If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами от една страна е добре да е дъждовно от друга не...Примерно тези, които имат сликове, при дъжд няма да карат с тях, а ще са с нормални стрийт гуми...Дефакто губят малко или много от преимуществото на слика срещу стрийт гумата в условия на слънчево и топло време...
Лично аз нямам сликове, така че нищо не губя...
Единственото, което ще ме е яд при положение, че вали е, че няма да мога да съпоставя времето, което дадох миналата година ( беше жега), с това от тази година (ако вали)...Защото малко или много бая неща промених по колата от тогава и ми е интересно дали си е заслужавало инвестицията
Тука си силно в грешка - сликове за дъжд бол Освен това като ти знам промените по колата ако няма локви а само е мокро, времето ти ще е много близко до миналогодишното
Мне, а много би ми се искало - но на сухо има едни лимити който могат да се достигнат, а на мокро други......на мокро не мога да се юркам на пътища с канавка или мантинела, но на писта мога колкото си искам.......аз не отивам на тракдей за да дам най - добро време, или да докажа нещо, отивам за да разбера какво може мойта 156 на писта......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Мне, а много би ми се искало - но на сухо има едни лимити който могат да се достигнат, а на мокро други......на мокро не мога да се юркам на пътища с канавка или мантинела, но на писта мога колкото си искам.......аз не отивам на тракдей за да дам най - добро време, или да докажа нещо, отивам за да разбера какво може мойта 156 на писта......
Аха ясно явно само мен ме е страх от бетонните стени на пистата
Тука си силно в грешка - сликове за дъжд бол Освен това като ти знам промените по колата ако няма локви а само е мокро, времето ти ще е много близко до миналогодишното
Ами миналата година 4-5 коли карахте със сликове, предполагам същите хора ще имате и сликове за дъжд
Останалите я имат някакви въобще сликове, я не...
А относно времето, ако то е 1-2 секунди надолу от 1,10 сек (миналогодишното) за тази кола мъртвец, а ти знаеш лично, много добре колко НЕ върви, ще е предостатъчно за мен
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Ами от една страна е добре да е дъждовно от друга не...Примерно тези, които имат сликове, при дъжд няма да карат с тях, а ще са с нормални стрийт гуми...Дефакто губят малко или много от преимуществото на слика срещу стрийт гумата в условия на слънчево и топло време...
Лично аз нямам сликове, така че нищо не губя...
Единственото, което ще ме е яд при положение, че вали е, че няма да мога да съпоставя времето, което дадох миналата година ( беше жега), с това от тази година (ако вали)...Защото малко или много бая неща промених по колата от тогава и ми е интересно дали си е заслужавало инвестицията
Май в неделя имеше оупън дей, така че, може да останеш и да издебнеш сух момент
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
ма вие още ли си мислите че няма да има сухо каране????????
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Аха ясно явно само мен ме е страх от бетонните стени на пистата
А бе то едва ли има някой който да не го е страх от тоя бетон, ма едва ли повечето ще си признаят.........
Аз се се каня да ида да покарам на някой от дните за свободно каране, мааа кат са поразмисля........
Тя пистата като цяло за 5г. бая се разви, та дай боже след още някоя друга година и тия ДУВАРИ да изчезнат............. и по-голямка да стане..........
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
ма вие още ли си мислите че няма да има сухо каране????????
Лафим си само. Мен лично не ми пука какво е времето. Ще нося като миналата година плажния чадър - пази и от слънце и от дъжд.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Като гледам доста хора приемат лично карането утре като състезание срещу другите... да се види на кой му е по... да валяло дъжд че тея със сликове да давали по малки времена че тея с нормални коли и гуми да изглеждат по-близко като време до бързите коли... бе въобще вътрешна борба...
Според мене духа и целта на мероприятието за всеки трябва да е да се покара с кеф и да се покаже какви времена може да даде италянската школа като цяло спрямо съборите на другите марки...
Миналата година рекциите на хора извън клуба бяхя "хехе това ли са най-добрите времена"... нека тази година не е така
Comment