртвец, а ти знаеш лично, много добре колко НЕ върви, ще е предостатъчно за мен
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

нали знаеш, кое е последното нещо което минава през главата на смел и безрасъден пилот ?
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Ами от една страна е добре да е дъждовно от друга не...Примерно тези, които имат сликове, при дъжд няма да карат с тях, а ще са с нормални стрийт гуми...Дефакто губят малко или много от преимуществото на слика срещу стрийт гумата в условия на слънчево и топло време...

Лично аз нямам сликове, така че нищо не губя...

Единственото, което ще ме е яд при положение, че вали е, че няма да мога да съпоставя времето, което дадох миналата година ( беше жега), с това от тази година (ако вали)...Защото малко или много бая неща промених по колата от тогава и ми е интересно дали си е заслужавало инвестицията
                  Май в неделя имеше оупън дей, така че, може да останеш и да издебнеш сух момент
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

• Ми накрая така ще стане... Ама айде стига, че ще урочасаме нещата Да стискаме палци да е сухо
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• ма вие още ли си мислите че няма да има сухо каране????????

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А бе то едва ли има някой който да не го е страх от тоя бетон, ма едва ли повечето ще си признаят.........
                        Аз се се каня да ида да покарам на някой от дните за свободно каране, мааа кат са поразмисля........
                        Тя пистата като цяло за 5г. бая се разви, та дай боже след още някоя друга година и тия ДУВАРИ да изчезнат............. и по-голямка да стане..........
                        sigpic
                        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                        147 JTDm 140-Малката манекенка
                        GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          ма вие още ли си мислите че няма да има сухо каране????????

Лафим си само. Мен лично не ми пука какво е времето. Ще нося като миналата година плажния чадър - пази и от слънце и от дъжд.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• Ако дойда към 14-15 без да карам има ли проблем?

Comment

• Като гледам доста хора приемат лично карането утре като състезание срещу другите... да се види на кой му е по... да валяло дъжд че тея със сликове да давали по малки времена че тея с нормални коли и гуми да изглеждат по-близко като време до бързите коли... бе въобще вътрешна борба...

Според мене духа и целта на мероприятието за всеки трябва да е да се покара с кеф и да се покаже какви времена може да даде италянската школа като цяло спрямо съборите на другите марки...

Миналата година рекциите на хора извън клуба бяхя "хехе това ли са най-добрите времена"... нека тази година не е така
                              Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                                ма вие още ли си мислите че няма да има сухо каране????????
                                залагам на сух и облачен предияобяд и мокър следобед... мокър с прекъсвания, но мокър.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X