If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз съм озадачен, толкова ли сме мижави ... най-бързите интегралета - фиат и ланчиа не са загатнати дори ?
случайно е..... не искам да се оправдаваме за нещо за което нямаме пръст, но има вероятност оператора да не е бил на пистата тогава... но не го и обвинявам за нишо все пак задачата му беше да отрази събитието според него. Незнам наистина... но ако има кадри с вас ще ви ги предоставя....
Пак се извиняваме ....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Така като гледам, за следващия тракдей се очертават поне 100 участника.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Така като гледам, за следващия тракдей се очертават поне 100 участника.
Дано не е само на думи , че лесно се обещава Като гледам , май в началото трябваше да се пусне едно такова готино видео за надъхване Стягайте бегачките от сега , събирайте гуми и пари за гориво и до другия път
А русенските коли заслужаваха да бъдат отразени ... показаха добро каране !
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
ааа теб са те отразили, пък аз си викам Катаната че ще ме е хванал с хубавата техника баш като плъзгам по кроасана, ама не
Ще пусна видео като ми го пратят и отделя интересните моменти, че е почти час цялото.
ааа теб са те отразили, пък аз си викам Катаната че ще ме е хванал с хубавата техника баш като плъзгам по кроасана, ама не
Ще пусна видео като ми го пратят и отделя интересните моменти, че е почти час цялото.
Имам само едно клипче и то с много лошо качесво(gsm) и на него си подгонил една 156-ца баш на кроасана. След малко ще го кача
Еее супер сте си изкарали само може да ви завижда човек
А я да ви попитам понеже на видеотата виждам че карате едновременно много коли на пистата та въпроса ми е през цялото време ли е така или това вече е свободното каране? Защото при засичане най-добро време ако има коли да ти се пречкат може да не дадеш най-доброто от себе си.. Или при обиколките за време са по 2-3ма само?
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Еее супер сте си изкарали само може да ви завижда човек
А я да ви попитам понеже на видеотата виждам че карате едновременно много коли на пистата та въпроса ми е през цялото време ли е така или това вече е свободното каране? Защото при засичане най-добро време ако има коли да ти се пречкат може да не дадеш най-доброто от себе си.. Или при обиколките за време са по 2-3ма само?
Пускаха се по 5 коли максимум на отделни сесии, траещи по няколко обиколки.
http://vbox7.com/play:9b78af6b
Добре, че написах какви са колите в описанието на клипа, че май само аз си знам какво съм снимал. А странното е, че звукът закъснява...
Comment