Известие

Collapse
No announcement yet.

Тrack day 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    А като каза за твоята приятелка че днес е родила и се сетих веднага Ако си спомняш на декларацията като попитах коя дата е и ти каза леле моята приятелка вече ще е родила

Да готино кара Qv-тo Доста добро представяне, както и на всички участници

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Абе момче ти къде беше, що не се обади
    През цялото време около тебе, ма ти беше с потника с мускулите и ни беше страх да ти се обадиме Беше страхотно мероприятие, евала на организаторите, участниците и 75ците хаха.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• днес си изкарахме чудесно благоаря на всички колеги за организацията!!!!!!!!!!
      75 цата с номер 1!!!!!!!!! евала колега напълни ми душата

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

а доколкото за Вегата............................................ ...........................
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• ОООООООО забравих да отбележа.

Разносметката от миналия трак дей измерена в килограмите ми е следната. 56,4кг сутринта 54,3кг. вечерта. Още два трак дей и ще си върна моите 50 кг от преди бремеността
        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          През цялото време около тебе, ма ти беше с потника с мускулите и ни беше страх да ти се обадиме Беше страхотно мероприятие, евала на организаторите, участниците и 75ците хаха.
          Брех ми що не се обаждате бе хора, не сме се виждали на живо как да Ви позная Радо глобен си на Италфеста
          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:19.
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Брех ми що не се обаждате бе хора, не сме се виждали на живо как да Ви позная Радо глобен си на Италфеста
            То никой не посмя,а за трак дея беше прекрасно,евалата на всичките каращи + семкаджиите.Два часа се търкам от прахта и гумените парчета от 75-ците.
            Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
            ех.. Малкото КуВе
            sigpic

Comment

• Днес беше супер!!!
              Покарах доста днес и техниката бе благосклонна, при всичкия тормоз от моя страна!

Благодаря на организаторите и на участниците за един от най-приятните тракдей събития в които съм участвал!
              Единствено имам забележка към времето - можеше да не е толкова топло точно днес ! Жегата мореше и хората и техниката . Добре че има сянки и охлаждащи обиколки .
              Поздравления на всички победители за постигнатите времена и поставените рекорди днес. Аз също успях да подобря личния си рекорд на пистата и свалих на 1.07.66. Привечер раздавах цялата газ, за да го подобря отново, но имам леки съмнения в транспондера който ми се падна - някакси времена от 1.15.хх не приличаха на верните според темпото с което карах!
              Ето какво открих да е запечатано от моя фотоапарат днес - http://picasaweb.google.bg/ivansirak...yanovo27082010
              ENJOY! Има и няколко видеа, та ще ги кача тези дни.
              Беше хубав спортен ден и се радвам че успяхме да го споделим всички присъствали на пистата!!!Радвам се и че техниката го понесе!
              Съболезнования за подпалилата се кола - дано пораженията не са големи и бързо и лесно да е пак на собствен ход. Браво за реакцията и на стюардите и на пилота в ситуацията!
              Черешката на тортата бяха 75-ците, които гордо късаха задни гуми и ги сипеха по жадната за зрелища публика. Аз лично като се прибрах не очахвах да имам толкова гумен прах по мен .
              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 10:44.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                То никой не посмя,а за трак дея беше прекрасно,евалата на всичките каращи + семкаджиите.Два часа се търкам от прахта и гумените парчета от 75-ците.

Голема фиеста А?

Трак дейа беше перфектен, перфектна организация, много усмивки имаше по лицата на всички хора днес, въпреки жегата. Много жалко за момчето с ТИ-то ,но пак добре, че запази самообладание и не стана по-голям инцидент.
                Надявам се всички да са си прекарали добре.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Две снимки на "сърцето на красавицата" на Venci. А за фиестата беше по-добра от събор на BMW.
                  Attached Files
                  Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 00:36.
                  Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                    Поне кажете с кои коли бяхте че да се сетя

Иначе ето материал от мен

Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 00:39.
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Благодаря за хубавата организация. Аз бях от семкаджиите, но ще се опитам да се реванширам с хубави снимки. Не са много за сега, тъй като нямах време да обработвам, но ще кача още в следващите дни. Ето малко снимки от мен:

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Аз също успях да подобря личния си рекорд на пистата и свалих на 1.07.66. Привечер раздавах цялата газ, за да го подобря отново, но имам леки съмнения в транспондера който ми се падна - някакси времена от 1.15.хх не приличаха на верните според темпото с което карах!
                        Предполагам си съобразил че транспондера беше на различно място за разлика от предния тракдей - аз го разбрах доста късно, и понехе редувах бърза - бавна обиколка, мислейки че трансп е след кроасанчето, на теория времето от десния след кроас до началото на старт - финалн където беше сега трансп го карах агаля - агаля......и понеже времена в началото не гледах особенно, добре че оттук оттам ме запитаха "Абе кво е тва 1 и 15 дето го даваш за обиколка".......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Значи искам първо да започна с големи благодарности към организацията за бързата реакция при инцидента . Аз съм много доволен от своето представяне като се имаше в предвид, че изобщо не бях подготвен карах с много калпави гуми и това, че за пръв път се качвам на пистата за мен времето си е перфектно, но наистина тая жега много ми влиаше и на мен както и на всички останали. ИСКАМ ДА ИЗРАЗЯ И МНОГО ГОЛЯМИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ПИЧА КОЙТО МИ НАМЕРИ ФОТОАПАРАТА ТАКА И НЕ УСПЯХ ДА РАЗБЕРА КОИ Е ЗА ДА ПОЧЕРПЯ, НО ИМА ВРЕМЕ. Надявам се всички да сте си изкарали хубаво като мен, аз лично много се редвах на каращите на пистата всеки даваше всичко от себеси. А бе получи се много добро мероприятие и очаквам всички снимки да бъдат качени

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Предполагам си съобразил че транспондера беше на различно място за разлика от предния тракдей - аз го разбрах доста късно, и понехе редувах бърза - бавна обиколка, мислейки че трансп е след кроасанчето, на теория времето от десния след кроас до началото на старт - финалн където беше сега трансп го карах агаля - агаля......и понеже времена в началото не гледах особенно, добре че оттук оттам ме запитаха "Абе кво е тва 1 и 15 дето го даваш за обиколка".......
                            т.е. времезасичането започва на правата, така ли? Явно аз изобщо не съм го разбрал и аз намалях след кроасана и охлаждах леко по завоите до правата.... егати - това защо никой не го каза на брифинга в началото??? Ако е така, при мен бързата обиколка е само резултат че врътнах 2 бързи без прекъсване за охлаждане в едната сесия!
                            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 11:49.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Според мен е по-важното , че всеки май си подобрява резултатите а и колата след всеки един трак дей . Само нагоре
                              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                                т.е. времезасичането започва на правата, така ли? Явно аз изобщо не съм го разбрал и аз намалях след кроасана и охлаждах леко по завоите до правата.... егати - това защо никой не го каза на брифинга в началото??? Ако е така, при мен бързата обиколка е само резултат че врътнах 2 бързи без прекъсване за охлаждане в едната сесия!
                                Търсих в клиповете ми да ти покажа точно от къде, започва засичането...Тук на този клип (който е по долу постнат) някъде на 37-38 сек се вижда въжето което остава над нас, което е на правата и от там започва засичането Иначе поздравление за доброто каране
                                Ето и видеото: http://www.youtube.com/watch?v=IRMpTlKKflk
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X