Известие

Collapse
No announcement yet.

Тrack day 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ето и моята гордост но с качествен шофьор 1,08,00 и още нещо
    http://www.youtube.com/watch?v=SnBkeUeN29E
    http://www.youtube.com/watch?v=v-C-FZRV6u0
    http://www.youtube.com/watch?v=pa2kf3GLxyI
    http://www.youtube.com/watch?v=xorgIwcGCc0
    Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 19:40.
    Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
    Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

• Яки клипчета, яко изкарване !!!
      Съжалявам, че не можах да дойда, но тоя път нямаше как да се измъкна от работа...
      Другия път се надявам да наваксам !
      Поздрави за организаторите, и естествено - специални поздрави за култовите 75 !!!!!!!!!!!!

P.S. Момчета, искам едно кръгче с някоя 3.0 V6 - pleeeeeeeeeeeeeease !?!?!?!?!?!?!?!?!?!
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Яки клипчета, яко изкарване !!!
        Съжалявам, че не можах да дойда, но тоя път нямаше как да се измъкна от работа...
        Другия път се надявам да наваксам !
        Поздрави за организаторите, и естествено - специални поздрави за култовите 75 !!!!!!!!!!!!

P.S. Момчета, искам едно кръгче с някоя 3.0 V6 - pleeeeeeeeeeeeeease !?!?!?!?!?!?!?!?!?!
        А искаш, ли да седиш по средата на кръга и да обикаляме около теб

Уфф прекалено хубаво си изкарах... искам пак! Ще трябва да си организирам в скоро време някакъв заместител. 75-те четете, ли ме ? Аз бях занесъл 2 комплекта задни гуми за късане, но нямаше гумаджия .
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Браво на всички,изкаралисте си много готино за което само мога да съжелявам.Следващия път трябва непременно да съм там.

пс.Утре предстои разговор с шефа на три очи,щото едното ще му го изкарам.
          Alfa Mito 1.4
          156 2.0 155 ex
          156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

• Жалко , че бях на морето ...
            Щяхме да разтъпчем жълтата Било е лудница ... браво за добрите времена . Жалко само за ТИ-то ... Желая на Мариан И Веско да я оправят възможно най-бързо !
            П.П.
            Видео от Катана дали има ?
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Жалко , че бях на морето ...
              Щяхме да разтъпчем жълтата Било е лудница ... браво за добрите времена . Жалко само за ТИ-то ... Желая на Мариан И Веско да я оправят възможно най-бързо !
              П.П.
              та тя вече върви бре
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                Обработва се още, имайте търпение.

Comment

• Всичко беше перфектно освен жегата, но тя не ни спря
                  Благодаря много на всички за приятното изкарване и на Ферариста че ми ослужи с ключ в началото- ЕВАЛА!
                  Страхотна организация всичко супер БРАВО!
                  Чакаме следващия

п.с. Забравил съм си 10 болта за джанти някъде в дъното на паркинга близо до генератора на Ферариста, ако някой ги е намерил ще съм му много благодарен ако ми ги върне.
                  Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                  sigpic

Comment

• а селетата да ли са в една секунда а?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      а селетата да ли са в една секунда а?

И не само те. От 10-то до 20-то място са в една секунда. Евала на шоферите
                      Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                      Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                      Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                        И не само те. От 10-то до 20-то място са в една секунда. Евала на шоферите
                        точно и на мен това ми направи впечатление веднага! 10 автомобила сме в 1.07.хх
                        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 14:51.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Беше един прекрасен трак дей. Благодаря на момчетата за организирането му и за наградите!
                          Благодарност и на Иван за всичко което направи за Нас.Благодарност и към Радо за подкрепата и за това,че ми повери колата си за няколко обиколки на пистата (уникална е) и само малшанса ,че още на 1-ви завой почна да свършва горивото не позволи колата да покаже реалното време на което е способна а то е много под 63.7сек което даде.
                          Благодаря и на Феро за предоставената тел,ина Иванко Рс за непрекъснатата подкрепа и,че ми търпи глупостите непрекъснато (следващия път обещавам колата да е в пълна бойна готовност).
                          Прекарахме си чудесно колегиалността и приятелството бяха на много високо ниво .
                          При нас каръка беше тръгнал още от сутринта. Непрекъснати проблеми с овербоост и еку (режеше ме на 5000 оборота) и определено не беше в пълна кондиция.Падна ни гърнето,откачи ни се отдушника на маслените пари,откачини се скоростния лост , липса на спирачки и тн. Тони (100летов) успя да врътне едва 5 обиколки с нея а при всяко мое излизане на пистата имаше проблеми и се прибирах преждевременно.Само накрая врътнах няколко обиколки без особенни проблеми и успях да направя времето от 62 секунди и това явно бе достатъчно за 3-тото място. Поздравления на всички за карането и добрата атмосфера която създадоха.
                          Надявам се в скоро време да се съберем отново но на малко по-хладничко

п.п. За съжаление няма да има онборд. До последно се мъчехме да закрепим колата и не знаехме кое излизане ще е "успешно" Надявам се поне Радо(катана теам) да е заснел 1-2 кадъра с нас.
                          Last edited by kocta; d.m.y г., 15:55.
                          Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                            а селетата да ли са в една секунда а?

Хаха интригата беше голяма
                            Още един път страхотно каране
                            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                            sigpic

Comment

• Нещо набързо сглобено от мен.Имам и доста видео матерял и на други хора и боксове но в момента интернета ми минава през 3г и ще мога да ги кача когато се прибера ако желаете
                              http://vimeo.com/14579634
                              Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                                Нещо набързо сглобено от мен.Имам и доста видео матерял и на други хора и боксове но в момента интернета ми минава през 3г и ще мога да ги кача когато се прибера ако желаете
                                http://vimeo.com/14579634
                                само при мен ли не зарежда видеото?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X