Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 2

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    ей така да е винаги.... Всички се изкефиха на Русенската бригада, която сутринта вдигна летвата много високо.
    Найистина не съм вярвал нито че Коста, нито че аз или някой ще бие вашите времена... абе първите 10 са в 1 секунда почти... СУПЕР БЕШЕ...

..... на Мариана й свърши бензина между Калояново и Пловдив....
    то летвата в събота ми беше същата както от последното ми идване на Калояново миналата година.
    Вече в неделя смъкнах на 1.01. 26 след като Живко ми показа как трябва да се минава.
    Иначе браво на вас дето карахте със сликове - показахте страшни минавания през завоите.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
    YouTube
    evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
      ЕТО ГО ОНБОРДА!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=HS7-JXSf8Yo
      Нямам нерви да чакам да излезе по-високото качество и го качвам направо така!
      Нищо не съм рязал от началото до края си е (само 1-вата обиколка е нещо като загряваща за гумите и спирачките).
      Приятно гледане!
      Ти си моя идол за шофер! Евала братле. Много добро каране Този път отново не можах да присъствам, но другиа път задължително си нагласям едни гуми за търкане и идвам Много ме надъха
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Другия път трябва да запишем участие и от нашия край Аз също ще съм на линия ! Да си направя кефа малко , че много ме надъхаха всички по пистата !! Хрумна ми по едно време да се записвам но ми беше много жал 18"-те , жалко че нямах други под ръка
        Поздрави още веднъж към всички които бяха на пистата невероятни бяхте !!

Comment

• Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
          Другия път трябва да запишем участие и от нашия край Аз също ще съм на линия ! Да си направя кефа малко , че много ме надъхаха всички по пистата !! Хрумна ми по едно време да се записвам но ми беше много жал 18"-те , жалко че нямах други под ръка
          Поздрави още веднъж към всички които бяха на пистата невероятни бяхте !!
          И на мен ми беше жал,точно преди 2 седмици сложих чисто нови 17-ки 4бр,но странното е че нищо им няма а доста държаха,аз и малко карах де само 2 сесий но кефа си е кеф затова следващия път него мисли много
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            И на мен ми беше жал,точно преди 2 седмици сложих чисто нови 17-ки 4бр,но странното е че нищо им няма а доста държаха,аз и малко карах де само 2 сесий но кефа си е кеф затова следващия път него мисли много
            За следващото издание сме на линия двамцата със оем-чо

п.п Сложи ли си болт че много се притесних за теб като те видях без един и то отпред !

Comment

• Малко снимки и от мен
              Attached Files
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Поздрави за всички учасници и присъстващи от мен......
                И едно скромно клипче........

http://www.vbox7.com/play:f25fb7b3
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

• Коста,бате много добро каране,идеална траектория правиш,като гледам моментите ти зад 1.9 жтд 145-цата,много голямо недозавиване и като че ли ще литне от пистата,докато ти не мърдаш,евала за добре подготвената кола,евала и за твойто каране,Кинг си бате
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

• ГИГИ МАСТЪР!!!!!!! КАПИТАН НА КОРАБ!!!!!!

Click image for larger version

Name:	A_40_3.jpg
Views:	1
Size:	91.7 Килобайта
ID:	2282618

Скоро и други снимки на колегата Емо Белев.......

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Баси, ако ми кажеше някой че тва може да вдигне гума на писта, нямаше да повярвам - еле пък предна....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Баси, ако ми кажеше някой че тва може да вдигне гума на писта, нямаше да повярвам - еле пък предна....
                        няма тън мън ... снимано е

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          ГИГИ МАСТЪР!!!!!!! КАПИТАН НА КОРАБ!!!!!!

[ATTACH]47841[/ATTACH]
                          AR 155 2.0 16V Never Forget You
                          AR 166 2.4 JTD

Comment

• Тва го гледам 15мин. вече и още не вярвам че е възможно...с това окачване и таз тежина ех ако бях сложил Q2....

Радвам се че на много фенове им хареса и се запалиха още повече, телефона ми от събота не е спирал да звъни да ме питат кога ще има пак трак дей, че и с този работен ден за някой имаше греда.
                            Браво на всички учасници, и на търпеливата публика която издържа на дъжд, вятър че накрая и пек.
                            Благодаря на професионалистите с фотоапарати има страхотни снимки.
                            Някой започнаха да точат още повече красавиците......да си признават......
                            Споко имаме нещо предвид с Нено

Comment

• Ибаси мамата,ибаси змиътъ,166-цата можела да летии
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Сега ако направиме и едно хубаво Промо за следващо мероприятие и го разпратиме насам натам... ехеее
                                Аз нямам търпение да дойде края на седмицата когото предполагам ще излезе матеряла от Радо - Катана Теам
                                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Working...
                                X