Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    ОФИЦИАЛНО ВИДЕО и събрани снимки!!!1

http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
    Страхотна работа с видеото !!! Направо ми стопля сърцето напук на бруталния вятър дето ни издуха там
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      ОФИЦИАЛНО ВИДЕО и събрани снимки!!!1

http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
      аз съм озадачен, толкова ли сме мижави ... най-бързите интегралета - фиат и ланчиа не са загатнати дори ?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
      YouTube
      evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
        аз съм озадачен, толкова ли сме мижави ... най-бързите интегралета - фиат и ланчиа не са загатнати дори ?
        случайно е..... не искам да се оправдаваме за нещо за което нямаме пръст, но има вероятност оператора да не е бил на пистата тогава... но не го и обвинявам за нишо все пак задачата му беше да отрази събитието според него. Незнам наистина... но ако има кадри с вас ще ви ги предоставя....

Пак се извиняваме ....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

На клипчето несе вижда коя кола е най-бърза а са показани хубави моменти от пистата,все пак е официално видео и трябва да има няква визия нали..
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• стига де, така се е получило, миналата година пък на Нено я нямаше ама какво от това...
            Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
            Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
            Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

• Евала, видеото е страшно, направо ми идва да отивам към колата и да дам газзз.... Но следващият път ще да е.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Така като гледам, за следващия тракдей се очертават поне 100 участника.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                  Така като гледам, за следващия тракдей се очертават поне 100 участника.
                  Дано не е само на думи , че лесно се обещава Като гледам , май в началото трябваше да се пусне едно такова готино видео за надъхване Стягайте бегачките от сега , събирайте гуми и пари за гориво и до другия път
                  А русенските коли заслужаваха да бъдат отразени ... показаха добро каране !
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Ааааа мен ме има-може и за 5 сек. но все пак

Иначе клипчето е доста добре направено

п.с. ICI ,вижда ли се нещо от онборда или......
                    146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                      Ааааа мен ме има-може и за 5 сек. но все пак

Иначе клипчето е доста добре направено

п.с. ICI ,вижда ли се нещо от онборда или......
                      ааа теб са те отразили, пък аз си викам Катаната че ще ме е хванал с хубавата техника баш като плъзгам по кроасана, ама не
                      Ще пусна видео като ми го пратят и отделя интересните моменти, че е почти час цялото.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube
                      evo2 600

Comment

ааа теб са те отразили, пък аз си викам Катаната че ще ме е хванал с хубавата техника баш като плъзгам по кроасана, ама не
                        Ще пусна видео като ми го пратят и отделя интересните моменти, че е почти час цялото.
                        Имам само едно клипче и то с много лошо качесво(gsm) и на него си подгонил една 156-ца баш на кроасана. След малко ще го кача
                        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                        и делта

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=no1rTLqPViU
                          http://www.youtube.com/watch?v=rMR7FDejQyM
                          http://www.youtube.com/watch?v=Almgilz1ZFs
                          Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                          Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Еее супер сте си изкарали само може да ви завижда човек
                            А я да ви попитам понеже на видеотата виждам че карате едновременно много коли на пистата та въпроса ми е през цялото време ли е така или това вече е свободното каране? Защото при засичане най-добро време ако има коли да ти се пречкат може да не дадеш най-доброто от себе си.. Или при обиколките за време са по 2-3ма само?
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                              Еее супер сте си изкарали само може да ви завижда човек
                              А я да ви попитам понеже на видеотата виждам че карате едновременно много коли на пистата та въпроса ми е през цялото време ли е така или това вече е свободното каране? Защото при засичане най-добро време ако има коли да ти се пречкат може да не дадеш най-доброто от себе си.. Или при обиколките за време са по 2-3ма само?
                              Пускаха се по 5 коли максимум на отделни сесии, траещи по няколко обиколки.
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• http://vbox7.com/play:9b78af6b
                                Добре, че написах какви са колите в описанието на клипа, че май само аз си знам какво съм снимал. А странното е, че звукът закъснява...
                                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                                и делта

Comment

Working...
                                X