Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
    After the party
    Евала, готино каране направи. Миналата година и аз излязох с разпрани гуми.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Нали затова съм там - като не смея да се пусна по пистата (което май ще се промени следващия път...) поне да документирам качествено, за да могат всички да си спомнят с кеф какво е било ... Съжалявам, че времето беше доста мрачно - можеха да станат още по-брутални снимките
      точно мрачното време дава ценен оттенък на снимките Точно като гледах облаците и си виках ще станат уникални снимки
      Last edited by dimo; d.m.y г., 09:37.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
        А кой беше оператора със статива в кроасана ?
        KATANA......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• значи и тази година клипа ще е на ниво
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Ясно, благодаря.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
              значи и тази година клипа ще е на ниво
              клипа го правят участниците.... ТИ, аз и всички сърцати хора които не жалиха колите си.... иии агитката, малка но адекватна ... евала на Пазарджишката агитка

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Поздравления на всички участници! Страхотно изглежда поне по снимките! Дано на следващия има още повече ентусиасти!
                Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  ... евала на Пазарджишката агитка
                  Тяхната агитка беше най-атрактивната Поздравления на kocta и Stelt за карането , които показаха добри умения с автомобили по 100-тина коня , както и към другите участници !

Малко скромни снимки от мен http://www.snimka.bg/auto-racing/ii-...5-05-10.501905
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Малко но от сърце, ето и от мен картинки
                    Attached Files
                    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                    1999 Citroen Saxo 1.0
                    Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Малко и от мен

снимчици и от мен и евала на neo напълни ми душата ! и другите де
                      Attached Files

Comment

• Екстра си беше времето и всичко.......трябва пак скоро.

Общо взето съм доволен от "кошера" :без никаква подготовка, със поизтъркани гуми и пълен интериор-бива. макар че определено не изкарах максимума от нея,а и засякох малко трафик, въпреки че колегите почти мигновенно реагираха

Иначе евалата още веднъж на Коста за шофирането

защо неучаства турбинираната 156-ца не разбрах обаче.......
                        146 Turbo

Comment

• До 2 часа качвам Онборда.Сега се Рендва понеже го заснехме с главата надолу!
                          Мерси Много на всички за Топлите думи!
                          Правите ми деня лъчезарен
                          Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                            До 2 часа качвам Онборда.Сега се Рендва понеже го заснехме с главата надолу!
                            Мерси Много на всички за Топлите думи!
                            Правите ми деня лъчезарен
                            в края на сметка доброто настроение е по-скъпо от всичко останало... много съм доволен че така се случи и всияки караха сърцато... тоя път май беше малко но качестено... не че 45 участници са малко

Comment

• Малко късно ,но все пак да го напиша. Браво на организаторите и на всички участници.Наистина не очкавах да се получи такъв трак дей и съм много приятно изненадан.
                              С каквото разполагах това се получи,може би можеше малко по-добре ,но точно в момента когато влязох в ритъм и колата реши че 15-20 литра бензин са и малко за такова каране и угасна на един завой ....и .... полека към бокса без стресиране по завоите ,че не ми се чупеше мотор.
                              Яд ме е че не покарах повече на мокрото,много ми беше интересно,ама времето не позволи,бързичко се изсуши пистата.
                              Интересното е че стриит гумите ми си държаха без грижи преди да пекне,което си ме учуди.

Нено,Коста вие сте ненормални,няма такова влизане в завоите,особено кроасана

П.П.От Габрово до Пловдив няма никъде по пътя маркова бензиностанция с бензин 98 или 100,баси и тъпотията,на връщане се наложи да ходя чак до Карлово да заредя
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

• Правихме си кефа,пишкомерието сякаш неприсъстваше и атмосферта беше на ниво а не както в форума.Няма смисъл и аз да го казвам то се видя кой момчета са подготвени и имат стаж зад гърба,особено на тази писта.
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X